Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 tak potom daj vedieť,ako to chutí,ak by si to robila
baby, mrknite na aj na toto - fajne tvarohove natierky - http://ivanbella.blog.sme.sk/c/37760/nadpis.html
@nicky182 Ja som tiež chlebová 😀 Ja som musela mať chlieb alebo pečivo každý deň. Sa normálne čudujem, že mi to až tak nechýba 🙂 Keď to vyskúšaš daj vedieť ako to chutí 🙂
@zuzu188 Ok. Teraz zas rozmýšľam ako by som urobila knedľu k sviečkovej 🙂
@penelope111 ak sa mi to podari, isto napisem, ziada sa mi nejaka zmena 🙂
@nicky182 Až mi začali sliny tiecť a dala by som si tú bryndzu 😀
@penelope111 ja by som ju jedla aj bez knedle 😀
@penelope111 haa, ja som si dala minuly tyzden, na chlebik - az 3 tenke krajce mi vysli so smirkasom, mnaaam, majova bryndza zo salasa - no nedaj si ....dala som iba kusok Ramy, aby to nebolo take suche ...vyborne 🙂 tieto natierky boli napisane pod tym clankom, ktory si sem dala o tom seitane 🙂
baby,aj vám stále vyhadzuje chybu,keď kliknete na fotoblogy?..či to len mne?
@zuzu188 Aj mne to robí nedá sa mi tam dostať.
@penelope111 😀...mňam niva..to je asi najlepší syr na svete 🙂..a samozrejme aj plesňové syry...jááj.tak by som si dala 😝 ...vyprážaný hermelín je fajny 😉
@penelope111mohli by to opraviť
@zuzu188 Ale si robíme chute 🙂 Až som začala byť hladná 🙂
@penelope111 😀..aspoň vidno na čo celý deň myslíme 😀
po týždni -0,6 kg,stále +0,3 kg..celkovo - 6,3 kg do cieľa 15,7 kg..brucho -4,2 cm a stehno -4 cm 🙂..a samozrejme pochvala od drahého 🙂
@zuzu188 Gratulujem 🙂
@penelope111 ďakujem 🙂..ale čakala som,že bude aspoň 1 kg dole 😀
@penelope111 Ale neboj to pojde ... ja som tiež tomu neverila ... teraz mam už -6,5kg dolu ... a teraz mi 3 dni váha stojí ale nevzdávam to určite sa to aj tebe podarí 🙂
Jaj baby dva dni pred MS a zase čokoláda 🙂
@penelope111 nevadiiiii 😀 ja mam tiez pred MS a "zravka" pokracuje 😀 😀 aj ja dnes sladkeho kopec ....

@penelope111 ja mam zase blizko aj tesco aj kaufland, aj pecivo je v kauflandiku fajnesie ...no uz skoro mesiac ani kusok chleba v ustach, sama tomu neverim, lebo ja som na pecivo strasne - buchticky, rozteky a podobne 😀 dukaov chlieb som si oblubila tiez 🙂