icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
agatky
24. sep 2013

@bubinkaa naaadherne brucho

legantiss
24. sep 2013

Začala som sa iba zdravo stravovať + 3x týždenne driem vo fitku a popri tom keď idem venčiť psa hodím si 2kg záťaže na nohy a vyšliapem si riadny kopec alebo idem behať, super na chudnutie sú aj schody doma , ja mam doma cca 20 schodov tak si ich 40x vyšliapem hore dole, hore beriem každý 2 schod. Každému ide chudnutie inak , ja sama som prekvapená ako to išlo dole a to nejem žiadne tablety alebo spalovače tukov a tak isto ani carnitin. A nemám žiadne zdrav. problémy, cítim sa výborne. Podľa mňa je úplno jedno či schudnete 16kg za 3 mesiace alebo za 12 mesiacov , pokiaľ sa začnete znovu prejedať Jojo efekt vás neobíde. Musíte jednoducho zmeniť životný štýl, mne teraz vobec nechýba pečivo, cestoviny, sladkosti , ryža. Moja strava teraz vyzerá takto: Na raňajky biely jogurt + ovocie alebo orechy poprípade lyžička medu, Na obed si hodim na gril kur. prsíčko a nakrájam si uhorku, papriku, šalát, poobede si nastrúham 2 mrkvy a pokvapkám s citronom a na večeru kur. šunku a 1 krackenbrot či ako sa to píše + zeleninu. sem tam si dám šálku kávy , idem si zabehať a váha ide dole, nie som hladná ani unavená cítim sa úžasne. Samozrejme chcem dať dole už iba 3 kg. a potom znovu pride iný jedálniček , protein atd. a ja osobne sa žiadneho jojo efektu nebojím, pretože mám svoj cieľ a neplánujem sa už začať stravovať tak ako som sa pred chudnutím.

mayca20
30. sep 2013

ahojte kocky, pridam aj ja opat svoju premenu, pridavala som tu fotky, ale to moja premena este ukoncena nebola, teraz uz hadam je, trosku este pocvicim a bude to :D
aj ja som dokazom toho, ze ked sa chce, vsetko sa da.... zmenila som stravu, vynechala som rozne lakocinky a klamala som telo i mysel :D
1. foto - 1tyzden po porode :D nie pred :D 79kg tusim, mozno menej
2. foto - 47kg asi, mozno menej
3. foto - 46,6kg ked si dobre pamatam..
teraz mam tych 49kg, kedze prechadzky - 10-15km denne skoncili kvoli zime, ale mame doma bicykel a ide saaaaaaaaaa 🙂))
drzte sa baby

kikavicek
30. sep 2013

@mayca20 ty kokso palec hore🙂 gratulujem...za ako dlho sa ti to podarilo?

mayca20
30. sep 2013

Za 3mesiace necele.dakujem

ludka111
30. sep 2013

Wau, neskutocne, perfektne, super, ...... Klobuk dole.

niikoletka
30. sep 2013

@mayca20 ako sa ti to podarilo ak smiem vedieť? 🙂

mayca20
30. sep 2013

@niikoletka kupila som si jedalnicek urobeny na mieru

niikoletka
30. sep 2013

@mayca20 a to je všetko?

mayca20
30. sep 2013

@niikoletka ano :D isla som podla neho a tu je vysledok, neurobila som ani jeden brusak

niikoletka
30. sep 2013

@mayca20 fíha :D a čo také bolo v tom jedálničku? Boli to bežné jedlá alebo aj niečo také nezvyčajné?

mayca20
30. sep 2013

@niikoletka uplne bezne, hlavne bielkoviny, uzasne je to, ze teraz jem za troch a nic... a jem uz vsetko

izuskam
30. sep 2013

Klobuk dole, 10 prstov hore 🙂 . Mozes prosim prezradit odkial si si kupila jedalnicek? Dakujem

mayca20
30. sep 2013

@izuskam krasne dakujeem..je za tym hlavne pevna vola

haicka
30. sep 2013

@mayca20 Že WAU!! Fakt klobúk dole. Prosím, kde si kúpila ten jedálniček?? Fakt si necvičila??

