icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
katia77
5. aug 2014

@mataklinec Kasli na postavu, hladaj iny ciel, ako napriklad byt spokojna sama so sebou, citit sa lepsie, hm? Samozrejme, musis chciet zmenit nieco vo svojom zivote, to je prva vec 😉 Poslem ti pozvanku ku nam do skupiny, su tam skvele a sikovne baby, jedna podporuje druhu, ina pomaha dalsej a vsetkym sa super dari, su spokojne a stastne!

mataklinec
5. aug 2014

Aj teraz om hladná... 😀 čo si môžem dat na večeru??

hanatom
6. aug 2014

@mrka2 ha nepíšeš o mne 😒

mrka2
6. aug 2014

@hanatom co ako? s tou ritou? 😀 ci ze si plocha ako ja? ci co? 🙂 no sme take asi viacereee 🙂

hanatom
6. aug 2014

@mrka2 ha ha áno, nízka, plochá a velká riť 😉

hanatom
6. aug 2014

@mrka2 a kilá se lepia za poslednú dobu a to nežeriem 2 roky cestoviny, zemiaky, a pečivko len na rańajky.len pohyb som zanedbala v posledné mesiace a to hned vidno, aj keby som len zo stĺpu vzduch vdychovala ako tá v tej rozprávke Zhŕnajova nevesta 😉

mrka2
6. aug 2014

@hanatom 😀 😀 no presne, ja som tiez nizka a na nas to hned vidno,aj ked len kilo priberieme. co uz... panabeka 2 roky nejest zemiaky? cestovinu? (prezila by som bez nej,ale napr.lasagne... joj mnam).. tak to ta obdivujem. no treba sa hybat asi no.. ja tiez cvicim sem tam,ale nejako to neprehanam v poslednej dobe.. 🙄

hanatom
6. aug 2014

bez zemiakov prezijem, to mi nechyba, nejak ich nemusim, cestoviny mám mozno raz za dva -tri mesiace, aj to len poslednú dobu.co je horsie, milujem pecivo, takze na ranjaky musí byt, potom uz nie.

mrka2
6. aug 2014

@hanatom ja praveze pecivo nemusim uz, som totalne prejedena a ked vidim rano na stole kopec tych zemli a buchticiek (som hovorila muzovi,nech tolko nenosi,aj tak to nema kto jest),n ormalne ma prejde chut. vcera som si kupila Maces napriklad,lebo uz potrebujem zmenu 😅 no a malemu to tiez strasne chuti,tak ten bude asi po mne,ale dcera je buchtickova. tak som aj rada,ze mi toto nejako nejde na chut. ani cokoladky nemusim a furt nie som stihla... skoda reci. dnes som mala skoro 59 kil a nedajboze aspon 5 kg zhodit. to je najhorsie tie posledne kila zhodit. 🙄

hanatom
6. aug 2014

@mrka2 no ja kebyže mám 59 kg, tak skáčem meter dvadsať, ved to máš super

mrka2
6. aug 2014

@hanatom no lenze ja mam 158 cm,tak to nie je super... 🙄

hanatom
6. aug 2014

aj ja 159cm a trochu viac kg, hanbím sa napísať koľko 😲

mrka2
6. aug 2014

@hanatom nevadi, nemusis 😀 ja som mala dlllho 72 kg a neslo to dole, az dokym som neprestala dojcit,potom to same akosi islo pomaly. ale je pravda,ze som aj cvicila Jillian Michaels a aj Zumbu sem tam a teraz vela lietam za detmi. no ale teraz stojim a stve ma to. preto sa chodim tu motivovat na tuto diskusiu 🙂

hanatom
6. aug 2014

no ja som prestala dojčiť pred 9 rokmi 😉

digehe
6. aug 2014

@hanatom tak, tiež to poznám, ale viem, že i velká riť, vie očariť,,,, 😀 😅

hanatom
7. aug 2014

@digehe no, podla toho, aká je velká 🙂 , mna teraz velmi trápi, že naberám hnusne do brucha, 😲

