Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@dominikatu a pecivo si jedla?
@jakaem
@4katarinakralova5 Baby ,,strava od Jozefa Mikleho a 5-6x fitko do tyzdna + spalovač a Lcarnitín a ide to super,🙂
@lucik106 zastavi sa ti to lebo telo uz ubralo z tukov a teraz uz je menej z coho brat a tiez ze ti zacina premena na svaly a tie su tazsie ako tuk. ak nebudes len pozerat na vahu, ale aj na cm, tak zistis, ze i ked vaha ukaze tie iste kg, predsa len na obleceni budes vidiet ze si chudsia, ze su ti veci volnejsie ako predtym. netreba polavit a dalej cvicit a zdravo sa stravovat
Ahojte vsetci :D
na chudnutie staci pochopit ako to funguje a ktomu Vam moze pomoct aj toto video
ja nic nepreferujem skor to vsetko pozorujem a dava mi to velmi logicke vysvetlenie...sledujte a potom si urobte vlastny nazor ...
@lalinka323 mozem poprosit aj ja pridat do skupiny? 😵 dakujem
@lalinka323 mozem aj ja poprosit o pridanie do skupinky? dakujem
ani pecivo
Je to veľmi jednoduché. najdôležitejšia je strava- ja som sa stravovala velmi zdravo a robim to doteraz, jem 5 krat za den a moje posledne jedlo je 21:00. jem zeleninu a maso, nejem zemiaky, ryzu, cestoviny, pecivo ani zaidne sladkosti. Kava a sytene napoje nepoznam. + samozrejme cvicim 4 krat do tyzdna. A takto som to dala za 10 tyzdnov 20 kg. dnes uz je to skoro 30kg.
Jednoducho pevná vôľa.
@dominikatu Ahoj, krasna zmena 🙂 Nemozes mi aspon pre predstavu napisat jeden typicky tvoj den, co sa stravy tyka? Mne robi strasny problem vymyslat co jest ☹ Dakujem moc.
9.00 ovsenne lievance ( banan, 2 vajicka, 6 PL ovsennych vlociek, 1 PL spaldovej muky)
12:00 zeleninovy salat ( ladovy salat, paradajky, por, uhorky, trosku bryndze a 1 čl olivoveho leja)
15:00 polievka ( polievka ako pre dieťa do jedneho roka, čize mrkvaa brokolica rozmixovana bez soli
18:00 šalát s mozzarellou ( paradajky + mozzarela- iba polovica z nej
21:00 zeleninový šalat s ľanovými semiačkami ( ladovy salat, paradajky, cibula, uhorky + postruhat trochu syru a pridat trošku lanovych semiacok
@dominikatu ESTE SI NEUMRELA OD HLADU VED AJ ZAJAC BY BOL HLADNI PO TVOJEJ CELODENNEJ STRAVE
Nie neumerela som od hladu, toto bola ukazka jedneho dna, nie celeho tyzdna. stravujem sa tak uz presne rok , som stale zdrava a nesmierne spokojna sama so sebou. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
PS: ja som bola v súťaži a chcela som vyhrať a aj som vyhrala sama nad sebou. pôvodne som mala 97 kg.
oktober 2013- 97 kg
januar 2014- 84 kg
april 2014- 63 kg
august 214- 58 kg
momentalne sa venujem fitness 🙂
@dominikatu VED JA VRAMCI SRANDY JA BY SOM BOLA(ko)CELY DEN 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucik106 Ak tvoje telo stagnuje na určitej váhe,,odporúčam ti zaradiť CHEAT DAY .. je to jeden den v týždni v ktorý môžeš všetko na čo máš chuť (pizza,fast food,sladkosti) ,, Oblbneš tak telo že znova príjma tuky,a nebude sa báť znova spalovať... mne to poradil treneren,,a odvtedy chudem stále 🙂 cize 1 den cheat day a dalsich 6dieta..a takto dookola
@dominikatu A kde chodis cvicit..doma ci vo fitku? Aky mas treningovy plan? Len posilujes ci robis aj cros fit ci nieco ine? A kolko mas rokov....ked si to takto dokazala?
@dominikatu no neviem,či na fitness tento jedálniček-hoc aj jedného dňa- stačí-chýbajú mi bielkoviny-pre svaly a vôbec fitness-NAJDOLEŹITEJŚIA VEC!!!!!!!!!!! Taktiež,aby si mohla silovo cvičiť,nevidím poriadne sacharidy.....
@dominikatu waw!!! skladám klobúk z hlavy. mne práve tá pevná vôľa chýba.
🙂
@radovanko3 - samozrejme, ja o tom viem, aj sa tak stravujem, slecna chcela vidiet jedalnicek jedneho dna, ked som chudla a bola v sutazi a nie teraz, samozrejme jem aj mäso, nie som zastancom žiadnych vyzivovych doplnkov, ale momentalne pijem po cvičeni proteinove napoje a Fitness?skôr som to myslela, ze sa venujem cvičeniu a cvičím odušu, lebo ma to hrozne baví. nič tým nesledujem a nemienim ísť ani na žiadnu súťaž. číže slovo fitness bolo zle použiteeeeeeeeeeeee
@kaja73 som instruktorka zumby, okrem toho sa venujem aerobiku, beham a robim tiez spinning.
@dominikatu ahoj domci, ja som sa dala na to iste, pecivo ziadne, ziadne prilohy, len zelenina, maso...sladke som vydrzala zatial tyzden je co chudnem, zvladnem 🙂 ale otazka, co cvicis? doma? myslis ze staci ak doma drepy atd atd? pretoze posilka u mna nehrozi a ani casovo nestiham pri malej chodit mimo domu. Potrebujem 15kg dole...:-/ Obdivujem ta, nadhera za 10 tyzdnov tak zhodit to je BRUTAL!super...si uplna kocka!
Ja tak isto potrebujem schudnut aspon 10 kg, cvicim Jill uz treti tyzden, no musim vyradit aj ja pecivo, celkovo prilohy a sladke, len sa potom bojim, ze ked to znova zaradim do jedalnicka pride jojo efekt, lebo telo si to zo strachu, ze to znova nedostane zacne ukladat.

Dakujem, jedla som 5 krat za den, nejedla som zemiaky, cestoviny, ryzu , sladke + cvičenie ( 4 krat do tyzdna ZUMBA