Efektívne spôsoby na zníženie chuti do jedla
Ahojte prosim nevedeli by ste poradit nievo co zoberie chut do jedla nieke doplnky alebo daco na chudnutie .
Hlavne nieco overe.
lebo cez den nejem len v noci kupila som zo stranky gymbeen night burner best pint
ale zatial nic moc mam 165 cm a dost som pribrala mam 78 kg uz dakujem nieco efektivne buduci rok mam svadbu
@barbora201297 Prečo neješ cez deň ale iba v noci?😯
@barbora201297 začni jesť cez deň, choď spať skôr a nepotrebuješ žiadny spaľovač tukov, ktorý ti nepomôže schudnúť 🙂
keď budeš jesť dostatok počas dňa - a hlavne veľa zeleniny a bielkovín - neexist že si v noci hladná ... ak budeš jesť počas dňa hlúposti alebo málo - je jasné že si v noci hladná - a to ti žiaden spaľovač nepomôže ...
@barbora201297 Prečo neješ cez deň ale iba v noci?😯
@enmery celi den od rana od 8 si kludne neviem sadnut ako sa zobudime s malim dam.mu papat atd domace veci spravit potom celi den z malim som ptoste nemam rada v rozrchu jest klud mam vecer ked kazdy spi
@enmery celi den od rana od 8 si kludne neviem sadnut ako sa zobudime s malim dam.mu papat atd domace veci spravit potom celi den z malim som ptoste nemam rada v rozrchu jest klud mam vecer ked kazdy spi
@barbora201297 to je jen výmluva. Změň ten systém, snídej s dítětem, dej si svačinu, oběd s ním, nebudeš muset jíst v noci. Sama víš, co je špatně.
@barbora201297 nevyhováraj sa, sú ženy, ktoré majú dvojčatá a ešte jedno staršie k tomu a čas na jedenie si nájdu.
Ja ti rozumiem, neznášala som jesť cez deň popri dieťaťu. Pribrala som, celé zle. Najem sa kľudne teraz keď chodím do práce. Tiež som na tom tak, že keď sa nemôžem kľudne najesť, nenajem sa alebo zjem rýchlo len nejakú blbosť a potom vyzerám ako vyzerám. Snáď to tebe pôjde lepšie, držím palce.
Keď ťa chytí vlčí hlad papaj zeleninu alebo napr. varené vajíčko, pi veľa vody..základ sú bielkoviny a vláknina ak budeš správne jesť budeš oveľa dlhšie sýta a nebudeš mať chuť na voloviny..naozaj netreba užívať žiadne "zázračné doplnky" ;)
@barbora201297 nevyhováraj sa, sú ženy, ktoré majú dvojčatá a ešte jedno staršie k tomu a čas na jedenie si nájdu.
@anonym_828109 podla mna tp nema noc stom kto kolko deti ma .... ked proste clovek nema rad vtedy jest a to nemusi byt ziadne vyhovaranie kto ma dieta to pochopi
@anonym_828109 podla mna tp nema noc stom kto kolko deti ma .... ked proste clovek nema rad vtedy jest a to nemusi byt ziadne vyhovaranie kto ma dieta to pochopi
@barbora201297 Dievča zlaté,vybrala si si cestu výhovoriek, tak sa potom zmier aj s kilami navyše a priberaním, lebo Tvoje telo je z toho, čo mu robíš v strese. Nedá sa mat aj výhovorky, aj výsledky. Robíš všetko preto, aby si priberala, tak aj Tvoje telo reaguje.