dagmar15
7. aug 2014

Ahojte žienky,podarilo sa mi schudnuť z 84 na 76...ale rozmyslam ci mam dobre stravovanie,nech citam,studujem furt tmu nechapem nevedel by mi niekto poradiť?Jedavam takto,ranajky:voda s zitronom vločky s ovocim,svača ovocie,zelenina,biely jkogurt.....obed klasicky len mnej,po obede si dam syr,rajčinu alebo ryby,večer tiež ryby ale väčšinou zeleninu.....niekedy si dam na ranajky aj celozrny chlieb,rožok...prosim vas poradte mi mam vyšku 171 chcem schudnut ešte viac,ak tu je niekto kto by mi vedel poradiť?komu sa to napr podarilo?dakjem 🙂 +pijem len čistu vodu alebo vodu s citronom

olivka84
7. aug 2014

@dagmar15 ahoj a chudnutie ti ide alebo sa zastavilo?a za ako dlho si schudla 8 kg? ja by som urcite uz neuberala jedlo s toho co pises to nevyzera zle len neviem co mavas na obed a na veceru mas len zeleninu? nebyvas hladna? inak na ten olovrant napr by som pridala nejake oriesky alebo semienka.

efik8
7. aug 2014

@dagmar15 Ahoj aký je to klasický obed??a záleží aj na tom či máš dosť pohybu, či cvičíš a za akú dobu si schudla tých 8kg?? aj som začala pred rokom schudnutím pri váhe 90kg a 171cm dnes mám 63 a stále nie som spokojná

tamichloe
7. aug 2014

@maja21041989 to si važne ty?ta prva foto,......teraz si naaadhernaaa...kraaasna.....manžel musi byt happy ,že ma taku kočku teraz pri sebe 🙂
čo si robila pre to,že si tak schudla?

maja21041989
7. aug 2014

@tamichloe Vážne 😀
Vynechala som chlieb a pečivo, menej prílohy a viac zeleniny, večer neskoro už nejem a pijem čistú vodu. Jasné že aj sladkosti sú mimo.
Ďakujem 🙂 za pochvalu 🙂 🙂 🙂

tamichloe
7. aug 2014

@maja21041989 večer ješ max. do kolkej?dodržiavaš 5x denne?

tamichloe
7. aug 2014

@maja21041989 nie je zač,ale tu pochvalu si zaslužiš......a čo na to chlap? 😎

maja21041989
7. aug 2014

@tamichloe 4 hodiny pred spaním..ja chodím spať o 24, takže o 20 ešte jem 🙂 snažím sa dodržiavať 5x ale často je to 4x

maja21041989
7. aug 2014

@tamichloe No teší sa 🙂 Samozrejme 🙂

dagmar15
7. aug 2014

@olivka84 praveže nezastavilo len som mala zdravotne problemy s menštruaciou a cyklom,tak som nachvilu prestala sa zaoberat stravovanim a cvičenim ale nepribrala som s5 trvalo to cca 2 tyzdne a tej zdravej strave a kolko zjest coho akosi stale nerozumiem...preto som sa chcela opytať....k tomu obedu vždy je to mäso davam prednost kuraciemu omačky na prirodno a dve lyžice zemiakov alebo ryže,cestovin si davam menej ked je v yvar zasitim sa nim a druheho jedla zjem menej,ked su knedliky dam si jeden alebo dva tenučke,večera ano zelenina mi stači dokažem sa z nej nasytit len ked idem niekedy malej prihriat mliečko mam chut zjesť nejaky ten rožtek z niečim...ešte že plače...mrnči kym ho donesiem :D

olivka84
7. aug 2014

@dagmar15 mas to celkom pekne len na moj vkus trosku malo aj na tu veceru ja mam dokonca aj druhu.a na nete su programy kde si mozes nahadzat vsetko jedlo a ono ti to vypocita kolko kj si zjedla za den. aspon aby si mala nejaku predstavu http://www.chudnutie-ako.sk/potraviny/energetic... mne to velmi pomohlo. myslim ze tuto najdes vela zaujimaveho http://www.chudnutie-ako.sk/bmi/ ale ides na to dobre to zlozenie jedalnicka je fajn len neviem ci nie fakt malo. radcej pomaly a natrvalo ako rychlo a jojo

juzienka
Odpoveď bola odstránená
martulkamarhulka
13. aug 2014

@niika21 vááááv super zmena ,omladnutá tak cca o 10 rokov aspon podla fotky ,super .

ginga1
13. aug 2014

no keďže je tak ,,dokonalé" počasie a tak ako toto leto som len tak neposedávala nikdy musím Vás tu baby navštíviť aby som neupadala do depky v podobe hltania 🙄