niikoletka
30. sep 2013

@mayca20 to znie super. Niečo také by som aj ja potrebovala.. Ja som si snažila nájsť rôzne jedlá na nete, ale väčšinou sú to recepty, ktoré vyžadujú strašne veľa drahých ingrediencií, mixérov, grilov a neviem čoho takže ja neviem vôbec čo papať furt aby bolo dobre a šlo to dole 😢

mayca20
30. sep 2013

@haicka ozaj, bicykel 2-3x do tyzdna sa pocita? nic viac, ani jeden cvik :D

mayca20
30. sep 2013

@niikoletka presne tak...to iste som predtym skusala aj ja, najskor sama,ale samej mi to neslo

forgiven
30. sep 2013

@mayca20 ahoj, dnes som sa začala stravovať podľa "vzorového" jedálnička, pevne verím, že čoskoro mi váha ukáže vysnívaných 50-max 54kg.... Moja dnešná štartovacia váha : 62,4kg...

mayca20
30. sep 2013

@forgiven napis keby nieco,drzim palce

pavlina51
1. okt 2013

@jasmika Môžete mi napísať aj čo ste jedla?Ja som po pôrode mala pôvodnú hmotnosť a teraz som pribrala už 5kg.Do ničoho sa nezmestím.Už musím začať dačo robiť.

petusa5551
1. okt 2013

Žienky všetky úspešne schudnuté máte môj nekonečný obdiv 🙂 tie fotky sú tak silno motivujúce 🙂 ja mám 83,6 kg a poviem vám prave tie vaše premeny ma ženú vpred, ked vidim, že sa to dá !!!!!!! Aj ked v duchu nejak neverím, že by som aj ja mohla mat o cca 20kg menej, ale snazim sa 🙂

jasmika
autor
1. okt 2013

@pavlina51 chi chi..toto je častá otázka,ale nieje potrebná, lebo každý sme iný... aspoň podľa mňa... to je úplne jedno čo som jedla..no jasné že som pridala zeleninu a ovocie a dala preč chlieb a aj nejaké sladkosti... a cvičila...ale to som ja.. každý si musí nájsť ten svoj spôsob ktorý mu vyhovuje...samozrejme..zelenina a ovocie a cvičenie -vynechať určite jedla a pôde to...

petusa5551
1. okt 2013

@mayca20 ak sa dá, mohla by som aj ja vediet nieco blizsie ohladom toho jedalnicka🙂

vitacalcin
1. okt 2013

@mayca20 klobuk dole, pred tebou, za aky cas sa ti podarilo schudnut a aku mas vysku? si kocka

mayca20
1. okt 2013

@vitacalcin dakujem krasne, 2-3mesiace, meriam 168cm

moncikova
1. okt 2013

ja mám tiež bielkovinovú diétu už 3. týždeň, zatiaľ 5,5 kg dole 🙂 Najhorší bol začiatok, ale teraz je to už pohoda. Idem presne podľa rozpisu, takže si viem aj na týždeň vopred nakúpiť jedlo a nemusím na poslednú chvíľu improvizovať 😉
A hlavne, jedlá sú jednoduché, takže nemusím pol dňa vyvárať špeciality na druhý deň.
Nebolo to síce lacné, premýšľala som pôvodne aj nad Cambridge diétou ale tá by ma vyšla oveľa drahšie. Čaká ma ešte ďalších 12 kg, verím že to pôjde tak ľahko ako doteraz. To čo dokázala mayca20 ma ženie dopredu🙂

iwqa
1. okt 2013

@mayca20 mozem sa opytat kde si si kupila ten jedalnicek na mieru?

bbubinkaa
2. okt 2013

Super motivujuce ste vsetky!!!

bbubinkaa
2. okt 2013

@legantiss urcite to robis vyborne. Dala som si ta za vzor a uz mam 4 kg za 2 tyzdne dolu. Vlastne dakujem. Foto prilozim, ked schudnem viac. 😀