@barbora201297 myslím, že väčšina žien, ktoré chudnú deti majú. Nehľadaj cestu, ako to nejde, ale ako by to išlo. Neviem, ako staré je tvoje dieťa, ale dať si ráno na chlieb šunku, syr a pridať k tomu zeleninu, je otázka dvoch minút. Zješ to do päť minút. Vločky s jogurtom a ovocím sú ešte rýchlejšie. Alebo si to priprav už večer, stiahni si kalorické tabuľky a už večer si premysli, čo budš na druhý deň jesť a keď dieťa zaspí, môžeš si to aj predpripraviť. Naporcovať kuracie mäso, rybu na jednotlivé porcie a zamraziť, načistiť zeleninu do mrazničky,navariť zeleninové, strukovinové polievky, naporcovať a dať do mrazničky. Banán na desiatu, olovrant zješ tiež rýchlo. Veď pre dieťa tiež varíš, ak ešte nie, tak o chvíľu začneš, keď ho privykneš na zdravú a pravidelnú stravu, nebude mať v dospelosti také problémy, ako ty. Možno by ti viac vyhovoval prerušovaný pôst, ale to tiež nie je o tom, že celý deň nič neješ a večer sa napraceš všetkým možným. Ja jem šesť krát denne malé porcie, vyhovuje mi to tak, nie som hladný a mám plno energie. Pridaj sa ku skupine Cesta k mojej premene tu na MK, dostaneš tam veľa dobrých rád. Alebo pokračuj tak, ako doteraz a o rok tu môžeš vyplakávať, že máš ešte o desať kg viac, ako dnes. Alebo chceš niečo zmeniť, alebo nechceš, sama vidíš, prečo priberáš
@barbora201297 teraz pozerám tvoj profil, veď ty máš už veľké dieťa, kde je problém? Zabudni na doplnky, ktoré ti zoberú chuť do jedla, hladovanie nie je cestou k štíhlej línii a už vôbec nie k pelnek pleti, zubom, vlasom
@barbora201297 teraz pozerám tvoj profil, veď ty máš už veľké dieťa, kde je problém? Zabudni na doplnky, ktoré ti zoberú chuť do jedla, hladovanie nie je cestou k štíhlej línii a už vôbec nie k pelnek pleti, zubom, vlasom
@anonym_828109 ja mam 2 deti a nie jedno a mali je hrozni vysi na mne ked mu nieco nedovolim tak palce ze zajde takze ci niekto tu veri ked snim nie som v kuse hrat vsetko su problem a podla mna to nikto nechce vidiet ake ze tak place ze zmodrie nedicha .. ale to len cas kim vyrastie
a duha vec ja sa vobec v noci neprezieram proste vstanem dam si v klude jeden chlieb a ro je vsetko
ale inak ja sa budim kazdu hodinu v nlci nemam kludni spanok
@barbora201297 Možno by bolo efektívnejšie zmeniť skladbu stravy a popracovať na pravidelnosti . Dôležitý je aj pitný režim, lebo to otrepané, že hlad je len prezlečený smäd, je veru často pravda.
Jedz s dieťaťom, všetko čo píšeš sú len výhovorky.
Normálne jedz cez deň ostatné su výhovorky 🙈🤦
Joj ženy. zase ste všetky najmúdrejšie a pochopenia ani za mak.
Veď keby to bolo také jednoduché schudnúť a mať pravidelný režim, tak sa tu nepýta na rady na zníženie chuti do jedla. Ak by to bolo také jednoduché, tak by ľudia nemali problém prestať fajčiť, vydržať cvičiť a žiť zdravo. A ak to Vám ide tak je to teda pre Vás skvelé, ale naozaj nemá každý rovnako pevnú vôľu.
Vraj chróm znižuje chuť na sladké, ale neskúšala som.
@barbora201297 musíš to proste prekonať, žiadne doplnky to nepomôžu. Nastav kalorickú deficit a ideš. Keď si večer hladná, daj si šalátovú uhorku.. niečo také, že zješ ale nemá to kalórie. A pohyb 🤷🏻♀️
@barbora201297 ahoj, ak Ťa večer prepadá návalové jedenie, tak môžeš mať nedostatočný príjem makroživín v priebehu dňa (bielkoviny+sacharidy+zdravé tuky), môžeš mať emočné jedenie - teda mozog hľadá najrýchlejší spôsob ako vyprodukovať serotonín a je jedlo je najrýchlejšia skratka. Nemyslím si, že potrebuješ pevnú vôľu, možno práve tá Ti spôsobuje príliš veľa stresu, ktorý potom telo vyrovnáva tým večerným jedením. Nepíšeš nič o tom, ako sa stravuješ, aké máš dni, ako spíš, hýbeš sa a pod., no v zásade telo Ti dáva signály, že mu niečo chýba. S tabletkami na potlačenie týchto signálov možno prestaneš večer jesť, ale zaženieš tak do kúta niečo, čo potrebuješ riešiť.
@barbora201297 ahoj, ak Ťa večer prepadá návalové jedenie, tak môžeš mať nedostatočný príjem makroživín v priebehu dňa (bielkoviny+sacharidy+zdravé tuky), môžeš mať emočné jedenie - teda mozog hľadá najrýchlejší spôsob ako vyprodukovať serotonín a je jedlo je najrýchlejšia skratka. Nemyslím si, že potrebuješ pevnú vôľu, možno práve tá Ti spôsobuje príliš veľa stresu, ktorý potom telo vyrovnáva tým večerným jedením. Nepíšeš nič o tom, ako sa stravuješ, aké máš dni, ako spíš, hýbeš sa a pod., no v zásade telo Ti dáva signály, že mu niečo chýba. S tabletkami na potlačenie týchto signálov možno prestaneš večer jesť, ale zaženieš tak do kúta niečo, čo potrebuješ riešiť.
