icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
10. máj 2012

@ninimini pridám sa..dnes mám BZ deň,tak to nebude také ťažké..mňa napadlo,že keby som cez veľkú noc nezhrešila,tak by ma tie prehrešky nelákali

mydlinka
10. máj 2012

@zuzu188 Ahoj, neviem sa dopatrat k cislam. Vies mi prosim napisat kedy ta vaha pojde dole. Ja som uz tyzden v II.faze a mam 0,5kg dole. To jak dlho mam druhofazovat? alebo ako dlho mam cakat kym sa dockam ucinku? je sice pravda ze mam svoje dni, ale nejako stracam motivaciu.... dakujeeem

cleo02
10. máj 2012

@mydlinka mne vaha stala tiez asi tyzden, a "tvoje dni" k tomu pridavaju tiez, nevzdavaj neoplati sa, pojde dole a budes potom spokojna a stastna ze si vydrzala 🙂

zuzu188
10. máj 2012

@mydlinka tiež mám svoje dni 😒...nevzdávaj to,v 2. fáze sa chudne už pomalšie..ak chceš presne vedieť,koľko ti bude trvať,dokým schudneš klikni na www.dukandiet.co.uk ..vypočíta ti to dĺžku jednotlivých fáz

sandrus2
10. máj 2012

@mydlinka určite to nevzdávaj mne tiež teraz týžden váha stala ale dnes sa pohla neboj to bude dobre , mozno sa skús pomerať lebo mne cm isli dole ale váha stala 🙂

nicky182
10. máj 2012

@penelope111 ahoj, no ako sa citis ? je ti lepsie ?

ninimini
10. máj 2012

@zuzu188 presne ako hovoríš koli pár dnom sa neviem unormálnit:(

mydlinka
10. máj 2012

@cleo02 dakujem pekne za podporu, ja som sice v pohodicke s papanim masa a jogurtov, mam to rada, ale nejako to nejde. Ale pockam a dufam ze vam s usmevom coskoro napisem :D

renata32
10. máj 2012

Ahojte kocky,dnes znova navsteva moja svokra....a prehresky..zajedam nervy.....ak takto bude chodit kazdy den tak znovu priberiem 😀

ninimini
10. máj 2012

@renata32 aj ty máš takú dobrú svokru ako ja 🙂) ale pokial ti nepovie že si tučná rob niečo so sebou tak je to anjel🙂)))
@zuzu188 ja som zase zhrešila pri dvoch detoch nemám vobec čas na seba musím s tým niečo urobit takto to dalej nejde asi si navarím dva týždne dopredu a strčím to do mrazničky:(((

ninimini
10. máj 2012

@penelope111 tebe je ako

zuzu188
10. máj 2012

@ninimini tiež som zhrešila..od rána mi bolo hrozne na odpadnutie,tak som si dala 4 kocky čokolády a poobede som si dala nanuk..ach..už aby som mala po MS..inak ja tiež niekedy nestíham pri tom mojom čertovi malom variť

renata32
11. máj 2012

@ninimini tak to mas ako ja hovorim darecek svokru.Nooo moja ta ma neustale poucuje,kritizuje ako vsetko zle robim,porovnava sa so mnou s vahou,kolko vazi ona a kolko ja a dokonca zacala teraz chudnut,ked zistila,ze som schudla,nejde to nejako prezit.... 🙂 Vzdy si poviem,je to muzova mama,tak som ticho,nic jej nepoviem.Ved aj ja raz budem svokra,ale len dufam,ze nie taka ako je ta moja... 😀

ninimini
11. máj 2012

@renata32 tak to máme rovnaké ja nemožem ani na jej syna teda mojho mm zvýšit hlas lebo hned mi povie prečo po nom hučím 🙂) na tiež preglgam vela vecí ale asi by som si mala začat otvárat ústa aby ma rešpektovala 🙂) a ked schudnem ja tak nepovie nič ani nepochváli ešte ti povie ani som si nevšimla🙂) svokra to je taký najlepší svadobný darček len škoda že ho nemožeš vrátit🙂)

ninimini
11. máj 2012

@zuzu188 aj ja som mala zmrzlinu🙂) ale bolo teplo čo už 🙂) dnes som kukla námatkovo na váhu a že 80 no tak pol kg či kolko naspat no nicht idem sekat dobrotu🙂)

klauduska
11. máj 2012

Baby, ktore neviete zohnat ovsene otruby,mam 3 baliky nazvys,ak by ste mali zaujem niektora,napiste mi do IP,mozem poslat postou(na cene sa dohodneme)... 😉

natahli
11. máj 2012

Ahojte ...od pondelka chcem zacat drzat dietu..ake sladidlo si mam kupit...dakujem

renata32
11. máj 2012

@ninimini svokra to je taký najlepší svadobný darček len škoda že ho nemožeš vrátit,tak to si napisala super....tak som sa zasmiala.JA si tiez povem,ze by som mala nieco povedat,ale vzdy som ticho,a to je asi chyba.Vcera,ked tu bola som jedla....hned som aj pribrala 0.5kg,len dufam,ze to schudnem.

zuzu188
11. máj 2012

@ninimini ja sa idem až zajtra vážiť..dnes som bola po roku v škole..som sa riadne nabalila a aj tak som zjedla len polku 125g balenia šunky,čo som vôbec nebola hladná

ninimini
11. máj 2012

@renata32 neboj dáš to dole a potom bude škrípat zubami ako dobre vyzeráš nech ja som presne taká istá ako ty nič nepoviem ale stále si opakujem že ten pohlad ktorý bude na mna adresovat ked už budem mat aspon 15kg dole určite odpáli dalších 5 🙂)

ninimini
11. máj 2012

@zuzu188 ty si bola v škole to akože si nastúpila do práce alebo vysoká

mydlinka
11. máj 2012

@zuzu188 supr stranka, ale ten vypocet ma nepotesil 🙂 ja chcem zhodit zo 61na 54 a pise mi to, ze ideal je 52 🙂 to je uz vela podla mna. Ja zas nechcem byt ako papiecik hee.

alen24
11. máj 2012

ahojte baby,co ste papali na obed?ja som si dala langose od duk.mnam... 🙂

cleo02
11. máj 2012

@alen24 langose? no to chcem recept 🙂

zuzu188
11. máj 2012

@ninimini nie nie..ja som si musela prerušiť štúdium na SŠ..mala som komplikácie počas tehu

zuzu188
11. máj 2012

@mydlinka ja chcem mať od 70-75 a vypočítalo mi to 73,5 😀..ja som spokojná 🙂..tak sa hoď do 3. fázy už keď budeš mať 54kg a máš vyriešené

penelope111
11. máj 2012

@nicky182 Ahoj. Včera som tu nebola tak píšem až teraz. Stále mám krče v žalúdku ale začínam si myslieť že som zjedla studený jogurt na lačno a to mi dosť robieva problémy. Asi som ho mala krátko vytiahnutý s chladničky 😒

penelope111
11. máj 2012

@zuzu188 @ninimini Čaute baby. Včera som tu nebola. Stále mám krče v žalúdku 😒 No čo sa týka tých prehreškov tak ja som na tom ako vy 🙂 Tiež furt porušujem 🙂

zuzu188
11. máj 2012

@penelope111 ahoj...asi si čosi zlé zjedla ☹ ..nech ťa to rýchlo prejde..ja mám teraz MS,tak tým prehreškom neviem odolať 😅

zuzu188
11. máj 2012

baby...dnes som objavila v Tempe ovsené otruby medzi strukovinami..normálne som ostala prekvapená,lebo ich tam predtým nemali