Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@shanis ...tak vies inak by som sa nad nou ani nepozastavila..ale tvrdo bojujem s dietou kedze som nikdy nevydrzala ani den aa teraz mam konecne mesiac za sebou a 10kg uz dole chcela som sa trosku pochvalit pripadne poradit inym..a ked ti niekto napise ze to niesom ja..tak to trosku urazi len pre to ze okuliare nosim obcas 🙂 ale neriesim ju dam dalsie vysledky o mesiac 🙂
@simeksmoulo presne, nedaj sa odradit, drzim ti palce 👍 Ja velmi dobre viem, co chudnutie obnasa, preto vsetky zeny, ktore sa dali na boj s kilami obdivujem a fandim im. Je za tym vela odriekania... pevna vola a disciplina musi byt. Nie je to jednoduche veru, preto nechapem, kto komu dal pravo na to, aby sudil a posudzoval, kritizoval niekoho neskutocnu snahu, drinu, vydrz a nakoniec aj prve krasne vysledky!
Ak chces, poslem ti pozvanku do sukromnej chudnucej skupiny, kde ta nikto kritizovat nebude, skor naopak, najdes u nas podporu. 😉
@shanis ja nikoho nesudim. Ak na mna narazas. Nedavno tu boli podvodne fotky. Zahadne zmyzli profily dvojiciek a istej pani Jany... Viac mamiciek im poslalo peniaze za vytvoreny jedalnicek.... Na FB sa našli v 90 dnovej aj v Dukanovej dijete podvodnici, ktorych odhalili a profily sa odstranili... Ved niektore vedia...
@shanis kludne mi mozes poslat pozvanku rada sa tam pridam 🙂
@lusinda3 a co som ja niekomu nieco ponukala ci od niekoho nieco ziadala ??to.preco teraz taku odveci vec spominas ked sa to nasej debaty absolutne netyka...
@simeksmoulo toto, co som napisala posledne nebolo na Teba samozrejme. Ale temy sa to tyka lebo boli aj v tejto skupine. A pride mi chrapunske takto pytat peniaze od mamiciek. Uz to neries...
Nerobim si reklamu si na omyle. Mam len velmi dobre skusenosti a aj moje okolie. Chcela som len podelit. A ta baba si nebere od nikoho ziadne peniaze len ich nauci ako to treba pouzivat. Moze to pomoct vela ludom tak ako v Madarsku alebo uz v Anglicku.
@lusinda3 ja len k tomu komentáru k fotke,že to nie je ona .
Baby ja keď som schudla,,mňa behom dvoch mesiacov nespoznala vlastná sestra !!!! Ja keď som jej otvorila dvere pozerala na mňa,ako puk ,ústa do korán ,sestra !
Ked sme išli na oslavu ,niektorí má pozdravili Dobrý deň ,ku komu patríte ,? Ja,že veď k vám !!!
Proste xy krát sa mi baby stalo že,som schudla 5 kg a nikto si nič nevšimol .a naopak teraz,keď som sa tvarovaná tak vlastní má mali za cudziu a keď som dala k sebe fotky tak by som sama povedala že sú fake ,úplne iný človek
@barcelona94901 a co si robila ked si tak schudla?
@zuzulik280 zdravo jem ,vysadila som pecivo,muku,olej(len olivovy a len kvapku), jogurty,nejem vyprazane,zemiaky (raz dva krat do mesiaca) ryzu cestoviny raz do tyzdna....veela zeleniny treba (polivkevky) nejem.bravcove, jogurty len nizkotucne,ovsene kase a vlocky syr mozzarela a camembert
@zuzulik280 paradox začala som jesť a piť a tá váha sa brutálne rozhýbala ,no a keďze išlo tak rychlo aby mi nespadla koža, tak som doma začala cvičiť ,no tak v skratke .
Satnik som vymenila o 8 veľkosti
ahojte, ja mám pri výške cca 160cm váhu skoro 60kg, vôbec sa necítim dobre, už 2 mesiace sa snažím cvičiť a upravila som trochu aj stravu ale zatiaľ nešlo dole ani kilo. Môj problém je, že napr. cez týždeň sa snažím, jem pravidelne, obmedzujem sladké ale potom príde víkend keď idem aj niekam von s kamarátmi, priateľom a dám si kopec nezdravých jedál. Rovnako je to aj s cvičením, keď mám čas cvičím 3-4x do týždňa no potom príde obdobie keď mám viac povinnosti a necvičím vôbec alebo len raz do týždňa.
