Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@miskadusko ake spagety pouzivas?
@miskadusko tu je recept na dukanov langos skusala som je celkom dobry : 😉 ,2PL sus.mlieka,2PL kuk.skrobu,troska kvasnic susen.,1vajce,2PL tvaroh alebo jogurt -das na mastny papier a piect do rury 180 st.10 min...
@alen24 ja si teraz posledne dni robim na panvici: 2PL ovsen.otruby; 2PL psen.otruby, 1/2čl prdopec; 2PL jogurtu; 1 vajicko; sol a kmin. zmiesat a vylejem to na zohriatu panvicu. bez oleja len tak. necham poriadne!!! prepiect z jednej strany (lebo ked nieje poriadne prepeceny, tak sa trha, ked ho otacas) potom este chvilku z druhej strany. je ozaj chutny a mam ho na 2x. jednu 1/2 rano na ranajky a potom druhu poobede ked mam chut na sendvic. 😀 ten recept na langos vizera mnam... vyskusam! diky 🙂
@alen24 špagety si robím doma : 2 vajíčka, 2 PL škrobu, nízkotuč. mlieko. všetko zmiešať na panvici upečiem palacinku- mne vídu 3- podla velkosti panvice a potom si to nakrajám na tenučké slííížiky- čiže špagety 😉 . a k tomu väčšinou bolonskú omáčku...
a dííííky moc za ten langoš, dnes idem na hokej ale zajtra dáám určite hlásenie aké to bolo... 😀
@alen24 tých chlebov je velmi vela-treba si len vybrať. : http://www.dukanovadieta.com/fotogaleria/chlieb...
@happysmile no musim skusit a ci je ten prdopec 😀 ?
@miskadusko no musim tiez skusit diik...
@alen24 prasok do peciva 😉 😀 ja som si to musela "vygooglit", lebo to bolo vsade v receptoch a nevedela som co je to za ingredienciu 😕 😅 😀
@happysmile tak som uz mudrejsia 😀 diiik
včera som nevydržala už a som sa poriadne musela najesť, po 8 dnoch a - 3 kg. snáď si aspoň to udržím. cítila som totiž už takú slabosť tak som sa na to už vykašlala ale je to super dieta, ani tomu nechcem veriť že za týžden 3 kg som dala dole. aj to ma teší. no skúsim v tom pokračovať, ale nechcem to ani preháňať aby som si psychiku nerozhádzala. držte palce.
@evagy ked sa tatkto cítiš, tak je lepšie to porušiť alebo prerušiť. ja to mám zase tak, že ked mám brutál velkú chuť na sladké tak si dám kúsok mysli tyčinky- viem že sa to nemáá ale same vieme aké to je stále mysleť na to posr... tyčinku v tej špajzi 😉 . a som sa rozhodla že potiahnem ešte tento mesiac a idem do 3F. včera mi kámoška hovorila že som dosť schudla tak uvidím ako to pôjde dalej. uvidím či mi trochu aj spln pomôže a možno už okolo 20.-teho začnem s trojkou... 😵
@miskadusko no baby ,ja tiez ked mam neodolatelnu chut na sladke zjem fit tycinku a potom pokracujem v dukanke...ale ide to smerom dole s vahou tak asi tu fit tycinku mozem 😀 aj ked by sa nemala
@alen24 môžem, nemôžem. ..vieš aké to je ked proste musíííš 😀 a tráápiť sa kôli jednej tyčinke ??? ja si ju teda nedávam celú ale len tak kúsok na pohladkanie duše 🙂.
@miskadusko tak som rada že nie som sama kto nedodržal pravidlá 😀
@evagy tak akože múke cestovinám ryži a zemiakom sa vyhýbam poctivo sem- tam si dám aj taký že syr bambino 😉 ale tiež iba aby som nezabudla ako to chutí a myslím si že zas to netreba prehánať, ved by som zcvokla. a ja som zatial spokojná, uvidíme čo bude tento mesiac a bez rozdielu kolko tento mesiac schudnem- určite idem do trojky. ved v tom najlepšom treba prestať, nie ? 😵
@miskadusko netrapim sa, ved ked je chut 😀 ,a cm idu dole tak co..
baby prosím vás neviete kde dostanem kúpiť salco 4percentné alebo sušené nízkotučné mlieko? dakujem
@cencula sušené nízkotučné mlieko som kúpila v kauflande. je to taký strieborný sáčok, ale so salkom ti neporadím... ale ak ho nájdeš daj mi vedeť 😉
Ahojte tak aj mne to ide.dole 🙂) držím od pondelka dnes som mala.mať.zeleninu,ale nebolo kedy ísť.kúpiť,tak mám dnes ešte čisto ...,v stredu som mala 1,5 kg dole tak som zvedavá koľko to bude zajtra...kua ja som mužovi piekla kysnuté rožky s džemom slivkovým,neznášam ten lekvár,ale teraz by som si jednu s takou chuťou dala 🙂))))) jaaaaaaj bode....
miskadusko jasné dám vedieť, budem sa musieť poprechádzať v klude bez detí po kauflande 😉
@cencula 😀 to poznám,lenže ten klud bez detí sa mi zatial nejako nepodaril. ale manžel je už tak vyškolený že pozerá na všetko- že kolko tukov, cukrov... asi mu už zomna preplo 🙂
ahojte baby ja sa od zajtra chcem pridat k vam ..musim schudnut aspon 5-6 kg lebo sa na seba uz nemozem pozerat...
ciyze prva faza je bielkovinova? same bielkoviny? no to mozem ale uvidim ci mi to vydrzi..
zajtra sa chcme pomerat , odvazit a ideme na to ..
co varite na obed ked mate bielkovinovy den? dik
aká to je dukanová dieta? nechce sa mi všetko čítať sorry 😒
@bandura sorry, ale ak si to neprečítaš nikdy tú dietu nebudeš môcť držať poctivo a spráávne. 😒 . to si musíš prečítať aby si vedela ktoré potraviny sú dovolené, je ich okolo 100 alebo chceš aby sme ti ich sem vypísali ? tak to si prečítaj na tej stráánke a máš to. 😉
@miskadusko ja uz na taketo spravy ani nereagujem. ved ked sa jej nechce citat, tak naco sa zaujima o dietu?! 😖 ved keby sme jej to tu vypisovali, tak aj tak by to musela citat!!! 😀 😀 😀 takze @bandura SORRY!!! ale ked sa ti neche citat, naco sa nieco pytas? 😕 😒 a pokial si nieco neprestudujes poriadne, tak to ani poriadne nebudes dodrziavat! tak naco sa tu ma clovek namahat nieco ti vysvetlovat?!
@happysmile no nechcela som ani ja reagovať ale ... pekne si to napííísala...a nevieš mi poradiť kde nájdem neutrálne tvarohové cesto na halušky ? nemôžem ho nikde nájsť.
@miskadusko nasla som na dukanovskom forum na FB posielam do spravy. snad je to ono? 😉 🙂
happysmile a môžeš mi hodiť ten recept na neutrálne tvarohové cesto ? ja by som si už tiež nové niečo dala, a niekde som videla recept na slané dukanovské pečivo, už som všetko pozrela dookola všetky stránky kde chodím a nemôžem to nájsť vdaka 🙂
@happysmile díky si zlatá, chcem si spraviť strapačky tak uvidíme. včera som robila cesto z ovs.otrub ale vôbec mi to nevyšlo- z halušiek nebolo nič iba takááá mrvenička 😒 .

baby mate dobry recept na duk.chlebik?ja robim ten v mikrovlnke co je za 4 min.a potom dam opiest do hriankovaca...mate aj nieco ine dobre...