icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
matulindaaa
23. okt 2017

Ahojte kočky ja som dnes začala s keto diet som zvedavá do kedy to vydržím 🙂

lululik
23. okt 2017

@matulindaaa ahoj mas to nastudovane z netu ci od kamaratky ktora ma s tym skusenost co to obnasa?

kubko
23. okt 2017

@lululik aj ja mam momentálne 72kg a 160cm, tak tiež ešte na sebe musím makať od 6/17 som dala dolu 12kg a aj sa hanbím priznať, že som momentálne po tej strate kíl celkom zo sebou spokojná teda keď nie som v plavkách. Chystám sa hodiť fotky a miery, len k tomu nemôžem dostať. Ale chcem dať ešte 12kg dolu. Bude to moja predsvadobná váha -2kg. Neponahlam, skôr mi ide o vytvarovanie. Určite to dame...Veľmi ma inšpirujú extrémne premeny v telke, veď keď niekto dokáže schudnúť 100 alebo 80 kg za rok, prečo by som za rok nedala 24 a keby aj za rok a pol, hlavne, že budem mať 60kg. Najviac ma teraz pobavilo, keď som si po letnom období, kedy doma nosím 3/4 tepláky predvčerom obliekla dlhé a spadli zo mňa, vo všetkých vyzerám ako čľupko, tak sa veľmi teším....

lenkakika
23. okt 2017

@kubko prosim ta, schudla si za 4mesiace 12kg? Ak spravne citam, ako sa ti to podarilo? Mam 73kg, a chxem ist na 60, verim, ze sa mi to podari. Dakujem

lululik
24. okt 2017

@kubko no to by som aj chcela vediet ako si to dokazala co si robila porad nam prosim

kvetinka75
24. okt 2017

wau, pri takomto vysokom úbytku je z človeka úplne iný človek. Ja som raz schudla 22. 14 kg cvičením a ďalšie išli dolu zo začiatku tehotenstva a po pôrode. Ale už mám zase - momentálne už ,,len,, 10-13 kg navyše. Len už v tomto veku sa mi chudne ťažšie ako pred 15-timi rokmi. Nejako sa na mňa tie kg nalepili a nie a nie zmiznúť 🙂 Ale nevzdávam to. Tých 10 ešte pôjde dolu , pomaly ale isto

kvetinka75
24. okt 2017

@jana290585 úžasné zmeny, ja som pred pár týždňami vyzerala približšne ako ty na tých prvých fotkách, teraz je to už lepšie ale ani zďaleka nie také ako na tvojich druhých fotkách, môžeš mi prosím ťa napísať čo si všetko robila? Aj ja chcem takú fugúru 😉, kludne aj IP

matulindaaa
24. okt 2017

@lululik troška som to poštudovala ale iba z netu nemám nikoho kto by mi povedal že, to má vyskúšané na sebe....

katkesa
24. okt 2017

Ak chcete, môžem vám do IP poslať kontakt na trénera, ktorý pomáha s chudnutím mne. Vie vypracovať aj jedálniček na mieru, taký ako používajú aj v extrémnych premenách. Okrem toho mi veľmi pomohol aj s cvičením, keď mi vyskočila platnička a nemohla som poriadne ani chodiť. Boli to veľmi nudné cvičenia, ale fakt pomohli.

noni99
24. okt 2017

@matulindaaa ahoj ja som mala ketodiet a krasne som schudla ale ako nahle som zacala do jedalnicka pridavat normalne potraviny kila isli hore riadne a dokonca navyse. Drzali sme to 3 a vsetky sme hned naspat pribrali.

matulindaaa
24. okt 2017

@noni99 joj ani nevrav .... už v tretej fáze sa ti to všetko vrátilo?

zuzulik280
24. okt 2017

@noni99 to fakt sa z nej pribralo spat???

kvetinka75
24. okt 2017

@zuzulik280 myslím že po všetkých dietach si s kg naspäť.

