icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
vyvka
2. feb 2018

Zdravím .. sice niesom mamina ..
Ale snazim sa dat nejake kilecka dole ... pred mesiacom som potratila bola som v 7tt a dost som pribrala nevyhovaram sa na tehotenstvo kedze ... som bola este len na zaciatku ... aj pred otehotnenim ... to nebolo boh vie co :(
chceli by sme ... sa zacat snazit o babo ale nechcem zacinat na velkej vahe preto potrebujem schudnut ...
Snazim sa jest zdravo a potrebovala by som nejake rady napriklad kolko krat denne papate a co vam pomohlo schudnut co papate ... co papat nemozem aj keby neviem co bolo a podobne 😆😁 dakujem za kazdu radu 🙂

majcii
7. mar 2018

Ahoj, ja som otehotnela s prvym pri vahe 80, s druhym 85, v tehu som nepribrala vela, ale po porode som nic neschudla, takze ak naozaj si sa rozhodla trocha zhodit a sucasne otehotniet, ja odporucam jednoznacne ziadne drasticke sposoby chudnutia, obmedzit sladke, nahradit ovocim, obmedzit mucne, pecivo vylucit, tmavy chlieb, najlepsie razny v kombinacii s kvalitnou sunkou, syrom, vela zeleniny, pridaj do jedalnicka nesladene caje, vyhybaj sa bylinkam, ktore skodia otehotneniu, narusaju cyklus a pod. radsej zihlava, sipky ciste, ovocne caje kvalitne a samozrejme pridat Ccko, Dcko, kyselinu listovu a uz len pozitivne mysliet🙂. Bwt. telo potrebuje optimalny tuk na hormonalnu rovnovahu a procesy s tym suvisiace, tak sa velmi nestresuj, ak vyrazne neschudnes, ale papat zdravo musi aj buduca aj nastavajuca mamicka, drzim palce😉

zuzulik27
21. mar 2018

ahojte baby. nemate niektora foto co cvicila body revolution od jillian michaels ze aky efekt to malo? dakujem

adka65
19. máj 2018

G

hosaro
29. máj 2018

@simeksmoulo úžasná premena krásna si

hosaro
29. máj 2018

@kubko Krásna premena Gratulujem len tak dalej

hosaro
29. máj 2018

@simeksmoulo Úžasná premena

hosaro
29. máj 2018

@alkaaa Nádherná premena Gratulujem si krásavica

krevetka
7. jún 2018

Baby, je tu niekto alergický na mlieko ? Potrebujem poradiť čo jesť a schudnúť , bez mlieka a jeho produktov. Ďakujem

michaelagk
8. jún 2018

@krevetka nahraď všetko mliečne sójovými produktami ..mliek je na vyber strašne veľa od kokosoveho, mandľového .....alpro je fakt top značka. A v dnešnej dobe už vyrába aj Rajo bezlaktozove potraviny :tvarohy, masla a jogurty napr od Tami. Ja tak fungujem už 7 rokov a kedysi vôbec nebol taký vyber ako je teraz.

xoxolusik
5. sep 2018

Takto najnovsie vyzeram ;)

letyssia
6. sep 2018

55 a 74 😁😂

emilia788
17. sep 2018

@vyvka Ahoj, ja som bola v rovnakej situacii, tiez som chcel byt fit este "pred" 🙂 U mna najlepsie fungovala nizkosacharidovka, teda dieta obmedzujuca cukry, ale nie, ze som si ju naordinovala sama, ale objednala som si produkty od prodietix.sk a s tym je spojeny urcity support, jedalnicke a podobne z ich strany, takze vela mi poradili a naviedli ma. Inak za 3 mesiace 19kg, pre niekoho moc, pre niekoho mozno menej, som na vaha 57kg a 55-56 bol moj ciel. Co sa tyka priebehu, nic zlozite, jedlo lahke na pripravu, podla mna chutne. Co sa tyka cvicenia, odporuca sa spojit to, co je logicke. Chodila som hlavne na prechadzky a raz do tyzdna som si zabehala na 30min, alebo bola zaplavat s priatelom. Skuste, uvidite a napiste potom, lebo uz to tu nie je boh vie ake aktivne 🙂

terry658
21. sep 2018

Baby mohli by ste ma pridat do skupiny. Potrebujem moralnu podporu.

kikusa23
19. jan 2019

Ahojte máte niektorá skúsenosti s Black latte. Na chudnutie

uhu
19. jún 2019
zdenulka919
23. jún 2019

Ahojky hľadám niekoho kto by chcel začať vízvu od 1.7.2019 aby sme sa navzájom podporovali

lara320
24. jún 2019

@zdenulka919 ja sa pridam...
Mas aj nejaky plan?

katarina789
25. jún 2019

@zdenulka919 písala som správu

katarina789
25. jún 2019

@lara320 taktiež sa pridám ☺️

mergimar
26. jún 2019

@zdenulka919 tiež sa pridávam

iwka_77
26. jún 2019

@zdenulka919 do toho by som išla aj ja, len som taká natešená z tej predstavy, že by som najradšej začala hneď 🙂

zdenulka919
27. jún 2019

@lara320 najskôr upraviť stravu a pridávať cvičenie

zdenulka919
27. jún 2019

@iwka_77 môžem aj hneď

zdenulka919
27. jún 2019

Môžeme si fotiť čo jeme a navzájom sa podporovať

solene
27. jún 2019

@zdenulka919 @lara320 @iwka_77 pridám sa aj ja k vám baby. Presne to mám v pláne od 1.7.,tak budem mať aspoň o niečo väčšiu motiváciu. 🙃
Aký máte cieľ?

iwka_77
27. jún 2019

@solene ja by som chcela zhodiť najmä z nôh, zo stehien, robiť denne aspoň 10 000 krokov 🙂

sandra811
27. jún 2019

Taká menšia zmena

zdenulka919
27. jún 2019

@solene jej ja mám dosť keďže po 3detoch my vzdicky niečo ostalo

zuzanicenka
28. jún 2019

@zdenulka919
@iwka_77
@solene
@lara320
@katarina789
@mergimar baby aj ja by som sa rada k vám pridala 😊 po pôrode je čo zhadzovať 😕 môj cieľ je 10 kg do konca roka 😕 štartujem s váhou 80 kg 😢