Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@epsonka45 😉 tak to hej aj ja som pred svadbou schudla cca 15 kg síce som aj tak bola plnšia ale som bola spokojná zo sebou teraz som rok a pol na MD a pribrala som cez 20 kg 😠 popravde už sa mi nejak stravovanie nechce upravovať tak aspoň pohyb od nového roku idem na spinning tak som zvedavá ....
@konkm819 ahoj 🙂 a na kolko sa chystas?
@bombulka200 Ahoj, smiem sa spytat co ronbis, ze si schudla..Drzis nejaku dietu? Ja som drzala 90dnovu pred 4 rokmi..schudla som sice na nu, ale uz ju nechcem...pousala som sa k nej vratit, ale bolo mi zle..bola som slaba a bolel ma zaludok. Ja skusim mojej mami odporucanie..vynechat pecivo, chlieb, sladkosti a nejest po 18stej..a halvne zapojit brusaky a tocnu..tak snad to dam dole..Ja som dost pribrala..za rok som dala hore 7 kil..Teraz mam 70...co uz...moja vaha je tak tych 58-60 teraz sa necitim dobre..tolko som mala ked som porodila..
@bombulka200 si supeeeer gratulujem a daj echo ako to išlo dole 😝 ?????
ja sa tiež sanžím dať dole 12-13 kil... dufam, ze sa mi to do juna podarí... tretí deň cvičím aspon nejake tie cviky- brusaky nemozem kvoli kostrci. ziadne sladkosti a jedenie 5x dodna- pravidelne som nejedla. Držte prsty
Ahojte dievčatá 🙂 Klobúk dole pred všetkými, ktoré tak nádherne schudli a boli ochotné sa podeliť o svoje fotky (viem, že to nie je jednoduché) a o svoje rady. Ja som vždy bola štíhla, na výške som pri 165cm vážila 49kg. teraz mám o 20kg viac a nijakovsky sa nedokážem donútiť, aby to išlo dole. Mala som 2 veľmi komplikované tehotenstvá, obe som komplet celé preležala, takže pribrať nebol problém. Po prvom pôrode som pekne schudla vyše 10 kíl, ale po druhom to na mne ostalo nalepené. tak dúfam, že tu nájdem potrebnú inšpiráciu a hlavne hnací motor a tie hnusné sadlá pôjdu zo mňa dole.
Ja som rozmýšľala aj nad založením súkromnej skupiny - mali by ste niektoré záujem ? bola by som rada, ak by sa ozvali baby, ktoré potrebujú schudnúť cca 20 kíl. Ja by som sa osobne lepšie cítila v súkromnej skupine. Budem rada, ak sa ku mne niekto pridá 🙂
@empathia ja som tiez brala hormony kvoli stitnej zlaze.....pribrala som 14 kg ☹ skusila som dietu a cvicenie a cca 2 tyzdne nato som u nasich odpadla. Lekar zo zachranky ma tak zvozil, ze som sa hanbila ako pes. Ked som o 6 mesiacov ukoncila liecbu upravila dom jedalnicek a zacala pomalicky cvicit-beh v kombinacii s rotopedom.....za 6 mesiacov som pri vyske 174 cm zhodila zo skoro 74 kg na 57,5 kg 🙂 🙂
Moja radsej chvilku pockaj.....citam, ze chces otehotniet, zbytocne si dietami teraz nerozhadzuj organizmus, skus vynechat sladkenapoje, sladkosti a biele pecivo nahrad celozrnnym, chodievaj na dlhsie prechadzky-to na zaciatok u teba uplne staci 🙂 hormonalna liecba takmer vzdy znamena kila navyse, ale potom ked liecbu skoncis a ak mas zaklad z toho co som pisala a pridas k tomu viac cvicenia idu krasne zasa dolu🙂🙂🙂drzim palceky🙂🙂🙂

MOJA PREMENA, ALEBO AKO SOM ZA ROK SCHUDLA 20 KG 🙂 😉 😉 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