noni99
24. okt 2017

@matulindaaa
@zuzulik280 tak mi sme vsetky pribrali a ja osobne aj navyse. Ale jeden chalan co to drzal schudol krasne a vahu si drzi uz 2 roky. Takze mozno bol problem v nas. Ale neda sa stale drzat ta dieta. Uz by som to robila inac a to ze rano ten napoj ked nestiham ranajky , desiata ta tycinka a obed polievka z keto a normalne druhe jedlo v mensej porcii. A vecer zelenina.

noni99
24. okt 2017

@matulindaaa skus nedrzat dietu a len sa zdravsie stravovat a hlavne cvicit aspom 15 minut denne. Ja som po porode krasne schudla a to som vyradila pecivo sladke. Po 17 hod uz len zelenina. Ale jedla som na obed vsetko len v malych porciach a denne som cvicila aspom tych 15 minut a vaha sa mi krasne drzala niekolko rokou az pokial som nezacala do seba pchat hormony...

tiper24
24. okt 2017

jedzte skoro vsetko s mierou, vyhybajte sa akurat bielym klasickym rozkom, obmedzit sladke

achjajcoto
24. okt 2017

skúšali ste tu niektorá aj kalorické tabuľky?

lenakiss
24. okt 2017

Aj ked sa mi zle na to pozera ze uz som pribrala ...ale snazili sme sa o babo a zadarilo sa 🙂

letyssia
24. okt 2017

@lenakiss jejo A toto sa ako podarilo ???

bubu37
24. okt 2017

pozri sem v skupine je toho veľa popísaného,ja som začala prvý týždeň,uvidím či váha pôjde dole
https://www.modrykonik.sk/group/6855/?h=kaloric...

lenakiss
24. okt 2017

@letyssia strava, cvicenie a doplnky 🙂

letyssia
24. okt 2017

@lenakiss ako dlho ti trvala premena A cvicila si doma či vo fitku ak doma tak čo ? 🙂

lienka_snehulienka
24. okt 2017

@zuzulik280 @matulindaaa Ja som z nej krásne schudla, aj som si to chvíľu držala... keď som si ju neskôr šupla znovu, už som neschudla takmer nič a navyše sa potom dostavili brutálne chute na sacharidy (nie nevyhnutne sladkosti, ale hocijaké sacharidové jedlá) a odvtedy koniec. Nikdy predtým som žiadnu diétu nedržala a po Ketodiet sa na mne drží všetko viac ako kedykoľvek predtým. Dnes by som sa na ňu už nedala.

bubu37
24. okt 2017

@lienka_snehulienka ja som pred 2 rokmi držala Cambridge diétu,pribrala som asi 3 kg, cvičím ,neprejedam sa.Vekom už idú kilá ťažšie dolu

lienka_snehulienka
24. okt 2017

@bubu37 Vek je jedna vec, hoci u mňa by to ešte nemusela byť taká tragédia 🙂 Ja si samozrejme úprimne priznám, že k môjmu terajšiemu objemu mi dopomohlo prejedanie sa v stavoch emocionálnej nepohody a potom už len obyčajná pažravosť, ale to sa bavíme už o trojročnej pauze od ketošky. V období cca rok po Ketodiet som sa neprejedala, cvičila som, veľa som chodila peši a aj napriek tomu prišiel jojo efekt ako hrom. Keď som si neskôr zrátala, aký som mala v čase diéty príjem, tak sa niet čomu čudovať. Dnes by som sa už na ňu znovu nedala.

lenakiss
24. okt 2017

@letyssia doma..iba na stacionarnom 🙂

letyssia
24. okt 2017

@lenakiss A za aký čas ? 🙂

lenakiss
24. okt 2017

@letyssia to bolo asi pol roka necely 🙂

letyssia
25. okt 2017

@lenakiss ja už mám za sebou pomaly mesiac tak dúfam že to pôjde tiež takto pekne dole ako tebe 🙂