icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
lorrita
1. mar 2016

@agnes9 písala som správu 🙂

tuppe
2. mar 2016

@priadka áno, fotené ráno, večer by už bolo ako v 7.mesiaci :D
Práveže bola som u chirurga a keď som sa ho pýtala, či nemám diastázu, povedal mi len, že to mám OK ... tak som to pochopila tak, že ju nemám

victoria9870
3. mar 2016

@tuppe diastazu si mozes zmerat aj sama doma

denisocka
3. mar 2016

kočky,potrebujem radu . Pri výške 158 som mala naposledy cca 63,8 kg, co uz mi fakt vadilo . Pred 3 týž. som ochorela a nejaky ten týžden som bola prevažne na vode a postupne mi konečne prestalo chutit pečivo a sladke . Snažim sa teraz jest ovocie, zeleninu a samozrejme , voda mi neskutočne zachutila,tak pijem a pijem . Za 3 týždne som zhodila 5,5kg , dnes som mala ráno 58.3 , je to celkom viditelne , čo ma teší ,ale furt to nieje to , čo by som chcela vidieť v zrkadle . Potrebovala by som poradit nejake jednoduche cviky na doma na spevnenie brucha , zadku a hlavne aby mi ubudlo z bokov , vlastne boky mám ok,ale to nad nimi v urovni pupka . Chcela by som dať tie špeky nejako dole ... diky

buckovak
3. mar 2016

@denisocka ja odporúčam Jillian Michaels, stačí si to pustit na TV a cvičiť spolu s ňou, a potrápiš všetky svaly, aj tie o ktorých si nevedela 🙂

denisocka
3. mar 2016

@buckovak diky, ju som už pozerala dávno,ale neodvážila sa .. asi je najvyssi cas,ked už mám taku motivaciu

victoria9870
3. mar 2016

@denisocka netrpis diastazou?

denisocka
3. mar 2016

@victoria9870 myslim,ze nie. Mne sa tuk uklada nad bedrami, akoby plavacie koleso

victoria9870
3. mar 2016

Zacni drepovat... jeden z najlepsich cvikov na zadok, spociatku s vlastnou vahou, neskor pridaj jednorucky.. zadok sa krasne vyformuje... na brucho.. no neviem.. ja mam diastazu takze cvicim hlavne dychanie, ale pred tehotenstvom sa mi osvedcil plank a jeho rozne variacie.. a co sa tyka bokov, no po tehotenstve u mna katastrofa, ale uz sa mi zmensuju... lahni si na bok, obe nohy vystrete a jednu pomaly dvihaj hore, stale vystretu, az pokial vladzes, budes citit ako ti boky pracuju...popripade na boky este dobry je vysoky podrep, drzis jednorucky, nohy na sirku ramien a urobis drep, ale zadok ti nesmie presiahnut uroven kolien.. cize nie az uplne dole.. ak chces vyformovat postavu, alfa a omega je strava.. zvys prijem bielkovin a odpust si sacharidy vo velkom mnostve.. ja vidim vysledky, verim, ze to pojde aj tebe...

denisocka
3. mar 2016

pridam jednu fotku,syn ma narýchlo cvakol . tam je vidiet tie speky,co chcem dat dole , rit ked tak iba spevnit , a tiez to brucho . pozeram ,že už aj cyklisticke nohavice su mi nejake velke od stehien dole

andrejkam
6. mar 2016

@winnerka dúfam,že už ďalej nechudneš ...!!!!!!!!!!!!! 😒

kotatko1232
6. mar 2016

Babulky do dnes mam -6cm z bokov .
tesiiim sa.a este chcem aspon 8cm a som spokojna
a to cvicim od zaciatku februara

winnerka
7. mar 2016

@andrejkam momentálne som na takej dofci, kde len zeriem , ze po príchode budem mat minimalne plus 3 kg, takze určite este chcem co- to zhodiť

lara320
11. mar 2016

@kotatko1232 krasne vysdsledky... Pochval sa co cvicis (priznam sa nelistovala som tych 234 stran :-/)

