icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
haicka
27. feb 2014

@luccyx Super premena. Pristane ti to🙂 Ako cvičíš? Respektíve čo?Ďakujem.

luccyx
27. feb 2014

@haicka len doma klasicke cvicky,drepy,cinky,brusaky....ale nie kazdy den,a cca 3x do tyzdna shody na 7 poschodie....)

luccyx
27. feb 2014

@haicka a dakujem krasne...)

perlicka242
27. feb 2014

@luccyx waaau 🙂

larabaja
27. feb 2014

@sisulqa zmena je perfektná.Chcela som sa spýtať aký jedlniček si mala pri sacharidových vlnách.

babatkonr
27. feb 2014

@luccyx wau, tak toto sa da za 4 mesiace? No klobúk dolu, ja som tiež tak ako si bola ty 75+- a tiez by som chcela ist tak pekne dole.., len z toho jedla som blbec. Po porode som cvicila Jilian Michaels a pomohlo, ale zaklad je strava ☹

luccyx
28. feb 2014

@babatkonr presne strava a cvicenie su zaklad....drzim palce 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
olivka84
28. feb 2014

@zazvorka87 dakujem

ivanna1
1. mar 2014

ahojte dievcata, som uuuuplne ohurena a ohromne motivovana 🙂 dnes som sa rozhodla, ze sa na to dam aj ja, chcelo by to zhodit cca 10 kg. moj najvacsi poblem je, ze zabudam pit... ako sa mam prinutit a nezabudnut? a dalsia vec, ked pitny rezim dodrziavam, na wc travim celu vecnost... je to v poriadku? fotky pridam, ked budu vysledky, drzte palce 😉

ajka20
2. mar 2014

@ivanna1 držím palce a to cikanie je ok zo začiatku som tam strávila jojoj ,ale teraz cca po 3 mesiacoch pravidelne 2 l a je to v pohode tak vydržať!!🙂

filipcikova
2. mar 2014

@luccyx Ahoj môžeš dať nejaký jedalniček 🙂

mirka1901
2. mar 2014

🙂

ivanna1
2. mar 2014

@ajka20 ved to, ze LEN vydrzat 🙂 dakujem za podporu 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
luccyx
2. mar 2014

@filipcikova ahoj papam vsetko aj muku aj pecivo celozrne proste vsetko ale s mierou vecer po .17.00 nejem nic....dam si aj pizzu ale len jeden trojuholnik pre chut ale vsetko s mierou

klaudy13
2. mar 2014

@mayca20 wooow...tvoja premena je úžasná 🙂
chcela by som vedieť, kde si si zakúpila ten svoj špeciálny jedálniček 🙂

filipcikova
2. mar 2014

@luccyx ta zmena je super a za neuveritelne kratku dobu

luccyx
2. mar 2014

@filipcikova dakujem pekne....este niesom v cieli...)

diwa
2. mar 2014

@zazvorka87 ty vo fitku trpis? 🙂 no to neni moc dobry zaciatok..ak trpis pri nejakom cviceni alebo diete, nevydrzis to robit dlho..najdi si teda nieco, co ta bude bavit.. vo fitku ta nebavi vobec nic? skus to s trenerom, ten vie dobre namotivovat a na zaciatku je to to najlepsie, co mozes spravit.. Neda sa vypocitat, ako rychlo schudnes..zalezi to od toho, ake cviky vykonavas, ci a kolko kardia mas atd. A tiez by som sa nespoliehala na internetove vypocty podkozneho tuku 🙂 na to su specialne pristroje a aj z tych len maloktory vypocita presne.
A ano, nohy sa daju vytvarovat..samozrejme je potrebne z nich zhodit vrstvu tuku a vyformovat svalmi 😉

diwa
2. mar 2014

@zazvorka87 ak ide o chudnutie, je najlepsie cvicit kardio rano na lacno, ak je to mozne..dat si pred tym len BCAA. tuky sa zacinaju spalovat az po cca 30 minutach 🙂 pre mna je ideal davat si kardio pred kazdym silovym treningom cca 10 minut a po treningu tiez. plus mam den do tyzdna cisto len kardio, cca 60 minut. je blbost ist do vyplutia sil, kolko by ta to takto bavilo? spravila by si to raz a na dalsi krat by si uz mala hrozu z toho, ze mas ist cvicit. ale mozes striedat, napr. 90 sekund miernejsie kardio a potom dalsich 60 sekund zrychlit.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
diwa
2. mar 2014

@zazvorka87 ryzu zarad do jedalnicka.. bcaa zozenies na nete a su rozne formy..ja mam najradsej megafuel tekute, je to taky doubleshot, ale dost silne..skor si mozno pozri nejake davkovacie, pred treningom ti bude stacit 10g a hned po treningu zas..a inak, v tvojom pripade by som neriesila kolko kg chces schudnut, kedze makas vo fitku...pretoze je normalne, ze ak cvicis, naberas svalovu hmotu, tak by si mohla byt prekvapena, ze hoci sa ti postava zmenila, kila dole nesli 😉

lusche
2. mar 2014

@bambulinali ahoj mozem sa ta opytat na tvoju vysku ? na tej fotke napravo vyzeras super,teeeda dost si schudla... ale zeby si mala o 23 kil na tej starsej fotke viac to teda az tak nevyzera...mozno len mne sa zdaa

daniela40
4. mar 2014

@lusche tak tak ani mne sa nezdáá-23kg... 😉

bombulka200
4. mar 2014

ajojte, tak ako vám to ide?ja este 10 kg chcem dat dole 🙂 drzme si palce 🙂

kamilkak
5. mar 2014

@luccyx -ako sa ti to podarilo ? gratulujem ti - kočka si 🙂

dicaa
5. mar 2014

PODADÍTE MI ???

Už ani neviem, ako dlho sa snažím schudnúť, keď som sa odhodlala, nevedela som, čo mám jesť. Premáha a chuť na sladké, ale už sa takto ďalej nedá fungovať, nejdem ani s deťmi na kúpalisko, lebo sa hanbím vyzliecť.
Prosím ťa, chcela by som sa ťa opýtať na pár vecí:
- keď idem na nákup potravín, čo si mám všímať? percento tuku, kcal, KJ, sacharidy? čo z toho je napoctatnejšie? Ako si mám vybrať správne?
- ak budem mať veľkú chuť na sladké, čo je najlepšie pri chudnutí?
- je sladidlo stevia naozaj bez enegetickej hodnoty a môžem ho používať a aj sójové mlieko do kávy?
- čo je vhodné jesť ráno? napr. ovsené vločky s mliekom?

jamelia
5. mar 2014

@dicaa Ahoj, podla mna mozes jest vsetko, ale s mierou. Urcite sa nechces obmedzovat v urcitych jedlach cely zivot. Treba sa len naucit pravidelne jest a pocuvat svoje telo - dat si to, na co mas chut. Ked budes jest pravidelne, pridas viac ovocia a zeleniny - chute na sladke trochu ustanu 🙂 Staci pridat trosku pohybu, napr. tanec, rychla chodza, co ti vyhovuje najviac a uvidis, ze to pojde 🙂 drzim palce.
Ja sa tiez snazim schudnut - uz od decembra, dala som vahovo dole iba 2 kg - este kojim, takze mi to moc nejde, ale z cm mi slo viacej. Mne treba tak cca 10 kg este dat dolu, aby som bola spokojna. Ale prvorade su moje deti a to, ze este kojim, cize sa z toho nijako nestresujem. Snad to pojde po kojeni lahsie 🙂