icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
kikavicek
28. apr 2015

@monika2519 parada gratulujem a ak mozem vediet cim sa ti podarilo tak celkom rychlo dat dole🙂?

monika2519
28. apr 2015

@kikavicek no stravu. Som zmenila kamoska mi poslala stravovací plán co jej dal tréner vo fitku tým som sa riadila orientacne 🙂 teraz som to zas trocha zanedbavala a papala aj také co by som nemala ale nepriberam spat co som rada, cvičiť nechodim lebo mam 8 mesačné dieťa a nemá mi ju kto postrazit 🙂

mart1na26
28. apr 2015

@monika2519 ahoj, gratulujem dari sa ti paradne. Mam otazocku na telo 🙂 nemozes aj nam prezradit ten stravovaci plan? Ja mam dve deti a cvicit pri nich znamena sprint pri vsetkom aby som si ukradla chvilku na cvicenie, a ak teda po vsetkom cez den vladzem 🙂 🙂 dakujeeeeeeem <3

monika2519
28. apr 2015

Jasne neni problem hovorim bolo to len orientacne nevazila som nic akurat pecivo som vypustia uplne a rano kava bez cukru 🙂 samozrejme.
@mart1na26

monika2519
28. apr 2015

@mart1na26 a nedavala som si ani carnitin kedze som necvicila :D

mart1na26
29. apr 2015

@monika2519 jezis ty si uzasna 🙂 dakujem velmi velmi pekne 🙂 🙂 pozerem to na.mobile a moc na to nevidim tak pozriem na obed v compe, Uz sa tesim, este raz dakujem si zlata 🙂 Pekny den 😉

zivile
29. apr 2015

@lenka92891 velmi pekne..prosim ta, ako si to dosiahla?
ja som dala dole od januara 9 kil...nejem chlieb a pecivo..ale necvicim nic..nie som fit po zdravotnej stranke este..porod som mala v oktobri 2014

zivile
29. apr 2015

@monika2519 ahoj Monika..pene si schudla.Prosim ta ako si dosiahla taky vysledok? Ja som schudla zatial 9 kil od januara...a teraz posledne dni som dost pazrava..snazim sato zastavit..mam pred kramami aj
Ja by som do leta chcel adat este dole takych 7 kil...som pol roka po porode a ide to pomaly dole..som spokojna..ale rada sa podelil o skusenosti s schudnutim s inymi mamickami

zivile
29. apr 2015

@lucky222 podla mna si lepsie vyzerala na tej prvej fotke a najlepsie na tej druhe fotke..tam si bola este zenska..tie brusne svaly mi pridu na zenu moc

monika2519
30. apr 2015

@mart1na26 zamalo keby si to nevedela rozlustit tak napis lebo ten papier som uz stratila ale viem co tam bolo 🙂 tak drzim palce ;)
@zivile no neviem samo to islo dole upravena strava a zas to celkom klesa tak ešte tiež 7 kil a som spokojna hádam to do dovolenky dal dole 🙂 ja som tiež po porode 8 mesiacov pomalinky 🙂

zivile
30. apr 2015

@monika2519 ja som presvedcena o tom, ze pomale chudnutie je najlepsie..
ja som teraz mala taky bujary tyzden..papkala som vsetko..nie vela ale zo vsetkeho, mix neskutocny
zajtra je pekny datum..ideme aj s manzelom a dcerkou na bicykel..tak pokracujem dalej..
vahu doma nemam...manzel ju na moje poziadanie odlozil a uz ani nevie kde..xixixi..ja by som chcela dat na 63..to bola moja vaha. taka posledna este ako tak obstojna..potom to uz islo len hore
ale normalne som dlhe roky mala 58

sardinka32
30. apr 2015

Dievcata, ktore ste schudli...odniesli si chudnutie aj Vase prsia? Treba mi zhodit cca 15-20 kg a neviem, ako to urobit tak, aby mi popri chudnuti neovisli. Uz kojenie im dalo zabrat. Brucho sa brušákmi stiahne, ale co tie prsia? Pripadne cvicite nejake specialne cviky na prsia...ak sa teda prsia vobec cvicit daju?

ajka771
1. máj 2015

@sardinka32 ja som zatial od januara zhodila 9 kg a okrem toho, ze odislo par cm, nejak sa nezmenili. pokial budes cvicit cviky aj na prsia a budes chudnut pomaly, ziadna katastrofa to nebude, neboj

tweeny
5. máj 2015

Dobry den
chcela by som sa zapojit do diskusie ale neviem necitala som vsetko....to je dieta WEIGHT WATCHERS?

