icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
16. máj 2012

Baby kde kupujete tie šumienky bolero? U nás ani v bille ani v tescu nemajú 😒

cleo02
16. máj 2012

@penelope111 u nas to maju vo freshi a milk agre

penelope111
16. máj 2012

@cleo02 Ďakujem musím niekde pohľadať lebo ani jeden stých názvov mi nič nehovorí 🙂 To u nás asi nebude 🙂 U nás je cba, bala, jednota, billa a tesco. Musím skúsiť vo väčšom meste a nie na tejto dedine 😀

aninka2012
16. máj 2012

@penelope111 ja bývam v BB a tiež neviem o tom že by sme dačo také mali?? 😖

ninimini
16. máj 2012

@penelope111
@zuzu188 tu som ešte žijem🙂)) len malý mal dva dni horúčky asi zúbky a musím všade za ním nakolko už sám chodí tak ani nemám čas sem príst 🙂) a hreším jedna radost strašné no chcem si dat vodný den len tak aby som sa trošku unormálnila lebo ja už ked vidím jogurt alebo tvaroh tak mi žalúdok pracuje 😢

cleo02
16. máj 2012

@penelope111 skus balu alebo cba - u nas bala na vychode presla pod fresh myslim, tam by to podla mna mohli mat 🙂

penelope111
16. máj 2012

@cleo02 Ok skúsim a dík 🙂

penelope111
16. máj 2012

@ninimini Tak to ti nezávidím s malým ☹ Toto sú tie chvíle ked som rada že deti nemám 🙂 Ale potom zas prídu chvíle kedy by som ich chcela 😀 Ani tak ani tak ešte že som blíženec 🙂 Ja som tiež rozmýšľala nad tou vodou tak ak sa rozhodneš daj vedieť asi pôjdem stebou do toho 🙂 Ja som jogurt nejedla už týždeň a tvaroh asi dva možno aj viac už som toho prejedená 🙂

zuzu188
16. máj 2012

@penelope111 ja varím sebe zvlášť a ostatným zvlášť..ale občas aj ostatným uvarím to,čo sebe

zuzu188
16. máj 2012

@ninimini sme na tom skoro rovnako,akurát,že ja som tu cez deň na mobile a väčšinou len večer,keď je chlap doma sa dostanem ku PC 😒

zuzu188
16. máj 2012

@penelope111
@ninimini inak baby 4-tého je spln..vychádza to na pondelok,tak ja si dám vodový deň v nedeľu,lebo v pondelok som na praxi

nicky182
16. máj 2012

@zuzu188 😀 super, ako puding....

nicky182
16. máj 2012

@penelope111 ten milblu ?hej, no je kyslejsi ...rajo je najlepsi , mne najviac chuti ....iny nizkotucny okrem tychto dvoch ani nepoznam ...mozno este daky z Lidla ...

zuzu188
16. máj 2012

@nicky182 keď sa darí,tak sa darí 😀

nicky182
16. máj 2012

Baby, dnes mam prvu krizu, akoze pojedla by som co sa dalo, ani nie sladke aj ked som si dala kus keksa, ale neuveritelnu chut mam na rozok z maslom, co moje dieta nezjedla, usmiava sa na mna na stole ..booze 😠 nechcem porusovat, lebo mi vaha zase stoji....zozrala by som aj kona, neviem sa dnes zasytit ...uz nej je zajtra, zeleninku budem hryzkat .... 😝

zuzu188
16. máj 2012

po dlhom čase som si skúsila urobiť tvaroh so sladidlom,kakaom a trochou pudingu a normálne sa mi to podarilo 😀...chutilo to ako pribináčik 🙂

zuzu188
16. máj 2012

@nicky182 kdesi v knihe som čítala,že keď na teba dojdú takéto stavy,tak si namiesto 1 žemle,placky atď môžeš dať až 3...ale má to byť len výnimočne a keď zhrešíme,tak sa máme vyhnúť presoleným jedlám

nicky182
16. máj 2012

@zuzu188 uz ked sme pri om pudingu - minuly tyzden som si varila puding, kupila som si v tescu ze Light...boze, to bol humus, to bola len taka huspenina, fuj, umelina riadna a este to bolo sladene asprtanom, co je jed, tak som zjedla len kus ...skoda ..mala som hroznu chut ... 😝 teraz jem zase tvaroh s vanilkovou aromou....este som sa tohto neprejedla ,....

zuzu188
16. máj 2012

@nicky182 ja som nakúpila klasické pudingy,ten light som videla v Tescu a nejako ma nelákal

nicky182
16. máj 2012

@zuzu188 uhm, ja stom mam dnes, ale caka ma aj MS, tak mozno za to ....ked mam BZ den nebyvam hladna, ani sladke mi tak nechyba ..uzsom vypila za 2dni skoro celu colu zero, kofola je lepsia .... 😀

zuzu188
16. máj 2012

@nicky182 ja to mám tak cez B dni...cez BZ dni je väčšia "sloboda"

aninka2012
16. máj 2012

dnes som upiekla prvý dukan. chlebík 🙂
ale bol dáky prilepený aj vám sa to stáva????
S čím ho papáte??? Mne dáko tie otruby robia problém, vyvolala som si voči ní odpor...čo s tým??? 😢

nicky182
16. máj 2012

@zuzu188 som rada, ze nie som sama 🙂 akoze dnes je to brutalne ...neviem co by som zjedla ..tvaroh ma zasytil, este sa zachvilu dorazim acidkom, a dnes uz dost .....

zuzu188
16. máj 2012

@aninka2012 mne najviac chutia z nich žemličky 🙂...chlieb som piekla len raz a to bolo aj posledný krát...neprepiekol sa mi v strede a na krajoch bol úplne spečený

zuzu188
16. máj 2012

@nicky182 to určite nie 🙂..ja som si dala neska tatranku a potom ten tvaroh...asi budem už iba tvaroh s kakaom a pudingom mlsať 😀...ja som sa nacpala ešte tým,čo mi od obeda ostalo a aj tak mi jedna porcia ostala...asi to dám do mrazničky a niekedy,keď nebudem stíhať variť to vyberiem 🙂...a večer ma ešte čaká 20 min. na stepperi 😀

nicky182
16. máj 2012

@aninka2012 peciem vsetko na papieri na pecenie, tam mi neprihori ...vsetko sa pecie max 15 minut ...ja si robim tousty, pripadne si ho dam ako prilohu k jedlu - hlavne k pecienke, to je fantasticke .....mozes si dat na to cottage cheese, tuniaka, syry, sunky, natierka (vajickova, z tofu) , zeleninku, ohriankovat, pripadne si ho urob na sladko 🙂

nicky182
16. máj 2012

@zuzu188 hmmm, ja nemam na com cvicit, svokra sice ma rotoped, ale to je o nicom, prave tieto dni su take na milu jarmilu, ze sa ani neda ist von, s dcerkou nieco vybeham 😀 nervozna som sama zo seba ...

zuzu188
16. máj 2012

@nicky182 však to..keby bolo pekne,tak na stepper ani nepomyslím 😀

penelope111
16. máj 2012

@nicky182 Tiež mi ten rajo najviac chutí ten sa dá zjesť aj neochutený 🙂

penelope111
16. máj 2012

@nicky182 @zuzu188 Ja mám aj steper aj bežiaci pás. Zo stepera ma bolia kolená a na bežiacom sa nudím tak to používam ako vešiaky na oblečenie 😀