Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@savanah111 jeej gratulujem🙂 kolko si dala dole a ako 🙂 mluv a přehanej🙂
@savanah111 perfektna premena !!! 😉
@mauerka no neviem, kto napísal, že je z rovnakého cesta ako mayca20 🤐 ....
@ 19monika75 : ja som tiež pribrala počas tehu 21kg, váha pred otehotnením 54kg, v deň pôrodu 75kg, v deň návratu domov z pôrodnice 65kg, v deň začiatku slávneho jedálnička 62,4kg, dnes 59kg.... PS: Malý má 17mesiacov 🙂
@savanah111
Ahoj..od júna tohoto roka? až doteraz či minulého roka?vyzeráš úžasne..čo si robila a papávala..prosím o radu🙂
@kikavicek
@mj28
@kotuliatko1990 baby, dakujem velmi pekne za pochvaly.. dobre sa to cita 😀 ja som zacinala s vahou 95kg, no hruuza, ale som si povedala, ze aj ja chcem byt pekna, tak som sa dala do toho. zmenila som svoje stavovacie navyky, ziadna dieta.. len som vylucila bielu muku, sladkosti, jasne, obcas zhresim, ale telo proste potrebuje aj cukor, na ranajky si davam len celozrnny rozok jeden, potom obed normalne, lebo by som umrela bez normalneho obeda, ale zase niekedy vynecham prilohu, ale to len obcas, a jem menej, davam si na maly tanierik, na veceru len nieco bielkovinove, nizkotucny syr s rajcinkou, alebo len parky dietne so zeleninou. po piatej uz nic, ako druhu veceru o 19 si davam hodinku s jillian michaels, a som rada, ze som.. @kotuliatko1990 makam od juna tohto roku, a dakujem za pochvalu.. ste zlate, motivuje ma to vpred aspon tych 8kg, aj ked to uz nie je taka sranda ako na zaciatku.. ale ved pomalicky to hdam este pojde. 🙂
@savanah111 Ďakujem že si tak rýchlo odpísala..😀
Ja mám 87kg a už dva roky sa na mne držia..a som normálne tak nespokojná so sebou že som aj podráždená nervózna a už fakt neviem čo robiť..keď hrozne milujem sladké..ja neviem či by som zvládla bez neho:-P
@kotuliatko1990 ale ved aj ja si dam nieco sladke obcas, ono najhorsie je, ked ides do toho s tym, ze boze teraz si pol roka nemozem dat to alebo ono, skus si spravit z toho nejaky ritual, napriklad, ze kazdu nedelu poobede si dam nejaku sladkost, kolacik, a potom tyzden zase vydrzim lebo viem, ze v nedelu si doprajem nieco viac.. nie kazdy den sa prezierat, alebo si dopriat viac ako je potrebne, ale zase ani velke vypadky lebo potom sa telo blokne a ked mu das odrazu vela asi to nie je dobre, ja sa do vyzivy moc nevyznam, pocuvaj svoje telo, to je najmudrejsie, a samo ti povie co ti treba, ziadne jedalnicky za vela penazi.. podla mna, neboj smelo do toho, a jillian je super, to cvicenie nie je nudne, zacne ta bavit, a potom je uz ako droga 🙂 ach, aka som mudra, ako radio.. 😀 drzim palce
@savanah111 prečo naozaj skvelé rady..a vážim si ich..a kto je tá jillian prosím ťa?
@savanah111 super zmena
@savanah111 - gratulujem , si šikulka
@savanah111 Parádna premena 🙂
@kotuliatko1990 jillian michaels je trenerka, a ma vela cvicebnych programov, je tu aj tema o nej, tak kukni alebo si vygugli, podla mna je to naj, potom je este aj zuzka light, ale to je iny level cvicenia, aj premna este stale narocne. tak drzim palce ak sa do toho das. 🙂
@vitacalcin
@kamilkak
@petusa5551 dakujem velmi pekne zienky 🙂
@savanah111 A co konkretne si cvicila od Jilian? Urcite si zacinala 3O day shred..a potom ? a ked si cvicila hodinku tak s cim si kombinovala?alebo si cvicila 2-krat to iste(1 level)?
