Existujú účinné lieky na chudnutie pre seniorov?
Svokra má 70 rokov a má nadváhu, chce schudnúť. Má problémy s kolenami. Robila 35 rokov poštárku, ale ona bola celý život silnejšia. Sú nejaké lieky na chudnutie z lekárne, čo fungujú. Stravu obmedzila, ale váha jej kolíše.
V tomto veku, nech sa radsej poradi s lekarom a nekupujez maleho dochodku veci, co jej nepomozu, ale ublizit mozu
@viestta Ja som jej to povedala, len že keď sa pýtala lekára, tak jej povedal, že jej nič nepredpíše. Nech si schudne ako chce. Tak sa už aj bojí niečo opýtať. No skúsim ešte v lekárni.
nech kontroluje stravu úplne základne. neexist. aby keď dodržuje stravu pribrala. problém v tomto veku je zmeniť návyky.
ešte čo mi napadlo - pomáhajú detox čaje alebo zelený čaj - ale keďže ja sa tomu nevenujem, neviem povedať o vhodnosti v takom vyššom veku - teda to by som odporúčala tebe aby si trochu poprečítala na nete či je to vhodné…
@anonym_autor teraz sú vraj nejaké injekcie na chudnutie, ale to je na predpis od lekára a dávajú to len veľmi obeznym vraj, inak tie lieky z lekárne nezaberajú, to len ťahajú z ľudí peniaze
@viestta Ja som jej to povedala, len že keď sa pýtala lekára, tak jej povedal, že jej nič nepredpíše. Nech si schudne ako chce. Tak sa už aj bojí niečo opýtať. No skúsim ešte v lekárni.
@anonym_autor tak toho lekara aj chapem. Babka hlada zazracnu tabletku ale zaklad je menej kalorii prijat ako ich vydas. Nic ine nefunguje, takze zbytocne pojdes do lekarne. Treba nastavit jedalnicek
@anonym_autor taký zázrak neexistuje, že kúpiš pililku a schudneš. To by sme všetci boli štíhli. Úprava stravy, obmedziť cukor, sladkosti, tuky...nejesť večer...veľa tekutín, tie sú hlavný kameň úrazu u starších ľudí.
@anonym_autor nič čo je bez predpisu má malú alebo žiadnu účinnosť
Svokra citala, ako s tabletkami schudli celebrity, tak preco nie ona?
Svokra citala, ako s tabletkami schudli celebrity, tak preco nie ona?
@anonym_f910c0 často takéto správy sú len reklamy na produkty ktoré nefungujú . Ale celebrity síce používajú lieky na chudnutie ale tie sú na predpis . Teda u nás .
@anonym_f910c0 často takéto správy sú len reklamy na produkty ktoré nefungujú . Ale celebrity síce používajú lieky na chudnutie ale tie sú na predpis . Teda u nás .
@jogy1984 mam na mysli Ozempic
@anonym_autor taký zázrak neexistuje, že kúpiš pililku a schudneš. To by sme všetci boli štíhli. Úprava stravy, obmedziť cukor, sladkosti, tuky...nejesť večer...veľa tekutín, tie sú hlavný kameň úrazu u starších ľudí.
@janka1011 existujú ale sú na predpis a majú často nejaké vedľajšie účinky. Niektoré z nich boli už aj zakázané ako napríklad efedrin . tabletky na chudnutie ktoré fungujú je napríklad Xenical.
@jogy1984 mam na mysli Ozempic
@anonym_f910c0 liek na diabetes u nás nepredajný. Ja sám ho používam a je plne hradený poisťovňou. Ak sa chcete dopracovať nejakému lieku ktorý funguje musí ísť svokra za obezitologom on jej jediný môže tieto lieky ponúknuť a pod jeho vedením má vyššiu šancu si váhu aj udržať.

V tomto veku, nech sa radsej poradi s lekarom a nekupujez maleho dochodku veci, co jej nepomozu, ale ublizit mozu