icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ja5ka
16. máj 2012

@zuzu188 Ty si riadna kuchárska kniha 😀 ..
@tinika žiadne oslavove prežieračky si neplánuj.. osláviš aj na diete ..do týždňa si tak zvykneš, že zabudneš, že dietuješ...teda aspoň mne to vyhovuje a necítim sa byť obmedzovaná .. raz za deň schudnem kilo, potom pol kila priberiem, ale suma-sumárum to stále klesá, čo Ťa naštartuje 😉

sandrus2
16. máj 2012

Ahojte tak už zase mi to stoji škoda lebo som sa tešila že hádam dnes tam uvdím 65 ale furt je tam 66 no nič je to asi tým že cvičím každý deň tak preto mi to asi ide pomalšie ☹ Dnes budem musieť aj viac piť aby to tam zajtra bolo 😀 😀 držte palce to je môj prvý cieľ ktorý som si dala

tinika
16. máj 2012

@nicky182 ja sa dnes chystam ist zhanat otruby a tie cestoviny tak uvidime či misia bude uspesna :D len sa bojim ako zvladnem prve dni, lebo aj teraz som dost unavena a este chodim aj cvičit, po prvom tehu presne v takom čase som mala fest velke unavy a uz to je zase. a ten toust si riadne davas dva chlebiky spolu a do toho sunku a syr hej? lebo som čitala aj nejaky taky recept co sa cesto da do toustovača

tinika
16. máj 2012

@ja5ka ak prezierat sa nebudem ale prve dni sa moze len masko a ja by som rada aj tortičku ochutnat :D

zuzu188
16. máj 2012

@ja5ka 😀

renata32
16. máj 2012

Ahojte kocky,chcem sa opytat,asi ako dlho stoji vaha?

sandrus2
16. máj 2012

@renata32 ahoj mne teraz 3 den

cencula
16. máj 2012

ja5ka to si na tom tak ako ja

zuzu188
16. máj 2012

tak za tie moje prehrešky +0,2 kg

sestri
16. máj 2012

@leteku ak myslíš kruhovým tréningom Expresku, tak vrelo odporúčam, je to super.

natahli
16. máj 2012

baby ja som celu noc nemohla spat taka som bola hladna 😠 ...od vcera mam v hlave len jedno co budem jest to neni mozne aka som pazrava 😀 😀

penelope111
16. máj 2012

@zuzu188 Presne to isté mám ja + 0,2 kg 😀

nicky182
16. máj 2012

@idris dukanov chlieb mozes od zaciatku, pecie sa z otrub, otrub mozes denne zjest v 1.faze 1 a pol pol. lyzice, v 2.faze 2 lyzice a v 3.faze az 3 lyzice denne ....pokukaj recepty na oficialnej stranke 🙂

nicky182
16. máj 2012

@zuzu188 vsak ? chutovo je dobry, aj ten zjem bez prisad .....stoji cca 19centov

nicky182
16. máj 2012

@tinika ano presne tak ....cesto si robim vo vysokej miske, dam do mikrovlnky a spravi sa ti taky akoby bochnicek, pozdlzne ho narezem na 3 okruhle platky, take tensie - ved uvidis aky sa ti podari ...medzi 2 si dam sunku a syr a sup do toustovaca, cesto je take lepkavejsie, tak to tam nenechaj dlho, lebo sa ti to priskvari ...alebo si daj krajce do hriankovaca a na to co len chces ...do cesta si davam trosku viac tvarohu, potom je to take este nadychanjesie ...ranajky mas za desat minut hotove a su syte ....obcas si cvrknem kusok kecupu 😀 😀 ten druhy recept som robila raz a vobec mi to nechutilo ....

sandrus2
16. máj 2012

Ahojte tak akurát som dorobila tú pečienku tak už aj ja viem prečo tu o nej básnite pretože je neskutočná 🙂 🙂 Baby ja som ju žrala (a skoro som ju celú)nieže jedla to sa nedalo po tej samej kuracine a rybách mi to tak prišlo vhod že až ďakujem krásne aj za recept 😀 😀

zuzu188
16. máj 2012

@penelope111 neni to až také zlé s nami 😀..a ozaj,keď ti tie hydinové šunky lezú krkom,tak som sa dočítala,že sa môže aj bravčová nízkotučná...čiže to bude taká kvalitnejšia s viac %-tami mäsa

zuzu188
16. máj 2012

@nicky182 niektoré biele jogurty sú fakt aj samotné jedlé 🙂...raz sa mi stalo,že som kúpila biely sladký a nevšimla som si to,tak som mala sladkú omáčku 😀

penelope111
16. máj 2012

@nicky182 @zuzu188 Ja kupujem biely jogurt rajo a stojí ma 39 centov 😒 Kauflandový som si kúpila v ČR a je neskutočne kyslý 🙂

penelope111
16. máj 2012

@zuzu188 No nieje to až také zlé ale mohlo by to ísť dole a nie hore 😀 Celkovo šunky nemôžem ani cítiť 🙂 Ale jedávam kuracie párky a ten tuniak v rajčinovej omáčke mňam 😀 Ináč na koniec som si nič nenavarila lebo mi príde návšteva tak robím rezne 🙂

aninka2012
16. máj 2012

@zuzu188 ako robíš to mäsko s omáčkou z jogurtu????

zuzu188
16. máj 2012

@penelope111 ja tiež Rajo kupujem 🙂

zuzu188
16. máj 2012

@penelope111 ja som robila tofu guličky v omáčke..vyzerá to odpudivo,ale chutí to dobre 😀 ...jááj..tak to si dáš asi tiež rezník na obed,či? 😀

zuzu188
16. máj 2012

@aninka2012 udusím mäso a nakoniec vlejem jogurt,ešte dochutím a hotovo 🙂

penelope111
16. máj 2012

@zuzu188 No nechcela som rezník, ale 🙂 Okoštovala som či je mäkký a on mi zas celý niekam zmizol 😀 Už mi ten samo lezie na nervy že mi sem stále chodí 😀 Ináč nieje dôležité ako to vyzerá ale ako to chutí. Koľko krát keď niečo spravím a vidím ako to vyzerá tak keby mi to dali v reštaurácii tak sa toho ani nechytím 🙂

zuzu188
16. máj 2012

@penelope111 u nás samo zasa mužovi tatranku zjedol 😀...dúfam,že si to nevšimne 😀....no veď to 🙂..ale keď to vyzerá odpudivo,tak mi to aspoň nikto nebude vyžierať 😀

penelope111
16. máj 2012

@zuzu188 že sa ten samo nehanbí 😀 To si dobre vymyslela, že aspoň ti to nikto nezje, ale ja mám tu smolu že môjmu mužovi je jedno ako to vyzerá on zje všetko čo mu naložím 😀

penelope111
16. máj 2012

@ninimini Kde si sa stratila?

zuzu188
16. máj 2012

@penelope111 😀 😀...môj oco je taký istý 😀

aj mňa by zaujímalo kde sa @ninimini stratila

penelope111
16. máj 2012

@zuzu188 Ale je to dobré že je taký aspoň nemusím variť na dva krát. Prvý mesiac som varila jemu zvlášť a mne zvlášť a pribral 6 kg lebo množstvom som varila stále tak ako by sme to jedli dvaja a musel to zjesť sám 😀 Potom som začala robiť polievky tak aby sme mali jednu spoločnú a teraz už aj jedlá tak varím a zatiaľ sa nesťažoval a ja mám o robotu menej 🙂 Keď mám náladu jemu uvarím aj niečo iné ale len ked sa mi chce 😀