Fitshaker - online prenosy
Ahojte, cez sociálnu sieť som sa dostala k linku na fitshaker.sk - zo zvedavosti som
tam vložila mail. Prišiel mi link na online prenos. Dnes ráno o 8:00. Prihlásila
som sa a kočka tam vážne cvičila od 8:00 zumbu do 8:30 aj so strečingom. Je to nejaký
nový projekt, ktorý sa rozbieha. Neviete o tom niekto viac? Cvičili ste niektorá tiež?
Ahojte, áno videjká sa už natáčajú o sto šesť...už na jeseň by sa mal spustiť naplno celý portál 🙂 Bude zameraný najmä pre mamičky a ľudí, ktorí nemôžu, resp. nemajú čas chodiť do fitka a chcú si zacvičiť doma s kvalitným inštruktorom 🙂 Hľadáme však ešte dobrú (resp. najlepšiu) inštruktorku na gravid jógu...neviete poradiť?
@luciameresova na gravidjogu som chodila ku Katke Jurenkovej a bola som s nou velmi spokojna, take mile nevtierave ziena:
http://gravidjoga.sk/sk/o-mne/
Ďakujem @mimikas za tip 🙂 Ešte by som sa chcela spýtať, aké druhy cvičenia by vás (tehulky a čerstvé mamičky) najviac potešili, keby si môžete zacvičiť z domu?
@luciameresova ako tehotnu ma zaujimala hlavne joga a cvicenie na Fit loptach apravdaze cvicenie dychania a relaxacie na porod. A po tehotenstve brucho boky a zadok, nieco s cim sa da dostat spat do formy a je prisposobene zenam po porode.
@mimikas Ďakujem. Už sme nakrúcali aj cvičenia pre mamičky zamerané na jednotlivé partie. Viď priložená fotka PS: Jedna z mamičiek na obrázku má len 7 mesiacov po pôrode 🙂
Ahojte maminy tieto prispevky sú z 2013...čo dnes vravíte na fitshaker? Cvičí nejaká mamina podľa toho?
@johaninka ahoj ja od januara cvičim podľa fitshaker a je to super. Môžeš si vybrať z rôznych druhov cvičenia a na každý deň máš video s cvičenìm ktore trvá zhruba polhodinku. Nemusìm rozmýšlat komu dať varovat deti aby som mohla ist do fitka. Vždy ked malá zaspí pustím si video a odcvičím. Po mesiaci cvičenia sa citim ohybnejšia a mam viac energie. Určite sa ti oplatí fitshaker vysķúšat.
Ahojte🙂 ja síce nie som mamina,ale tiež som chcela skúsiť Fitshaker.🙂 Tak som sa zapojila do tej výzvy do plaviek že reku dotvarujem svoje partie🙂 a musím povedať, že mne to moc nedalo🙂 žiaľ. pravdepodobne tým, že to je asi skôr pre tých, čo chcú začať a dostať sa do toho zdravšieho štýlu...ale ja cvičím už niekoľko rokov, a toto bolo pre mňa veru málo :/.... práveže som mala pocit, že precvičujem s o dosť menšou intenzitou než predtým :/ takže sa vrátim k youtube videam 🙂 Verím však, že pre iných tento projekt bude omnoho prínosnejší 🙂
@smuuk043 Ahoj. Zaujala ma Tvoja reakcia. Aké videá na YouTube cvičíš? Dala by si mi tipy? Vďaka.
Ahojte. Ja nejako nechapem tomu programu. Dnes som sa tam zaregistrovala a co dalej. Pustim si video co mi doporucili nejakych 5 roznych druhov cviceni... a cvicim? a kazdy den to iste? ved to ma po 2 tyzdnoch prejde ☹ a budem tam kde pred tym 🙂. Nejaky kalendar sa mi tam zobrazil. Viem ze po zaplateni nejakych 5,90 co nieje problem hej? bude tam viac videi? ci ako. Ved ked si dam na prvy den napr. HIIT ved umrem to je nejak hrr na prvy krat cvicenia. Ako skusim to 🙂 ale mala som inu predstavu.

Ahoj...ano,bude to uplne novy projekt a budes si moct takto zacvicit rozne druhy cviceni... Teraz je to v stadiu rozbiehania a natacania cvicebnych serii. Viem o tom preto,lebo prave dnes sme tocili s instruktorkou serie aerobikovych a posilovacich cviceni. Poznam ju osobne,velmi dlho,chodim na jej hodiny a s kamoskou sme jej robili "křoví" 😉 Vola sa Lea Grancic a je to najlepsia aerobikarka na Slovensku 🙂