Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Ahojte, schudla ste niektora prechadzkami ?? Neako som zlenivela tak som pridala kazdodenne prechadky 1 az 1,5 hod. + 20 min beziaci pas + rotana. Myslite ze by som tymto mohla schudnut ? Takych 5 kg potrebujem. Strava problem nie je tam je problem sladke. ktore som uz vylucila len do toho cvicenia sa nemozem znovu dokopat :(
Ahojte.prosim vas je tu niektora taka co koji a chodi do fitka?chcela by som zacat cvicit, alebo aspon chodit na zumbu a bodytoning ale bojim sa ze stratim mlieko.
@stephanie14 Ano, da sa to, zaklad je vsak zmenit stravu.
@superego ahoj super si schudla gratulujem ti !!! Ja som dva týždne po pôrode vážim 99 kg a chcela by som tiež schudnuť .Kedže kojím budem sa snažiť aspon po 17 tej nejesť a obmedziť sladkosti🙂 dufam že sa mi to podarí ,tiež hodím nejake foto aby som po mesiaci videla či som niečo schudla.Držte mi palce
ahojte! baby, poradite mi prosim nejake cviky na doma? mate nejaky link na video na dobre cviky na brucho... alebo nieco na precvicenie celého tela na 30 min. viem, je tu nejaka diskusna skupina jill, ale ja uz mam 40 na krku pomaly, momentalne ma pobolieva koleno, sem-tam krize, chrbat. lenze potrebujem nejaky pohyb, lebo ho mam malo... mozno nieco tanecne 😀 je tu nejaka dobra zienka, co si doma vytvorila nejaku zostavu, nie narocnu? velmi by mi to pomohlo, lebo naozaj je uz vela skupin tu zalozenych, vela stranok a nemam cas hladat to... som uz postarsia a zase nejake skakacky co mozu kazdy vecer 30-ky, tak to teda nie 🙂 velmi pekne dakujem.
@cililing1123 ...co tak skusit kalanetiku, alebo pillates..odstranis problemy s klbami aj chrbticou... 😉 ..zostavy sa daju najst na nete, su aj DVD-cka, aj kniha... 😎
@victory1 pilates som skusala - odradilo ma dychanie 😀 a je to na mna pomale 🙂 chodila som mesiac aj 2x do tyzdna volakedy cvicit na pilates, ale slecna co precvicovala vystriedala asi 30 cvikov za 20 min - asi jej bolo jedno, ako a ci to vobec cvicime spravne... ale dakujem ti za odpoved.
@cililing1123 toto je super na brucho 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=daeSym3Cob4@cililing1123 Investuj par eur do knihy Telo jako posilovna pro zeny, budes si cvicit doma, sama, vlastnym tempom a ver, ze sa vysledky dostavia, velmi rychlo! Pamataj vsak na to, ze zaklad je mat pre telo vhodny jedalnicek 😉
@katia77 a
@bohumila1988
dakujem 🙂
no zienky dojem zasoby v chladnicke, uzdravim sa z nadchy a idem prudko na to! :D pociatocna vaha 73kg...
@cililing1123 ja cvičím s www.fitshaker.sk momentálne druhý týždeň, ale je to super, nenudím sa a môžeš si vybrať cviky aké chceš, za poplatok 5,90€ /mesiac.
@lucianka222
dakujem, vyzera to dobre, ale z takej kratkej ukazky a hned nejaky poplatok 😖 napisala by si mi, ako to prebieha? ty si mozes denne lubovolne vybrat, aky styl budes cvicit a ten sa ti - myslim tie iste cviky - daju na druhy den znova prehrat v pohode? vies si to ked mas zaplatene aj niekde stiahnut do pc? ci mozes cvicit len ak mas pristup na net v tej chvili? 😎 zrejme je potrebne si aj zakupit nejake pomocky na cvicenie... dakujem vopred za info, ale zaujalo ma to naozaj 🙂
Zaplatíš poplatok, ja som platila cez mobil, vyberieš si program na cvičenie, ja cvičím Mommy Fitness, možeš si ho kedykoľvek zmeniť. Automatiky sa ti urobí plán cvičení na týždeň, a ten cvičíš, Cvičenie si samozrejme môžeš opakovať alebo vyberať ktoré chceš. Stiahnuť sa to nedá, myslím, ani som to neskúšala. Pomôcky netreba, teda oni Ti vysvetlia aké alternatívy môžeš použit, teda fľase s vodou a tak.... Ja len môžem odporúčať 🙂
Ahojte ak mozem pridavam sa kvam 🙂 som 4mes. po porode mam 16kg navyse chcela by som aspon 10 dat do leta dolu..kojim ale mlieka mam dost az moc by som povedala.. zacala som cvicit toto kazdy druhy den http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fww... a soboty chodim plavat.. dufam ze sa mi to podari 🙂 vyska 180cm a vaha 86kg...
Ahojte vsetkym ktore schudli chcem zablahozelat a ktore chudnu drzim palce. Sledujem toto forum uz dlhsiu dobu, cerpam inspiracie do mojho chudnutia. Dnes som 6 mesiacov po druhom porode na váhe 73kg. Za mesiac vdaka jedalnicku som minus 5 kg. Pohyb mam a to hodinka zumby raz do tyzdna potom uz len prechadzky s kocikom. Este 3 kila chcem urcite zhodit no mojim snom je mat naspat 62kg pri vyske 166 cm a oblecko cislo 38. Drzte palce 😉
@kinna 164 cm
@kristina39 vyzeras vinikajuco. Nechapem, asi mas tazke kosti , lebo ta vaha k foto mi nesedi, vyzeras vyborne naozaj.
@tomi16 no to asi mam.dakujem
Ženy nová súťaž na MK...Najlepšia Body premena !Pridaj sa a zamakaj...od 1.12.2014 do 1.3.2015...pridajte sa do konca decembraa...zavolajte aj známe nech máme s kým bojovať ;)
uzavretá skupina :Súťažíme o najlepšiu BODY premenu! Pridaj sa a zamakaj...
Tam nájdeš všetky podrobné infošky.
@19monika75 nebolel ťa z toho chrbát? Aj ja Som mala, ale nešlo to kôli chrbtu, myslela som, že sa zlomím .
no to hej mus sa na mne smial ako hovado ze mam mat chrbat rovno a nie vypucenu rit hore ale inak to neviem
@dicaa
@lalinka323 ako sa tam dostanem
Ahojte baby kedy ste začali po porode chudnúť ? Da sa nejako chudnut aj počas kojenia aby mi to neobmedzilo mlieko ? 😉
@19monika75 Dám do skupinky 🙂
@lalinka323 aj ja poprosim do skupiny 🙂 super napad 😉
@lalinka323
aj ja poprosim do skupinky

@kristina39 - nevyzeráš na takú váhu , gratulujem 🙂