icon

Efektívne tipy na dlhodobé chudnutie po pôrode

Včera o 17:10

Ahojte, od nového roku som začala chudnúť, nakoľko som 5 rokov dozadu rodila trošku som samu seba zanedbala ale chcem to zmeniť. Už viac krát za toto obdobie po pôrode som začala ale nikdy som nevydržala dlhodobo. Čo robím teraz? Vyradila som sladkosti, sladké vody, pečivo ( niekedy si dám celozrnné) snažím sa jesť veľa ovocia, zeleniny, ryby som začala viac jesť...pracujem manuálne takže sa nachodim dosť plus robím každý deň 70 drepov a 30 brušákov. Chodím aj na dlhšie prechádzky cez víkend. Čo by ste mi ešte poradili nech sa to hýbe dolu? Chcem schudnúť dlhodobo, sladké mi nejako nechýba( raz za dva týždne som mala cheat day kedy som si dala keks a chipsy) za Vaše rady a tipy ďakujem.

anonym_612b43
Včera o 17:14

@anonym_autor Staci ked budes jest normalne ako clovek ale osvoj si nejaky sport, ktory budes aktivne robit 3-4x do tyzdna naozaj intenzivne. Behanie, box, kravmaga napriklad? K tomu aspon raz do tyzdna silovy trening. Ale naozaj silovy s vahami a trenerom aspon prvy pol rok.

anonym_80f762
Včera o 17:25

jem všetko včetne sladkostí a stále chudnem. Necvičím, nemám skoro žiadny pohyb. Ale jem minimálne porcie. Na raňajky len ovocie, porciu obeda mám na dva krát, na obed aj na večeru. Jem len vtedy, keď už mám vlčí hlad. Sladkosti jem počas dňa.

anonym_b075be
Včera o 17:42

@anonym_80f762 akurat na nabeh na nejake poruchy vo vyssom veku

anonym_fb3897
Včera o 18:09

Skús iba jedno jedlo denne a veľa chodiť peši.Ja bez toho aby som to chcela som takto schudla behom roka asi 14kg.Samozrejme nejde to nasilu.Ja som to tak mala koli tomu,že som sa dost nahaňala od rána dcérka do škôlky ja do roboty a prvé jedlo som jedavala až okolo 16-17 tej keď sme prišli domov a večer tým pádom som bola stále sýta a nemala už na nič chuť a išla spať a toto každý deň.Medzi tým som pila normalne kávu s mliekom a troškou cukru a pila strašne veľa vody ja vypijem aj 3 litre denne a inak čudovala by si sa ako som mala v tej dobe na všetko energiu.Proste telo malo všetko čo potrebuje ja som sa cítila super a aj energie som mala dosť.Jedla som za ten deň na čo som mala chuť,normálne co sme mali v práci kľudne aj pizzu ktorú som si zjedla doma a zabila som to margotkou.Jedla som ale striedala jasne,že niektorý deň aj šalát alebo normálne také klasiky kura s ryžou a podobne ale iba jedno jedlo musí byť.

cimage
Včera o 19:34

Najdi si tu na koni skupinu Cesta k mojej premene a tam mas dost informacii a baby ti rady pomozu. Urcite by som nesla do extremu a radsej jedla vsetko s mierou, viac bielkovin a pohyb. Ked si predstavim len jedno jedlo denne, uz som hladna a urcite nepokryje vsetko dolezite co telo potrebuje.