@magda_sandorova zacinala som s 30days shred, potom ripped, 6w6p, a teraz co ma napadne, ale strasne ma bavi extreme shred, a cardio kickbox, cvicila som doobeda napriklad 30days shred a vecer co ma napdlo taku pol hodku, jedno obdobie som cvicila cindy crowford ci ako sa pise, take stare cvicenie, ale super ucinne, teraz cvicim len vecer hodinu ten extreme a potom este bob harper na brucho, ale cviky ktore pozna vacsina z nas.. hovorim teraz uz podla nalady, ale vzdy je zaklad jillian.. to je u mna biblia teraz 🙂
@savanah111 Dakujem za odpoved, este sa chcem spytat ci si papala aj nieco na desiatu a olovrant? a co ovocie? lebo podla toho co si pisala, tak jes velmi malicko a neviem ci by ja som vydrzala?
@savanah111 Super a koľko si schudla ?
@magda_sandorova ja jedavam 3x denne.. okolo 8-9ranajky, 12-13obed, a najneskor o 17vecera. potom uz nic. a co sa tyka desiaty a olovrantu si davam teda normalne bezne pijem kavu nescu s mliekom, ja nesladim, takze to, ale nie som hladna, co sa tyka ovocia, ja som strasna v tomto smere..nemam ho rada, iba mandarinky v zime tie by som zrala na kila, ale inak nic, ked uz je ozaj zle dam si jedno jablcko, ja skor zeleninku, tu jedavam teda snazim sa ku vsetkemu.. somnou je to tazke..ja viem, ze by sa podla spravnosti malo jedavat 5xdenne, male porcie atd.. lenze ja si musim davat obrovsky pozor na to kedy jem, lebo som vzdy pribrala z vecerneho jedenia.. takze tolko, ako som pisala, kazdemu vyhovuje ine, a kazdy ma iny zivotny styl, mne to takto vyhovuje. 🙂
@prekvapenie dakujem, no zacala som s 95kg, teraz mam 78kg, cize -17kg 🙂
@18nikuska186 ahoj.a čo si robila píšeš že svojpomocne a bez diét..prosím o radu🙂Ďakujem
@kotuliatko1990 všetko to bolo hlavne o zmene myslenia... a hlavnou zásadou u mňa bolo vynechanie sladených nápojov a aj perlivých ...chipsov, rôznych chrumiek a podobných prkotín..samozrejme že príležitostne som sa niekde neponúkla ale doma to dodnes nedržím... a véééľa vody z vodovodu... viac zeleniny, minimum pečiva...a bravčového mäsa... a ravidelná strava..s batoľatom sa dobre pravidelne papá... 5x denne a je to ok..malé porcie... a medzi jedlami žiadne mlsanie...toť vsio 😀
@savanah111 Super, veľmi dobre Ti to ide! 🙂
@janka7177 dakujem krasne!🙂
@bombulka200 Môžem Ťa aj ja poprosiť do IP? Ja mám 15 kg slaninky a nedarí sa ju roztaviť...
@zuzanaf ahoj ale neviem čo do IP?asi si si ma pomýlila s niekým iným 😉
@bombulka200 Jáááj, ja som myslela, že píšem pre mayca20... 😉
@zuzanaf no jej nepíš, predávala jeden a ten istý jedálniček a vydávala sa za nejakeho trénera ... 😉

ahojte ja som jej tiez pisala pretoze ked jej tu baby pisali ze chcu jedalnicek napisala ano samozrejme poslem ip no a tiez mi prislo toto kopirujem zo spravy:
ahoj, je to jedalnicek sity na mieru a dala som zanho 85eur, teraz sice stoji 70eur ale aj to je dost na to aby si ho niekto pytal, dufam, ze si sa nenahnevala, mesacny jedalnicek stoji 50eur a teraz mozno menej,... neviem, ja som bez jedalnicka 5mes,mozem ti dat kontakt. pekny vecer
ked ho nechcela dat mala hned napisat baby sorry ale nedavam nehnevajte sa ale nie ze jasne pisem do ip asi na tom nieco bude