mejky77
Odpoveď bola odstránená
andrea_heh
7. máj 2015

Ahojte baby, tak aj mne sa niečo poradilo zhodiť 🙂 4 mesiace po pôrode som malá 82kil a teraz mam 66kg stále som není tak kde by s chcela ale ja to dám! 🙂

ajka771
8. máj 2015

@andrea_heh krása, ako sa ti to podarilo a za aky čas? ja som zacinala podobne a uz som v polovičke..

andrea_heh
8. máj 2015

@ajka771 ahoj, ja som začala keď malá mala 4 mesiace len na steper, a keď som prestala kojit to sú asi 3 mesiace do zadu som začala sem tam behavat a cvičim asi tak cca hodku každý deň , a malá úprava stravy 🙂čiže mi to trvalo cca rok s malou pauzou zo zdravotných problemov 🙂 , (steper vynikajúca vecicka potim sa jak blazen pri tom) :D heh

bobaaa
8. máj 2015

@andrea_heh a co sa tyka stravy co take papas alebo co nepapas ?

bobaaa
8. máj 2015

@andrea_heh a aky steper mas ? ako dlho zvyknes na nom cvicis a kazdy den ? a okrem stepera este cvicis ?

andrea_heh
8. máj 2015

@bobaaa papam len kuracie a hovädzie lebo aj priateľ cvičí tak sme sa dohodli tak že žiadne bravčové ( ale kludne si dám keď ideme opekat slaninu neodolam 🙂 ) ale stale to isté ráno jogurt doobeda jablko alebo banán na obed mäso ryža, alebo cestoviny, a na večer si dám tuniaka alebo niečo čo nemá moc tukov a sacharidov 🙂 samozrejme niekedy zhresim keď babka navari paprikas alebo tak 🙂 🙂 a na steperi cvičim cca hodku a pol pokiaľ malá cez obed spínka 🙂

bobaaa
8. máj 2015

@andrea_heh a steper mas aky a za prve mesiace si kolko schudla

anula
9. máj 2015

Takmer po roku som tu zas, min rok v juni sa mi darilo s mojim rozhodnutim schudnut a vyformovat si postavu, ale potom som otehotnela.
Takze, mam coskoro 42 r, znizenu funkciu stitnej zlazy a som 7 tyzdnov po porode. (to nie su vyhovorky 😀)
Po navrate z porodnice som vazila 74.5 kg, dnes 68. ( mam pocit, ze aspon 2 kg mam v prsiach 😀), red porodom 65 a chcem ist na 60
zacala som hned po navrate z nemocky rychlou chodzou s kocikom, prvy den to bolo len 20 min, ale uz po 5 dnoch 1 hod denne, ak sa neda ist von, striedam rychlu chodzu s behom na beziacom pase v pivnici (3 km). hned po porode som zacala s drepmi, pred tyzdnom s brusakmi a ruky s cinkami. Problem je, ze okrem chodze necvicim pravidelne a maskrtim 😠 .
takze idem sa nakopnut, pisat si, co jem a aku fyzicku aktivitu som za den spravila a motivovat sa vasimi fotkami.

erikasvk
12. máj 2015

Tak babenky pridavam foto mojej premeny...... Začala som vo februari a teraz v maji foto.... Jasne ze to nie je to čo chcem takže makam dalej, no aspon o nieco je to lepsie aj ked to brucho jajajaj..... drzim vam vsetkym palce chce to pevnu volu a niekazdemu sa to podari.

eeffka
12. máj 2015

@erikasvk čo si pipi? super!!!

erikasvk
12. máj 2015

@eeffka Ďakujem 😉 ..... som šťastná že je to aspon takto, som 7 mesiacov po druhom porode a veru išlo to ťažsie ako som si myslela že pôjde. 😀

gaga12
13. máj 2015

@erikasvk super daj recept a kolko si dala kíl dole?

erikasvk
13. máj 2015

@gaga12 Ďakujem...... Dala som celkovo 9kg, ešte 4kg mam pred sebou aby som dosiahla svoj cieľ.... Veľká vdaka patri mojej mamke a svokre ktore mi boli s maly a umožnili mi ist 4x do tyzdna cvicit. Cvicila som s trenerkou 2 mesiace ale velmi to nepomahalo tak som sa zamerala potom na kardio. A samozrejme uprava stravy bez toho to nejde emoticon. Uplne som vysadila sladkosti a na večeru nejem pečivo iba lahke jedla, vacsinou salat.... Samozrejme som aj zhresila bez toho to nejde ale nie vela krat. Ked sa zatnem tak sa to snazim dodrzat.... A aby som nezabudla dolezity je pitny rezim cca 3-4 litre cistej vody denne pijem.... Takze pokracujem dalej leto sa blizi a vam drzim palceky aby ste sa pomaly na to dali a uspech pride emoticon

gaga12
13. máj 2015

@erikasvk Dakujem fest dobre.

michaelakarasy
13. máj 2015

Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.