Okrem toho mám sedavé zamestnanie a milujem sladké. Neexistuje nejaký produkt po ktorom by som nemala chuť na to sladké? :D
@barcelona94901 Ahoj, a koľko si schudla? A za akú dobu? Nedáš nejaké fotečky, nech sa inšpirujeme?
Čaute baby, tak sa konečne pridávam k Vám, nevedela som sa do toho dokopať. Moja váha z 23.05.2017 je 84kg, keďže neviem dať na fotku cez foťák dátum, tak ju hádžem sem, aby to bolo zdokladované ako začiatok. Moje miery sú pod prsiami 93cm , pás 97cm, boky 114cm, stehno 71cm, lýtko 43,5cm, ruka 36cm. Konečne som sa k tomu dokopala, motiváciou sú hlavne moje deti, pre ktoré tu chcem byť čo najdlhšie a zdravá. Aj napriek tomu ako som sa pekne vypapkala, nemám žiadne zdravotné problémy, tlak dokonca nízky. Ale keďže už nemám 20, tak by to na seba už nedalo dlho čakať. Už dva dni cvičím a snažím sa zdravo stravovať. Mojim vysneným cieľom je 62kg, verím, že tento raz to dokážem, tak mi držte palce.
@h2 Fandím a držím palčeky! moc moc moc! Z vlastnej skúsenosti viem, že to ide, chce to vytrvať, vetiť si a ešte raz si veriť 🙂 Máš na to ❤
@silvapokorna dakujem za podporu
Ahojte baby. Rozhodla som sa zhodiť 30 kg a založila som stránku na FB. https://www.facebook.com/pg/Fit-Misia-212287189... . Ak link nefunguje stačí dať do vyhladavača Fit-Misia a nájde Vám 🙂 Ide o mi o vytvorenie spoločnej skupiny žien ktoré chceme nejaké tie kg zhodiť. Snažím sa presvedčiť hlavu že nedržím žiadnu dietu, proste všetko to čo robím ma baví, pretože ... vždy v tom nájsť určite pozitivum. A od stránky si slubujem spoločnu podporu, tipy, triky , recepty..všetko čo nás motivuje 🙂 Ďakujem a teším sa na spoločnú podporu 🙂 s tou to predsa ide najlepšie 🙂
Čaute baby, tak sa poslušne hlásim po úspešnom mesiaci. Moja váha z 23.05.2017 bola 84kg, teraz 22.6.2017 77,6kg (-6,4kg) zdá sa mi to až moc, tak som zvedavá na merania na múdrej váhe z fitka, kde mi odmerajú, koľko z toho bol tuk. Moje miery sú pod prsiami 89cm (-4cm), pás 94cm (-3cm), boky 110cm (-4cm), stehno 69cm (-3cm), lýtko 42,5cm (-1cm), ruka 35,5cm (-0,5cm). Do vysneného cieľa 62kg už len 15,6kg. Tie už nepôjdu určite tak ľahko, ale, verím, že vydržím. Konečne sa mi podarilo prestaviť hlavu a to považujem za najväčší úspech. Celkom sa teším do fitka, nevadí mi jedlo bez múky a cukru konečneeeeeeee. Pekne pravidelne som papala 5x denne, namiesto 6x káva a 1x pohár vody som si dala 3l vody minimálne a maximálne 2xkáva. Dokonca som jeden den jedla tortu a normálny slávnostný obed, ved predsa nebudem vymýšľať na oslave dcerkyneho 1.sv.prijímania, ale to bol jediný závažnejší prehrešok inak som sa držala. Brucho mi celkom fajn padlo, stehna ešte majú pred sebou dlhu cestu a naviac mi vadia faldy na chrbte, na ich maximálnom zničení budem tento mesiac pracovať. Nebude to asi až taká sláva, lebo ideme na týždeň na dovolenku, ale budem sa snažiť. Tak držím palce všetkým Vám aj sebe, doschudnutia o mesiac....
@ajko ďakujem ja som bola vo fáze pštros s hlavou v piesku a zajtra začínam dva roky. Ale už to snáď teraz dám.... Raz určite začneš. Na cvičenie určite odporúčam kolektív vydržíš viac a keď ta to začne baviť tak už budeš cvičiť aj doma. Ja som včera večer o 23.00 skákala v garáži na trampolinke. Začína ma to cvičenie bavit

@lusinda3 a predsa ti to nedalo 😀👍 ...idem teda nad sebou popremyslat a pokusim sa polepsit 😉