kotatko1232
11. mar 2016

@lara320 dakujem.CVICIM iba 2 mesiace
Drepy 3x dodna po 30x
Plank2x dodna po 1,30
a popri tom prechadzka
ked idem do bytu tak nechodim po schodoch ale beham a take vecicky
ja si myslim ze to su malickosti ale vidim ze nie 😀

denisocka
18. mar 2016

baby , diky za rady, dnes už mam zas o niečo menej - 56,7 kg , co je stale bližšie a bližšie k mojmu cielu . zatial cvicim len doma , našla som si take videjko na brucho 15minutove a potom ešte cviky na stehna a zadok .

evicka547
18. mar 2016
Používateľ evicka547 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evicka547.

@kotatko1232 vzdy je lepsie aj tie malickosti ako nic 🙂

denisocka
24. mar 2016

tak pridam i ja niečo,aby som mala s čim nabuduce porovnať . Povodnu vahu 64kg nafotenu nemám . Prva fotka 58,5kg je z 3. marca , kedy vaha šla dole sama a druha je z dneška . Cvičim dnes ešte len druhy den s Jillian Michaels , takže som celkom zvedava , čo bude o mesiac

beate1
24. mar 2016

@denisocka ako sa ti podarilo schudnúť od 3,marca takto pekne??ako to myslíš,že sama išla dole váha?dakujem 🙂

denisocka
24. mar 2016

@beate1 par prispevkov vyssie som to písala . 3 marca som mala dole 5,5kg za dobu 3 týždnov . Bola som chora,mala som zapal trojklanneho nervu a prestala som jest pecivo,lebo ma všetko bolelo, zacala som viac vody , a tým začala vaha sama ist dole . Myslím,že to pečivo bol zaklad,ze som vysadila a na moje obrovske prekvapenie mi vobec nechyba a to som bola že fest pečivoholik . od zač.marca som začala kus cvičiť,ale fakt len tak kus, to čo mi tu hore baby radili . vaha už nešla tak rapídne dole , iba 2kg do teraz . No a teraz by som chcela seriozne začať cvičiť doma,ak ma tie cviky nezabiju , bo teraz vidim limity svojho tela :D

mamickajanka
24. mar 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

@denisocka krasne si schudla 🙂

denisocka
24. mar 2016

@mamickajanka dakujem 🙂 som neverila,ze 2kg budu vidiet , teraz to uz mam dokopy asi 7,5kg čo je dost , lebo na mne všetko visí ,ale to nevadí . Konečne sa mi to podarilo a naštartovalo ma to

beate1
24. mar 2016

@denisocka prepáč,nečítala som všetky príspevky od teba..to pečivo je zabijak..áno,aj pre mňa...ja sa trápim s poslednými 3-mi kilami už pár mesiacov,tak skúsim aj ja vynechať to pečivo..ďakujem...veľa zdravíčka prajem a krásne sviatky 🙂

vlastulina1
24. mar 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

@denisocka a ako casto cvicis do tyzdna?

denisocka
24. mar 2016

Predtým sem tam, teraz jilian druhý deň 😀 . to predtým bolo fakt pár krát v týždni ale také ľahké cviky,myslím,že tie ma veľmi nevyformovali

denisocka
26. mar 2016

mala motivacia 🙂 nohavky z februara , vel.42 a včerajsie 36 , no neodolala som a prikupila k tomu aj moje prve naradie - činky :D

denisocka
3. apr 2016

po mesiaci -3kg (55,5kg) , odcvicene 12dni s Jill .. s týmto nohavicami si už veru nezabehám , lebo zo mna padaju . ( fotene narýchlo synom )

sophieeee
3. apr 2016

@denisocka to je super napad s tymi nohavicami 😊 ja mam tiez jedne rifle ktore mi boli obtiahnute a teraz na mne visia

denisocka
4. apr 2016

@sophieeee no ja si ich išla včera dať,že sa kus preveziem, sice mi uz pred mesiacom boli volne ale včera ma to dorazilo