icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
mamavera
8. jan 2014

@stephanie14 sorry, ale pred týždňom si sa pýtala, či chodí niekto do fitka a má osobného trénera a po pár dňoch ponúkaš jedálniček? Za peniaze? A vieš o tom, že dobrý jedálniček, na základe ktorého naozaj pôjdu kg dolu musí byť urobený na mieru? To keby fungovali všetky tie jedálničky, ktoré kolujú na nete pre všetkých, tak by to bolo fajn. Bohužiaľ to tak nie je, ozaj dobrý jedálniček musí vypracovať profesionál a na mieru.
Inak pre všetky, ktoré o jedálniček - univerzálny majú záujem - stránka chudnutie-ako.sk - sú tam jedálničky a zdarma. Ale aj zásady správneho chudnutia a udržania si váhy.

lukaskam
8. jan 2014

ahoj dievčatá tiež sa snažím čo to zhodiť mám tiež vypracovaný cvičebný plán +jedálniček a ak by ste niektorá chceli môžem Vám ho posunúť samozrejme zadarmo ja som za to síce dala cez 200 eur ale akby to tiež niekomu pomohlo budem len rada. Myslím že hlavne prvých 10 dní je fajn na naštartovanie je to také očistné kde si človek zvykne veľa piť a jesť 5 krát denne 😉

hasleerka
8. jan 2014

@mamavera no niečo podobné tu už bolo, že chcel niekto zarábať na jedálničku ...

mamavera
8. jan 2014

@hasleerka ma to vytáča, mrkni aj ostatné témy, do ktorých prispievala....nejde o tých päť euro, ale je mi ľúto tých báb, ktoré sa na to namotajú, budú to presne dodržiavať a nič z toho a potrebujú hmotnosť znížiť napr. kvôli operácii

kattulienka
8. jan 2014

Baby aj ja som si kupila jedalnicek.kto ma zaujem piste v sprave maili.poslem vam. Dufam ze vam pomoze

stephanie14
8. jan 2014

@mamavera ano pýtala som sa a uz tam aj chodim, urobil mi jedalnicek a kamoske taký istý takze sme asi rovnake,že 🙂 a ponukam to z toho dovodu, ze som si raz zohnala jedalnicek od Mikleho a do dnes mi pisu dievcata ci im ho preposlem a okrem toho sme v slobodnej krajine tak ta nemusi rozculovat co sem pisem.

evinaz
8. jan 2014

@epsonka45 aj ja by som poprosila pridať do súkromnej skupiny. už dlho som sa odhodlávala začať pracovať na svojom tele, a od 1.1.2014 sa mi to konečne podarilo a začala som. upravila som stravu, začala som pravidelne cvičiť. všetko fotím, značím a monitorujem 🙂 len by mi tiež určite pomohla podpora 🙂

hasleerka
8. jan 2014

@mamavera divím sa kto si kupuje vôbec jednálne lístky ... ako dať 200€ za to ... no bola by som blázon ... základ je nežrať ale jesť normálne a pohyb ... ľudia sme rôzny

mamavera
8. jan 2014

@stephanie14 tak to by som na tom bola veľmi veľmi zle, keby ma takéto hlúposti rozčuľovali 😀 😀 😀 , len nemám rada, keď má niekto platiť za to, čo má inde zadara. 🙂 🙂 🙂

mamavera
8. jan 2014

@hasleerka ja sa tomu divím tiež, kto je po zdravotnej stránke OK a je ochotný si o chudnutí čo to naštudovať a trošku disciplinovane sa podľa toho riadiť, pridá pohyb, k svojmu cieľu príde. Iné je, keď niekto potrebuje vyrysovať postavu. A ešte jedna vec, každý z nás niektoré jedlá nemá rád, tak si neviem predstaviť, že by som ich na tom jedálničku mala každý týždeň. A že to ide aj bez "odborníkmi" vytvorených jedálničkov, dokazuje kopa žien aj tu na MK, alebo na mnou spomínanej stránke. Týmto sa absolútne nechcem dotknúť výživových poradcov, ktorí sú naozaj odborníkmi, jedálniček urobia na základe série vyšetrení a chápem aj ľudí - ako moja známa, ktorá podniká a na študovanie po nete nemá čas, tak si za jedálniček zacvaká a podľa neho frčí a má aj výsledky. Ale jedálniček má vypracovaný s ohľadom na svoj vek, váhu, výšku, zdravotný stav, alergie, pohybovú aktivitu celkový životný štýl.

