Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@zazvorka87 ak ti chuti, tak mozes 🙂 kozie mlieko je lepsie ako kravske, lahsie sa stiepi a telo ho tym padom lahsie spracuje..vecerat by si mala 2 krat, prva vecera normal bielkovinove jedlo so zeleninkou a pred spanim tvaroh..tvaroh obsahuje kazein a telo ho travi dlhsie, cize na noc je to ideal
takze prve kila idu dole celkom za 11 dni 3,3kg....a od vcera mam aj bicykel tak to pojde lahko dole 🙂
@monika0907 ja uz tyzden skoro cvicim Jillian shredL1 a kardio robim 40 minut 3x do tyzdna a sladke vobec nejem a nejem ani vecer ,jem malo a castejsie a za 2 tyzdne som neschudla.Nuz asi su tue kila stratene vo svaloch inak tomu nerozumiem.
@happyfrog80 váhu pri cvičení obmedz ,radšej meraj 😀 😀 😀 cm pôjdu dole ale váha menej ,alebo pomalšie ...
@silvia0310 nato uz som dosla 😀 ale mne kila idu najprv z hlavy ,krku a dolnych koncatin pneu a prdel najmenej,na tych fotkach je vidno jaky krcisko tam mam a lalok 😀
@happyfrog80 z brucha ti išlo krásne dolu 😀 😀 😀 a neboj všetko má svoj čas ,trpezlivosť ruže prináša 😀 😀 😀
@silvia0310 no vtedy mi islo ale asi najpomalsie je to brucho ,no stale ho mam take vypukle 😀 ,tak zase sem dam po mesiaci foto kdd uz budem mat aj svalnate brucho trocha od Jillian 😀 aj prdel dvihnutu.Ked sa pozres na foto zo zadu tak tam mam priesvitne elastaky,vcera som sa pytala mojho ci mi este priesvitaju ,ze nie ,potom som zhodila aj zo zadku 😀.Lenze na nohaviciach to je strasne malo poznat.
@happyfrog80 vydrž aj priberanie trvalo dáku dobu 😀 😀 😀 teda neschudneme zo dňa na deň 😀 😀 😀 aj mne to ide pomalšie ako by som chcela ,ale nevzdávam ...
@happyfrog80 zalezi aj od toho co jes. Pretoze mozes vynechat sladke,ale zas jes nieco co ma vela sacharidov v sebe, ovocie treba jest len do 14 aby sa cukry s ovocia rozlozili do vecera. Masko si pripravuj tak aby to nebolo mastne. A hlavne vela ryb a zeleniny a hlavne vela vody alebo zelene caje aspon 3 litre denne. Aj ja mam taky tyzden ze sa vaha ani nepohne,ale neprestavam . Telo sa proste brani zmene, cvic dalej a uvidis pojde to 🙂 ja som myslela ze tych 89 kil sa nezbavim,pretoze som nemala vydrz cvicit a jest zdravo,milujem nezdrave jedla,slaninku,chlebik s mastou ale ked som sa videla v zrkadle povedala som dost ! A teraz mam aj ja prehresky ,ale akonahle to zjem hned vycitky 😀 a cvicim od 7 do 8 pol 9 a potom ked som hladna si dam paradajku. Vela stastia v chudnuti
@sisulqa krása! ako dlho si musela denne cvicit a ako si si upravila stravu? fakt super premena...
@adulienka123
@zuul
@mondulka
@takyna
@timea186 Baby dakujem 🙂 ale nic nove vam asi nepoviem. Chce to len nezrat a makat. Cvicili sme 5 x tyzdenne 3 mesiace. Ale pokial chcete len schudnut staci 3x do tyzdna toto http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-pohybe... nepotrebujete k tomu nic a nezabere vela casu. Takze ziadne vyhovorky 😉
Jedlo. Nam osobne najviac zabarali sacharidove vlny. Chce to pevnu volu, ale robi to zazraky. Strava su vlastne len vajicka, chude maso, tvaroh, trosku zeleniny a sem tam kopcek ryze 😀
Bola to makacka ale vysledok stal za to.
@zazvorka87 ako si si vyratala mnozstvo podkozneho tuku?
@luccyx kolko si mala pred a kolko mas teras
@19monika75 vyska 164cm,vzdy som mala 75-76kg viac ani menej nie,ci som jedla ci nie stale rovnako.....teraz mam 63kg+ --......este chcem aspon 5kg a budem spokojna....brucho mam stale velke.... ☹

@suzukigsxr1000 ahoj a odkiaľ si? nie si z okolia Žiar nad Hronom ?