Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

🙂 ja uz nabieham tiez na ten "system", lebo uz nechcem tabletky a tak. Povedala som si, ze musi to ist inak, ze to musim brat takto automaticky a ono to naozaj ide "samo". A tak chudnem sice pomalicky, ale s radostou 🙂 Držím palce teba a aj sebe 😉 Prajem pekný deň
http://www.nu3tion.sk/affiliate/1959/karnitin
ďakujeme všetkým za lajky na moje a manželove fotky, keďže manžel bral vyživové doplny z tejto stránky, tak vám dávam odkaz, aby ste si to mohli pozrieť. Ja som ich zatiaľ nebrala , lebo kojím malého. 🙂 PS: majú veľmi dobré ceny a kvalitné produkty, my len odtiaľ nakupujeme. Veľa šťastia všetkým 🙂
@22lucinka22 super zmena
krááásna zmena 🙂
moje BMI je uz dnes Obezitaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!pomoooooooooooooooooooooooc!!! kazde MOJE ODhodlanie trva strasne krátko a to je chyba, ale co s tym? 😒
@22lucinka22 - kočica 🙂 šikulka si , gratulujem ti
@danuska24 Super, vyzeráš dosť vysoká. Koľko meriaš?
@prekvapenie - dakujem 😉 180 cm 🙂
@22lucinka22 Wooow,... manzel musi byt na teba pyšný ... čo manžel!_ ale ty musíš byť na seba hrdá ! super! 🙂
@erika07 ahoj. Tak ja som na seba hrda vsak tolko kil som mala na zakladnej skole. Troska si spevnim brusko no aspon by som chcela a budem spokojna a snubenec je nadmieru spokojny
@superego waw užasne si schudla prosim ta mohla by si mi poradit mam 83 kg a 160 cm tiez momentalne vyzeram ako velryba a do leta dalsieho leta som si dala zavazok ze sa dam do kopy lebo uz aj plet s ami kazi sama vyrazka a podobne ale neviem ako to zvladnem moj kamen urazu su sladkosti.Prosim ta ako si schudla tak vela za taky kratky cas. pbdivujem ta a sklanam klobuk =D
ahojte som sklamana lebo vcera som si dala na vecer sladke a pritom chudnem :( asik nezvladam to :(
@danuska24 Ja mám 167 cm a išla som z 82 kg na 70 kg za 6 mesiacov. Potrebovala by som ešte 5 kg.
ja chcem tiez aspon 5 kg, ale verim ze ked to dosiahnem budem chciet ist este nizsie 😀 😀 😀
dobre ranko 😀 , od dnes zacinam druhy cyklus s www.stobklub.cz . Ciel - 6 kg za 12 tyzdnov. (dufam ze aj viac) 😀 , ale ked to je svinstvo ze cim menej kg tym horsie to ide dole 😝 😀
základ je jedálniček. Ráno a večer si dávam vlákninu rozrobenú vo vode. Jem každé 2-3 hodiny a denne vypijem 2l čistej vody. Jedálniček sa mi počas chudnutia upravoval ale začínala som s takýmto :
0. pol hodinu pred jedlom vláknina
1. banán , čaj + glukozu
2. hrsť hrozna a jogurt
3. 1/2 pomaranča
4. zeleninová polievka , kuracie mäso varené vo vode + zelenina
5. kivi
6. rybu varenú vo vode + zeleninu
7. pred spaním vlákninu
a 3-5x chodím do fitka cvičiť celé telo pred tréningom si dám šálku kávy / bez mlieka a cukru / . Takto mi ide váha 1 - 1,5 kg za týždeň dole. 😉
Ďakzjem vám 😉 1 krabičku mám na cca mesiac. A meriam 170cm. http://www.vemica.eu/eshop/psyllium

Kočky, ktorá chcete pomôcť s chudnutím: dnes večer budú mať lektori zo školy chudnutia ŽIVÉ VYSIELANIE zdarma. Mali by tam hovoriť aj o 10 katastrofálnych chybách pri chudnutí. Toto živé vysielanie nestojí nič, teda iba môj čas, tak ja si to pozriem..... Chcem sa prihlásiť aj do ich školy chudnutia, tak sa rozhodnem podľa toho, čo budú večer hovoriť.
😎 . Jaj - a ešte ten odklik na to živé vysielanie o chudnutí zdarma. Nájdete ho tu: http://bit.ly/1e143od