@z_petra tak ja mam velmi aktivny den lebo o 7 vstavame staram sa celi den o maleho rano upratujem lebo som upratovaci maniak takze 5 hodin csetko lestim potom ide cas poobede spat to je min hodina dokim zaspi potom niekdy si dam obed ale to.malo kedy ja mam rada ked kazdy spi to znamena obe deti aj muz ale neprezeriam sa ja si max dam jeden chlieb pijem len sodu a malekdy jem kludne cez den no problem je aj vtom ze mam velmi zli spanok kazdu hodinu som hore proste neviem spat celu noc
@z_petra tak ja mam velmi aktivny den lebo o 7 vstavame staram sa celi den o maleho rano upratujem lebo som upratovaci maniak takze 5 hodin csetko lestim potom ide cas poobede spat to je min hodina dokim zaspi potom niekdy si dam obed ale to.malo kedy ja mam rada ked kazdy spi to znamena obe deti aj muz ale neprezeriam sa ja si max dam jeden chlieb pijem len sodu a malekdy jem kludne cez den no problem je aj vtom ze mam velmi zli spanok kazdu hodinu som hore proste neviem spat celu noc
@barbora201297 takze za cely den zješ jeden kus chleba večer ? A priberas ? 🤨 tam bude nejaky háčik ak je to tak ako píšeš …. Čo si dnes jedla za cely den ? A keď potlačis chute do jedla s nejakou tabletkou , tak sa nenajes večer ani cez den ? To je cele zle 😕 musíš ist na to inak , napis čo si dnes zjedla a poradíme ti 😇
Čo si máme predstaviť pod pojmom pijem sódu? Čo to je?
Ten spánok je tiež problém proste.musis zmeniť režim nechápem na čo 5h upratujes.to si urob radšej čas na normálne stravovanie
.
@barbora201297 podľa toho, čo píšeš, to nie sú večerné chute, ale regulérny hlad. priberanie je dôsledok toho, že tvoje telo si nemá z čoho čerpať, tak pri každej možnej príležitosti, čo dostane nejakú potravu, ju premieňa na tuk, teda robí si zásoby, lebo "čo keď zase dlho nebude nič". rozumiem, že s malým dieťaťom je to celkom jízda (mám dve), ale pokiaľ chceš byť funkčná, šťastná a zdravá mama, bolo by fajn začať jesť. je možné, že na začiatku to pôjde pomalšie, kým si vytvoríš pravidelný návyk, ale všetko sa počíta. raňajky max do dvoch hodín od prebudenia, obed kľudne s malým, večera tiež s ním. Ja chápem, že to nie je úplne gurmánsky zážitok, ale my, niektoré mamy, to na nejaký čas tak máme. Ak by si chcela poradiť, ako začať výživne jesť (teda nie len sa zaplniť, ale hlavne sa vyživiť), kľudne sa pýtaj.
@z_petra ten spánok je oplyvnený večerným jedením - telo produkuje inzulín, aby rozložilo prijatú glukózu zo stravy, lenže to ovplyvňuje uvoľňovanie melatonínu, aj preto ten zlý spánkový režim.
@barbora201297 ty ale můžeš jíst kdykoliv přes den, cokoliv si připravíš vhodného, snídani, oběd, svačinu, večeři. Jen hledáš výmluvy, jak to nejde. Proč by to nešlo? Malé děti má kdekterá žena. Kdo nechce, hledá důvody, kdo chce, hledá způsoby. Z fotek vypadáš na fajn babu, která o sebe pečuje, proč nejíš normálně?
@barbora201297 ty ale můžeš jíst kdykoliv přes den, cokoliv si připravíš vhodného, snídani, oběd, svačinu, večeři. Jen hledáš výmluvy, jak to nejde. Proč by to nešlo? Malé děti má kdekterá žena. Kdo nechce, hledá důvody, kdo chce, hledá způsoby. Z fotek vypadáš na fajn babu, která o sebe pečuje, proč nejíš normálně?
@berenika39 Nemôže, ani jej deti nejedia cez deň a večer už spia!☝️Nejde, nedá sa.

Pevná vôľa, žiadny "overený" prípravok Ti nepomôže ... možno na chvíľu ... nakrájaj si na noc zeleninu, ovocie a keď Ťa prepadne hlad, jedz to ... telo proste neoklameš ... bez sebazaprenia a pevnej vôle to proste nejde.