icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
helulik
20. okt 2016

@himmerova27 aj mňa to celkom zaujíma 😂

yonce
20. okt 2016

@himmerova27 to co je za caj? on potlaca chut na sladke alebo ako si to mam cele vysvetlit? o takomto niecom som este nepocula a teda ozaj takyto rozdiel skrz caj no normalne nechapem

himmerova27
20. okt 2016

Potláča chuť na sladké,ja som bola na sladke maniak a potlaca chut di jedla. Stacilo mi málo

monikapalo
20. okt 2016

@himmerova27 poprosim aj ja spravu. Dakujem.

veronaistokova14
20. okt 2016

@himmerova27 mozem vas poprosit viac info o tom caji dakujem

dagaz
20. okt 2016

@himmerova27 mozem poprosit aj ja nazov a info o caji?

andreale
20. okt 2016

@himmerova27 aj si prosim info. o cajiku Klobuk dolu pred Vami co ste dokazala.

katka253111
20. okt 2016

@himmerova27 aj ja pls info... velni by sa mizislo dat dole aj 20kg...mam 85

medek
20. okt 2016

no jasné, žienky sadli ste jej ako muchy na lep, ďalší zázračný čaj na chudnutie 🙂
, pani sa registrovala teraz v októbri, lebo má brigádu s produktami LR. Fotky sú samozrejme motivujúce, ak sú jej, tak super výsledok. ale z pitia čaju to nebude určite 😀 a predpokladám, že stojí dosť.
Pozrite sú túto diskusiu od začiatku, tie ktoré boli dlho registrované a dali sem fotky nikdy nepísali a tabletkách a čajíčkoch

dagaz
20. okt 2016

@medek tiez ma to zaujalo ze co a ako..lebo pit caj a dat dole tolko kg je totalna blbost...napisala som doticnej...tu je odpoved: himmerova27
Príjemcovia: dagaz
Je to ciste bylinkovy čaj,ktorí potláča chuť na sladké a chuť jesť. Zlozenie, zelený čaj, listy mäty,kôra stromu lapocho ,listy žihľavy,citrónova tráva, sladké drievko. 250g je na dva tri mesiace cena 25eur. Ja som vyskúšala vela vecí za vela peňazí. Za dva roky som schudla 45kil aj vdaka tomu čajíku. Posielam a objednávam pre kamarátky a znamych aj neznamych.
Nehovorím ze budete chudnut a zároveň jest sladkosti a mcdonalds. Takze asi tak😂😂😂 som sa celkom s chuti zasmiala ako lahko sa da zarobit 25 eur za 250gr😂

radovanko3
20. okt 2016

@medek mne naozaj ostáva rozum stáť,že niektoré ženy tomu veria 😀 Dnes celebrity veľkého formátu s tučnými kontami,čo si môžu dovoliť kamiony čajíkov,tabletiek a neviem čoho bojujú s kilami navyše...ak by to bol fakt taký zázrak,tak žiadna modelka,misska...nedrú v posilovniach a neupravujú si jedálničky...ochhh keby to bolo také jednoduché "žrať" nehýbať sa a chudnúť čajíkom 😀 😀 😀

radovanko3
20. okt 2016

moja premena-bez zázračných čajíkov,kokteilov a tabletiek...moje skore vek 43r. a 4 deti 😉

himmerova27
20. okt 2016

Milá pani,fotky su moje,mne ten čajík skutočne pomohol. Kľudne sa s Vami stretnem ak neveríte. Bola som naivna a kupovala som si tabletky s chilli, neviem ake zázračne.... ja som nepovedala ze zaručene schudnu. Ja som tam napísala ze som schudla.aj.vdaka nemu,ze mi utlmil chuť na sladké a nadmernú chuť do jedla,ktorú som ja mala. Takze nemusíte hned útočiť. Môžu si to kúpiť,objednať inde . Skúsiť. Mne pomohol a pihem ho doteraz. Tak ma to dosť mrzí,ze tu na mna utocite. Pila som aj.zelenú kávu,ale nic... bolo mi zle.. po roku som bola ovysnutu kožu na tele,a len som zacala behať..to je cele.

himmerova27
20. okt 2016

Pokiaľ som tu niekoho urazila,tak ma to mrzí.Nikomu som nekazala objednať si ho. Možno niekomu pomôže zloženie a kúpi si inde. Ja som pevnu vôľu nemala aby som.drzala.diéty... Pekný večer

medek
20. okt 2016

@himmerova27 nie, vôbec neútočím na Vás, aj som pochválila fotky 🙂 ak sú Vaše tak OK, nebudem cestovať po Slovensku hádam kvôli tomu 🙂 , len vidno, že máte záujem o predaj LR, a aj takto sa tomu tu na MK robí reklama. Čiže vzhľadom k tomu, že neverím na tabletky a čajíčky som si len dovolila napísať svoj názor, že predávate, tak preto skryto reklamujete.
No neviem, tak ste skúsila kadejaké tabletky, zelenú kávu a podobné šmejdy a nakoniec až čaj , ktorý predávate zázračne pomohol. Zas iní tu píšu, že im práve zelená káva pomohla, ale to sú tiež tí čo ju predávajú...
ale gratulujem k schudnutiu, podľa mňa ste sa len konečne odhodlala na zmenu Vy sama

himmerova27
20. okt 2016

Môže byt. Ja si skôr myslím,ze mi pomohla zloženie čaju, ked nemam z Lr dam si namiesat v čajovni. Hlavne to sladké drievko. Každému robí dobre niečo ine. Ďakujem.

