Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 u nas to maju vo freshi a milk agre
@cleo02 Ďakujem musím niekde pohľadať lebo ani jeden stých názvov mi nič nehovorí 🙂 To u nás asi nebude 🙂 U nás je cba, bala, jednota, billa a tesco. Musím skúsiť vo väčšom meste a nie na tejto dedine 😀
@penelope111 ja bývam v BB a tiež neviem o tom že by sme dačo také mali?? 😖
@penelope111
@zuzu188 tu som ešte žijem🙂)) len malý mal dva dni horúčky asi zúbky a musím všade za ním nakolko už sám chodí tak ani nemám čas sem príst 🙂) a hreším jedna radost strašné no chcem si dat vodný den len tak aby som sa trošku unormálnila lebo ja už ked vidím jogurt alebo tvaroh tak mi žalúdok pracuje 😢
@penelope111 skus balu alebo cba - u nas bala na vychode presla pod fresh myslim, tam by to podla mna mohli mat 🙂
@cleo02 Ok skúsim a dík 🙂
@ninimini Tak to ti nezávidím s malým ☹ Toto sú tie chvíle ked som rada že deti nemám 🙂 Ale potom zas prídu chvíle kedy by som ich chcela 😀 Ani tak ani tak ešte že som blíženec 🙂 Ja som tiež rozmýšľala nad tou vodou tak ak sa rozhodneš daj vedieť asi pôjdem stebou do toho 🙂 Ja som jogurt nejedla už týždeň a tvaroh asi dva možno aj viac už som toho prejedená 🙂
@penelope111 ja varím sebe zvlášť a ostatným zvlášť..ale občas aj ostatným uvarím to,čo sebe
@penelope111
@ninimini inak baby 4-tého je spln..vychádza to na pondelok,tak ja si dám vodový deň v nedeľu,lebo v pondelok som na praxi
@penelope111 ten milblu ?hej, no je kyslejsi ...rajo je najlepsi , mne najviac chuti ....iny nizkotucny okrem tychto dvoch ani nepoznam ...mozno este daky z Lidla ...
Baby, dnes mam prvu krizu, akoze pojedla by som co sa dalo, ani nie sladke aj ked som si dala kus keksa, ale neuveritelnu chut mam na rozok z maslom, co moje dieta nezjedla, usmiava sa na mna na stole ..booze 😠 nechcem porusovat, lebo mi vaha zase stoji....zozrala by som aj kona, neviem sa dnes zasytit ...uz nej je zajtra, zeleninku budem hryzkat .... 😝
po dlhom čase som si skúsila urobiť tvaroh so sladidlom,kakaom a trochou pudingu a normálne sa mi to podarilo 😀...chutilo to ako pribináčik 🙂
@zuzu188 uz ked sme pri om pudingu - minuly tyzden som si varila puding, kupila som si v tescu ze Light...boze, to bol humus, to bola len taka huspenina, fuj, umelina riadna a este to bolo sladene asprtanom, co je jed, tak som zjedla len kus ...skoda ..mala som hroznu chut ... 😝 teraz jem zase tvaroh s vanilkovou aromou....este som sa tohto neprejedla ,....
dnes som upiekla prvý dukan. chlebík 🙂
ale bol dáky prilepený aj vám sa to stáva????
S čím ho papáte??? Mne dáko tie otruby robia problém, vyvolala som si voči ní odpor...čo s tým??? 😢
@aninka2012 mne najviac chutia z nich žemličky 🙂...chlieb som piekla len raz a to bolo aj posledný krát...neprepiekol sa mi v strede a na krajoch bol úplne spečený
@nicky182 to určite nie 🙂..ja som si dala neska tatranku a potom ten tvaroh...asi budem už iba tvaroh s kakaom a pudingom mlsať 😀...ja som sa nacpala ešte tým,čo mi od obeda ostalo a aj tak mi jedna porcia ostala...asi to dám do mrazničky a niekedy,keď nebudem stíhať variť to vyberiem 🙂...a večer ma ešte čaká 20 min. na stepperi 😀
@aninka2012 peciem vsetko na papieri na pecenie, tam mi neprihori ...vsetko sa pecie max 15 minut ...ja si robim tousty, pripadne si ho dam ako prilohu k jedlu - hlavne k pecienke, to je fantasticke .....mozes si dat na to cottage cheese, tuniaka, syry, sunky, natierka (vajickova, z tofu) , zeleninku, ohriankovat, pripadne si ho urob na sladko 🙂
@nicky182 Tiež mi ten rajo najviac chutí ten sa dá zjesť aj neochutený 🙂

Baby kde kupujete tie šumienky bolero? U nás ani v bille ani v tescu nemajú 😒