babatenko
8. jan 2014

@epsonka45 mohla by som poporisť do súkromky? už aj sa idem odfotiť 😀

prekvapenie
8. jan 2014

@romina1912 Ďakujem, ja mám 167 cm . Ak sa ti dá daj aj svoje miery 🙂

kattulienka
8. jan 2014

@danys2001
@mery333
@stenlinka.p
baby uz som vam poslala maili. dufam, ze posluzi 😉

danys2001
8. jan 2014

kattulienka dakujem velmi pekne

flowerfairy
8. jan 2014

@epsonka45 aj ja zacinam bojovat, vase fotky su uzasnou motivaciou, aj poprosim do sukromky, ked vsetky zdrhate 😀

kattulienka
8. jan 2014

@danys2001 nemas zaco, nech posluzi a nech mas svoju vytuzenu vahu. daj vediet ako sa ti dari. 😉

zuul
8. jan 2014

@kattulienka ahoj mozem ta aj ja poprosim o jedalnicek? zo zvedavosti, a ked skoncim dvojtyzdnovku by som sa nan vrhla 😀

milka33be
9. jan 2014

@epsonka45

vidim ,ze ta tu vela babeniek prosi o prijatie do sukromky - mozem sa tam supnut aj ja ??? 😉

stephanie14
9. jan 2014

@kattulienka Ahoj, prosim ta mas aj detox v tom jedalnicku ?? A ako dlho ides podla toho planu ?? Uz si aj nieco zhodila ??? A ako casto chodis cvicit ???

jaruska6
9. jan 2014

@lukaskam Ahoj, keď ťa veľmi pekne popýtam, pošleš mi ten jedálniček, len na ukážku, zaujíma ma, ako to vyzerá, či sa to dá vydržať, poprípade ak sa mi zapáči, aj by som skúsila.Ďakujem. 🙂

kattulienka
9. jan 2014

@zuul jasne poslem len mi do spravy posli mail kde ti to poslem

kattulienka
9. jan 2014

@stephanie14 nie detox tam neni.ja si robim detox s aloe vera od forever

zuna8
9. jan 2014

Ahojte, hľadám plnoštíhlu dámu, najlepšie z okolia Žiliny, na spoluprácu na umeleckom projekte. Všetko vysvetlím cez IP, nechcem tu zahltiť diskusiu, keď to sem nepatrí, len už naozaj neviem kde mám hľadať 🙂 podmienky sú len príjemný vzhľad a váha čím vyššia, tým lepšie. Ak máte záujem, napíšte mi IP a podrobne vysvetlím o čo by išlo 😉 Ďakujem

zuul
9. jan 2014

@kattulienka dakujem. ty si s nim schudla?

kattulienka
9. jan 2014

@zuul hej ale nie tak vela ako kamosky.tie pochudlu krasne.mne uz ta kuracina liezla hore krkom

juditkak
10. jan 2014

ahojte baby, tak sa idem opäť po nejakej dobe pochvalit nejake fotky som tu už davnejsie mala, len od vtedy sa opäť niečo pekne vyrysovalo tak insiprujem snad niekoho.posledna foto vcerajsia

mana85
10. jan 2014

@juditkak jééj krásna zmena 😵 paráda inak Vás trošku "poznám" som si od Vás objednávala vecičky z bazárika 😅

juditkak
10. jan 2014

@mana85 môže byť dúfam k spokojnosi a dakujem 🙂

zuul
10. jan 2014

@juditkak waaaaaaaaaaaaaaaaaaau!

dudus20
10. jan 2014

waaaaaaaaaaaaaaau, paradna zmena aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 klobuk dole