jana290585
21. okt 2016

Sacharidove vlny + crossfit a beh
Celkovo:
pas -26cm
boky -21cm
stehna - 14cm
paze - 6cm

helulik
21. okt 2016

Tu saneoplati nieco poradit, lebo hned kazdy za tym vidi biznis... Ale sak sme na slovensku 😁 takze sa vobec necudujem... Jedna mamicka povedala, tak sa teraz toho drzme vsetky... Je to smutne, ale je to tak... Ja pouzivanim herbalajfu, a nie len praskami ( ako to tu vy nazyvate), ale aj inymieproduktami plus kozmetikou som sa zbavila hlavne zdr. Problemov ( o co mi v prvom rade islo) ,ale aj sa mi spevnilo krasne telo... A posilovanie ziadne, fitko ziadne... Maxwodbehnutych par spartanov 😄 takze nie je to len o chudnuti... A kľudne sa do mna pustite... Cakaaaam 😜😘😍👊

jana290585
21. okt 2016

@helulik Ty tu tusim chodis iba zarypkavat 🙂 v kazdom prispevku pises aby sa do teba pustali, ved sa nemusia 🙂 kazdy ma svoju cestu, kazdemu vyhovuje nieco ine 🙂 Herbalife je podla mna super, vôbec ho neodsudzujem a ked si ty spokojna tak preco by mali ine do teba rypat ? 🙂

Super ze sa citis vyborne, a drzim palce nech aj ine kocky najdu tu svoj spravnu cestu 🙂

Pekne rano vsetkym 🙂

helulik
21. okt 2016

@jana290585 tak potom poriadne necitas co pisem... 😁 ja do nikoho nerypem.!. A je moja vec co si budem pisat 😉

jana290585
21. okt 2016

@helulik Pis si co chces 😵

wikisara
21. okt 2016

Baby wau niektoré veľmi pekné premeny. Obdivujem vás všetky ktoré ste také odhodlané a venujete sa sebe a športu. Bohužiaľ nato čas nejako nemám keďže moja dcérka ma zabáva počas celého dňa ale som rada že aspoň raz do týždňa idem na zumbu

medek
21. okt 2016

@helulik jasné za Tvojimi radami tiež vôbec nie je žiadny biznis 😀 len sa čudujem , že pri Tvojich nepríjemných agresívnych príspevkoch sa vôbec niekto nájde, kto sa Ti ozve, že má záujem o Tvoj Herbalife.
Jasne telo Ti spevnelo akurát z herbalifu 😀 😀 😀 ješ prášok, nič iné nerobíš a len zrazu absolvuješ sparťanov

medek
21. okt 2016

@jana290585 @radovanko3 baby obdivujem Vašu pevnú vôľu, vyzeráte super 🙂

veronika_e
21. okt 2016

@jana290585 wow klobuk dole akoze! dlho si sa premahala alebo si sa rozhodla a bolo?🙂 ja sa snazim zdravo zit a stravovat ale niekedy mam veru problem s disciplinou🙂

holubicka28
21. okt 2016

@jana290585 wau! Uuzasna zmena👍🏻👏🏻😊

matulindaaa
21. okt 2016

@jana290585 ahoj mohla by si mi prosím pomôcť s jedálničkom alebo priblížiť mi princíp tých sacharidových vĺn Ďakujem

radovanko3
21. okt 2016

@matulindaaa sacharidové vlny musíš mať spravené na mieru,ináč to nefunguje na 100% 😉

radovanko3
21. okt 2016

@jana290585 super premena,klobúk dole 😉 ináč nemá zmysel sa s niekým doťahovať-baby,ktoré prešli takými premenami vedia ako to funguje...koľko disciplíny za tým je...škoda,že tie prípravky nefungujú presne tak ako sa propagujú,ináč by som nemusela nastúpiť od novembra na vlnenie,aby som do jari zosekala to čo je navyše 😀 😀 😀

jana290585
21. okt 2016

@matulindaaa ako pise
@radovanko3 treba ich mat od trénera upravene, ja s nim spolupracujem od porodu a postupne podla vahy mi ich upravuje, preto jedalnicek radsej nebudem davat inak si baby mozte tym aj ublizit. Radsej odporucim investovat 30e alebo kolko ktory berie a spravi ti ich namieru, aj to odporucam najskôr normalnu dietu 🙂 pokial som kojila mala som iba stravu upravenu - tiez trénerom popri kojieni, a od jula som potom sla na vlny.