Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

no dnes mam taku vahu ako ked som zistila, ze som tehotna s Klarkou (65 kg) a to som uz mala 5 kg navyse zo svadobnej cesty.
ahojte kolko krat denne mate dedlo ja niekedy 5 niekedy 3 niekedy jedno jedlo ako mi chuti ale tak asi neschudnem vsak?
Ano baby,som to ja.Moc dakujem.Všetky to určite dokážete.
@staza71 dakujem krásne.No v prvom rade som sa strašne nasrala na váhu a potom už úprava stravy,vylúčenie sladkostí,pečiva,múky.Pravidelnejšie jedenie menších porcií a aspoň 2L vody denne.Potom cvičenie najprv tak 3x do týždňa a potom až 6x do týždňa.Teraz už pomaly pridávam porcie a cvičím menej,lebo mi je strašne teplo,ale udržiavam sa a váha ide zatial stále dolu 🙂
@bambula626 no bambula, dnes presli 2, 5 mesiaca zo str. 157 a mas dole skoro 10 kg. Este 10 a bude to v suchu. Makaj!
@bambula626 to vazne??? a to sa ti ako podarilo prosim ta 🙂? to je uzasny vysledok za tak kratky cas...drzim prsty dalej
@simib super, úplne iná žena 😉 pristane ti to 🙂
ja teraz makám na sebe, po pôrode som pribrala cca 30 kg, momentálne už je 15 dole, tie išli nejak samé a teraz ešte 15 kg potrebujem dať dole, proste cieľ 55 kg. Zmenila som stravu, cvičím, behám od 14.7. som dala dole 3kg, takže zatiaľ som spokojná. Športovala som vždy min. tri krát do týždňa, len posledné tri roky som to flákala, ale konečne som sa nakopla znovu 😉
baby prosim vas o radu. som rok po porode a vaha 67 a vyska 170. niesom sportovy typ ale nieco uz robit musim. nemozem sa uz na seba pozerat ! chcela by som zhodit na 60. a to najma ruky a brucho. poradte. stravujem sa asi ako v kazdej druhej rodine. privarky, maso, cestoviny, polievky. sladke nejem iba kavu cukrim. dakujem za rady.
@monnika dakujem, veru uplne s tebou suhlasim,staci zhodit niekedy len par kil a hned je clovek iny a to nehovoriac o jeho sebavedomi 🙂pocas tehotenstva som pribrala 25kil a poviem ti, ze som sa v tom tele vobec necitila komfortne, tak som sa chcela vratit co najskor na povodnu hmotnost co bolo 63-64kg 🙂
@niika21 super zmena
No to mi je jasne len neviem kde a ako zacat. Vies poradit? Dakujem

@anula ja som to takto mala pred 20mes., som sa tesila, ze 5kg dole dva roky po porode a zrazu hup 🙂 ...