Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 Ahoj, neviem sa dopatrat k cislam. Vies mi prosim napisat kedy ta vaha pojde dole. Ja som uz tyzden v II.faze a mam 0,5kg dole. To jak dlho mam druhofazovat? alebo ako dlho mam cakat kym sa dockam ucinku? je sice pravda ze mam svoje dni, ale nejako stracam motivaciu.... dakujeeem
@mydlinka tiež mám svoje dni 😒...nevzdávaj to,v 2. fáze sa chudne už pomalšie..ak chceš presne vedieť,koľko ti bude trvať,dokým schudneš klikni na www.dukandiet.co.uk ..vypočíta ti to dĺžku jednotlivých fáz
@penelope111 ahoj, no ako sa citis ? je ti lepsie ?
Ahojte kocky,dnes znova navsteva moja svokra....a prehresky..zajedam nervy.....ak takto bude chodit kazdy den tak znovu priberiem 😀
@penelope111 tebe je ako
@ninimini tak to mas ako ja hovorim darecek svokru.Nooo moja ta ma neustale poucuje,kritizuje ako vsetko zle robim,porovnava sa so mnou s vahou,kolko vazi ona a kolko ja a dokonca zacala teraz chudnut,ked zistila,ze som schudla,nejde to nejako prezit.... 🙂 Vzdy si poviem,je to muzova mama,tak som ticho,nic jej nepoviem.Ved aj ja raz budem svokra,ale len dufam,ze nie taka ako je ta moja... 😀
@renata32 tak to máme rovnaké ja nemožem ani na jej syna teda mojho mm zvýšit hlas lebo hned mi povie prečo po nom hučím 🙂) na tiež preglgam vela vecí ale asi by som si mala začat otvárat ústa aby ma rešpektovala 🙂) a ked schudnem ja tak nepovie nič ani nepochváli ešte ti povie ani som si nevšimla🙂) svokra to je taký najlepší svadobný darček len škoda že ho nemožeš vrátit🙂)
Baby, ktore neviete zohnat ovsene otruby,mam 3 baliky nazvys,ak by ste mali zaujem niektora,napiste mi do IP,mozem poslat postou(na cene sa dohodneme)... 😉
Ahojte ...od pondelka chcem zacat drzat dietu..ake sladidlo si mam kupit...dakujem
@ninimini svokra to je taký najlepší svadobný darček len škoda že ho nemožeš vrátit,tak to si napisala super....tak som sa zasmiala.JA si tiez povem,ze by som mala nieco povedat,ale vzdy som ticho,a to je asi chyba.Vcera,ked tu bola som jedla....hned som aj pribrala 0.5kg,len dufam,ze to schudnem.
ahojte baby,co ste papali na obed?ja som si dala langose od duk.mnam... 🙂
@nicky182 Ahoj. Včera som tu nebola tak píšem až teraz. Stále mám krče v žalúdku ale začínam si myslieť že som zjedla studený jogurt na lačno a to mi dosť robieva problémy. Asi som ho mala krátko vytiahnutý s chladničky 😒
@penelope111 ahoj...asi si čosi zlé zjedla ☹ ..nech ťa to rýchlo prejde..ja mám teraz MS,tak tým prehreškom neviem odolať 😅

@ninimini pridám sa..dnes mám BZ deň,tak to nebude také ťažké..mňa napadlo,že keby som cez veľkú noc nezhrešila,tak by ma tie prehrešky nelákali