Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@mimi1111 ahoj mimi, zaujala ma tvoja vaha 🙂 tiez mam momentalne 83,5-84 max a chcem chudnut, mam rotoped doma aj spartana (stoj na brucho, pomaha aj na stehna vnutorne) a zase pomali zacinam cvicit, tvoja vaha je pre mna tak trosku inspiraciou ze kolko sa da schudnut za ta kratky cas, tak dufam ze ak sa do toho opriem plnym nasadenim, ktore som uz raz mala :D ale troku pomminulo, tak teraz som sa znovu nastartoovala a idem do toho a dufam ze po 4 tyzdnoch to bude max 81 kg, moje zbozne prianie zatial :D uvidim ako sa mi to podari :D
@marienka1811 ja necvicim len nejem sladké a chlebík. Teraz tieto dva dni mam nafúknutebrucho 😥 takže som ako pavúk. Neboj to zvládnes ja sa veľmi dnes ovládam aby som nesiahla po sladkom 😂
@mimi1111 ahojte, tak ja som zacala vo februari mala som 87 kg...Obmedzila som cukor a pecivo, ja sladke velmi nejem a tiez udeniny. Cvicim 2-3x do tyzdna,brutal lekcie s trenerkou a obcas beham so synom a muzom...ale len uple light. Zatial to ide fakt ze po dekach ale zhodila som 7 kil. Obcas jasne ze porusim, napr. raz za mesiac priserna chut na sladke tak si davam stvrocek 70 percentnej tmavej cokolady...Buduci tyzden by sme mali ist na chatu tak si dam aj spekacik aj chlebik,ale s mierou...Aj tak sa mi zda ze to ide straaasne pomaly
@svetluska82 ahoj, mne možno zato ide rýchlejšie dolu že keď som bola na materskej len som vypekala a napchavala sa, no už pracujem mám pohyb moje jedlo je zelenina mozzarela s rajcinu. No je pravda že obed si dám čo je uvarené len polovicu stoho čo som jedavala a spaldove placky papam
@svetluska82 nejde to pomaly, ide to najlepšie, ako to môže ísť, tie kg, ktoré odídu pomaly, odídu natrvalo, tie, ktoré odídu prirýchlo, sa vrátia a dotiahnu aj kamarátov 😖 . Porovnávaj aj cm, nie len kg, možno ťa to bude viac motivovať. A ešte detail, tvoja koža sa stíha prispôsobovať odídeným kg, takže nezostane ovisnutá a o rok bude z teba kočka aj takýmto tempom.
@timea7 tak ja len dufam ze mas pravdu a mna neopusti motivacia a pevna vola...lebo cvici so mnou kazdy clen rodiny 🙂 a to je uz co povedat ked pubertiak a muz gauciar a vypaseny pes ma tahaju behat s nimi 🙂
@mimi1111 jediny osvedceny recept ako nezjest nic sladke je ten ze:1. vec nemat slade doma v zasobe...lahko sa da podlahnut pokuseniu... 2. netreba chodit do obchodu s potravinami alebo treba byt na tolko pohodlne ze sa nam do obchodu nechce a radsej si dame pohar alebo aj dva pohare vody :D inak neviem :D mne to pomaha :D sice chodim vonku so psom, ale psi nastastie do obchodou nesmu, a veci na varenie mam doma, taze potraviny nastastie neriesim :D nejest bielu muku, to je v pohode, da sa to nahradit, taze to problem nerobi
Kocky vratili sme sa s pozitivnym testom z dovolenky 🙂 co teraz? Je tu niekto kto cvicil aj pocas tehotenstva?
@marienka1811 tak to si nemôžem dovoliť nemať doma sladké mám mlsne deti 😂 ale zatiaľ to zvladam. Dnes som to pokaslala prišla som S roboty a manžel kúpil taký pizzovy porúch a jasom neodolala 😭
@petkovamiruska ahoj, problem v tom nieje ak si cvicila dlhsiu dobu pred otehotnenim, a telo je na zataz zvyknute, to iste som riesila aj ja 🙂
@mimi1111 :D da sa to aj vykompenzovat vecsiou aktivitou cez den ako sme zvyknute pri chudnuti, ale taketo veci zjest radsej doobedu a potom si maknut pri cviceni ;) alebo este teraz ma, kratko poobede ale potom fakt makat a najblizsie dni sa krotit :D ja som zase vcera narazovo upravila stravu a od vcera vecera s tym moj zaludok alebo creva bojuju :D aj ked neviem preco :D
@petkovamiruska ja som cvicila do 30.tt, potom ma dost bolievala panva tak mi lekarka uz zakazala, ze tretie tehu uz sa vsetko viacej citi... a GRATULUJEM 🙂
@jana290585 asi skakajuce cvicenie by som doporucila vynechat - i ked hovoria ze je to ok, a mozno to vobec nema nic spolocne, ale bola som tehu pred malym a potratila som v 6 tyzdni :/ rano som bola behat a vecer som krvacala, doktorka mi povedala ze tym to nie je, a ja si stale myslim ze je, tak ozaj neviem... ten dalsi krat som vynechala behanie a natrasanie sa, iba cinky a na straojoch a tak a bolo to ok 🙂
@jana290585 a co si cvicila? Ja som zacala 6 tyzdnov len pred dovolenkou a bola som spokojna velmi...teraz sme sa z dovci vratili a na testiku dve ciarky...velmi vytuzene babatko ❤
Preto neviem ci cvicit dalej ci nie...
@marienka1811 co znamena dlhsiu dobu? Ha som cvicila len 6 tyzdnov...5x do tyzdna
@kavicka0709 mosledna je super, dufam , ze ta to potesi
@kavicka0709 ideálne ... mám tvoju výšku a takú váhu by som rada mala ...
@jana290585 zacala si cvicit hned po porode?
@petkovamiruska ano 🙂
Ahojte,v apríli som zacala detox kúru,s 74mi kilami,teraz mám o 14 kíl menej,a tu je výsledok,citím sa skvele 😉
@jana290585 a nebaöa si sa ze stratis mlieko?
@petkovamiruska nie, mala som to vsetko pod dohladom trenera ktory uz maminy po porode mal 🙂
@jana290585 no tak drzim palce 🙂 ide ti to skvele ;)

@mimi1111 Necvičím, hoci som si už zaobstarala celú výbavu oblečka a tenisky na behanie 😀 Ale akosi, raz nie je čas, raz moc praží, raz prší... No čo ti budem písať... Výhovorky, nič iné to nie je 😠 A včera som mala depku, tak som sa večer natasala maslových sušienok 😀