Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@michaela1711 skus sa zaregistrovat na kaloricketabulky.cz , je to zadara, a skus si tam nahadzat, kolko a coho jes. Celkom je to dobre 😉
@origalaxis ahoj, prosim o prijatie do skupiny, dakujem
@hennyinnsbruck nuz fotky su " too much" na mna... najma ak mas vedla v pase fotku tvare... 😀
@eeffka asi preto vymazala fotku tváre, aby to niekto nesťahoval a nezneužil, nie preto aby ju nespoznali na MK, ja to chápem, inak @hennyinnsbruck super postavička 🙂 ja by som bola spokojná aj s tou z júla 🙂
@17alexis @lentilka46 ďakujem 🙂 Som si dala zostaviť jedálniček, keďže ja na to nemám bunky. Takže jem 5x denne, za deň cca 1200 kcal. Na raňajky a večeru väčšinou pečivo (cca 60g, nie biele, najčastejšie cerealne kaiserky) a k tomu buď syr, šunku, cottage syr atd. plus zeleninu. Niekedy mám na večeru šalát, alebo sa nájde aj ryba a tak. Na desiatu vždy ovocie (najčastejšie jablka, alebo banány). Na olovrant zvyčajne biely jogurt alebo 400 ml acidka. A na obed mám vždy mäso (občas ryby) a k tomu zemiaky, ryžu (natural alebo celozrnnú) alebo celozrnné cestoviny + zelenina. Za deň zjem cca 400 g zeleniny. A nejem sladké, slané, koláče, zákusky, vyprážané, nepijem sladké vody a také, len čistú vodu z kohútika a nesladené čaje. ... A toto je výsledok od 11.5.2015. Teraz to niekedy aj poruším, že si dám kúsok z niečoho zakázaného, ale len tak, aby som si neohrozila váhu. .. A na začiatku išli tie kila rýchlejšie dole (prvé týždne), teraz sa to už spomalilo. Pri 63 kg som nadávala, že to nejde, že ja sa cez to pekelné číslo nedostanem - mi svietilo na váhe asi vyše 2 roky a som ním nevedela hnúť, odkedy som to nabrala. Potom taký istý stav že neprejdem 60ku. Ale zdolala som aj to. A teraz sa teším na ten deň, keď bude váha ukazovať takú milú krásnu rozkošnú 57-mičku. 😵 ... A inak som si už zvykla tak jesť. A biela ryža mi fakt nechýba, už mi ani moc nechutí. Celozrnné cestoviny sú super aj pečivo. Dokonca prestali aj stavy, žeby som zožrala niečo vyprážané. 😀
@lisettka ja si zvyknem dať na raňajky koláč z ovsených vločiek, kde zmiešam s vločkami banán a dam tam škoricu, prípadne kokos alebo slnečnicové semená. Sladké som dosť obmedzila, aj keď ešte občas si dám a sladké vody tiež nepijem, no napriek tomu sa so mnou nič nedeje. Potrebujem zhodiť brucho. :( Držím palce v ďalšom chudnutí.
17alexis závisí od toho kolko kalorií prijmeš, nemôžeš ani málo, ani veľa. Ja si musím všetko vážiť. Keď som sa pokúšala sama niečo so stravou vymyslieť, malo to nulový účinok. Tak dúfam, že ty budeš v tomto úspešnejšia. 🙂 dakujem
@hennyinnsbruck waw super postava, závidímv dobrom 🙂)
tiež chcem niečo začať robiť so svojou postavou, schudnúť pár kíl v páse a spevniť. zatiaľ len sledujem všetky možné videá o strave a chudnutí http://akoschudnut.net/ ale premeny, ktoré sú v tejto diskusii ma skutočne namotivovali sa do toho pustiť naplno 🙂
@origalaxis prosím pridáj aj mna do skupiny, dakujem
@dominikatu Dobry den, chcem sa spytat ako ste zvladali unavu a vycerpanost z dietatka, z nedostatku spanku, z domacnosti, upratovania a z toho vsetkeho.... Ja som po synkovi kojenim schudla okolo 20 kg z pribratych 30 za daco vyse roka. Teraz cakame druhe babatko a znovu priberam. Po porode by som chudnutie rada urychlila, lebo budu svadby a ine udalosti, kde sa nechcem gulat. Pamatam si, ze aj po prvom porode som bola odhodlana cvicit a zlepsit stravovanie, ale nevladala som pomaly ani existovat. Bojim sa, ze na tomto to padne aj teraz. Ondrik ma rok a pol a stale mi zle spava, cez den velmi vela vyzaduje, manzel sa vracia z prace vecer a byvame sami.
vopred dakujem
dobry den,zvladla som to vdaka jedinemu vzorcu: 0 hodin televízie + 5 krat strava + pevná voľa + cvičenie. ano, bola osm unavena, ale neskutocne motivovana. neviem, ci by som zvladla dve deticky, ale drzim palceky
@dominikatu Nemam ambicie schudnut tak rychlo ako vy, tak snad to zvladnem. Vam s malym aj niekto pomahal, popripade Vam ho povaroval alebo ste to vsetko/ hlavne to cvicenie/ zvladali aj s nim?
manzel
@michalovicova super! Mozem sa spytat na aktualnu vysku a vahu?
179 cm a 76kg...😉
@michalovicova Wau, super premena! Akým spôsobom, úpravou stravy aj cvičením?
@michalovicova ja teraz aktualne stojim, ale moj ciel je cca 75-80kg. Som trosku nizsia ako ty. Uz je 32 dole 🙂
obmedzila som chlieb,sladkosti,prilohy iba zeleninove...pohyb..ale kazdemu vyhovuje nieco ine...😉

@sense to je tiež pravda a je to dosť drahé kupovať tolko ovocia na odšťavenie asi ostanem na tom pomalšom chudnutí