Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Ahojte ženy. Super fotecky 😘 Ja neviem dajako vytrvať:( Ale Napr keď som otehotnela mala som 85kg počas tehotenstva som sa cítila super, žiadne rande z wc misou a strava , jedla som vswrko ale po troske Napr ráno my stačil 1 obložený rožok a čo som milovala jedla som kaleráby na kilá sj 4-7 kus denne 😍 počas tehotenstva som pribrala 6kg a maly mal 3,6kg a po pôrode som vážila 83kg, ale ako my skončilo 600nedelie prišiel zlom začala som zrat a zrat aj keď som sa snažila že jedla som zeleninu no nestačilo stále ako keby som mala dieru v žalúdku. A to iste som mala aj pri druhom tehotenstve len tam som pribrala iba 4kg a mala mala 3,7kg sa smiali že všetky tuky zo mna vysala a mala som 81kg a zase keď zmizli tie tehotenské hormóny diera v bruchu a len zrat a zrat a stále som bola hladná a vyzrala som na 97kg 😢 teraz sa my podarilo dať dole 3kg ale to že vôbec nejem sladké. Ja neviem prečo každý po pôrode chudne len ja priberám :(
@bibinka379 NA AKO DLHO ?
@vikinecta CO, NA AKO DLHO???
Baby objavila som zaručený recept na chudnutie, stačí si osvojiť pár nových zvykov, pri dodrziavani garancia úspechu 100%
😍😍😍😍😍😍😍
@nataliabalazicova tak na tie zvyky som zvedavá, sem s nimi 😀
@nataliabalazicova ja viem, "NEZRAT"😂
viac energie vydat ako prijat, ziadna veda 😀
Vyvážená strava a pohyb, viac výdaj ako príjem...môžte aj slaninu či koláč ak to viete spáliť...
@simeksmoulo hned vyzeras o kus lepsie, tak len tak dalej....este to je stale nadvaha
@celasapremenim ja ani nechcem byt chuda este 8kg a viac nechudnem iba udrzovat budem manzel uz teraz ma namietky ze staci a mne ide len o to citit sa fit nie byt kosť a koža 🙂
@simeksmoulo ako sa ti podarilo tak super schudnut, klobuk dole... waaaw
@lara320 upravou stravy a zvysenym pohybom 🙂
@diablikovci ja nieco podobne 😉 takze viem o com hovoris...
@ninka123 ja by som potrebovala aby má niekto chytil za pačesy a poďme. Ináč to nevidím.
Z vlastnej skusenosti-je dobre zacat cvicit s trenerom-poradi s pohybom aj stravou a hlavne nedovoli polavit.. ja som sa takto nastartovala a s cvicenim aj tie neovladatelne chute prestali.. po 2 mes.som uz v rezime fungovala sama..
@simeksmoulo no ved tak desat kil som myslela, to by bolo fajn, nie viac uz......tiez sa mi nepacia velmi vychudnute baby a po takomto velkom ubytku hmotnostnom ani to telo nemoze velmi dobre vyzerat, to chce vela treningu, ja som dala dole cca 8 a uz som to videla, az denne plavanie to doladilo, a to som cvicila silove treningy a cardio aj hiit styri krat tyzdenne, neskor tri krat, lebo bolo to potrebne zmenit, aby som udrzala svalovinu
no a to tiez treba bacha davat, aby zena zenou zostala pri tom cviceni :D:D: vsetko s mierou
@monikapt pridaj sa do uzavretej skupiny na fb Ako získať vysnívanú postavu. Tam pridávam recepty zdrave, rady, videá, motivacky
Napíšem ti 🙂
@celasapremenim ja necvicim,vsetko len strava 🙂 koza sa mi stahuje ,akurat na bruchu to nikdy uz nebude ono kedze som po porode
@bibinka379 ti to vydrzalo ?
@vikinecta myslis vaha? No stale drzim 68kg. 🙂
@simeksmoulo urcite to bude aj s bruskom v poriadku, hybat sa je potrebne, lebo ked sa nehybes, tak jednoducho prichadzas aj o svalovinu....a pokozka pracuje pekne aj pri sporte.....drzim palce
@simeksmoulo ja mam najvasci problem so stravou... Musim oslovit nejakeho trenera o pomoc - vsetky tie clanky citam, ale nwjako si to neviem na seba aplikovat...
@lara320 www.petermuran.sk , za mna top 🙂

@nataliabalazicova mail odoslany ☺