icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
csokasi
10. feb 2013

@zuzka1. Ahojky, taaaaaaaaaaaak klobuk dole kočka. Tvoj príbeh ma oto viac oslovil, že mám presne ten istý gyn. problém a tiež by som rada potom, ale Ja zatiaľ len prvého. Keď som dosť pracovne vyťažená a neustále som v teréne, rozhodla som sa pre stravu Norbyupdate - čiže zmena s reštauračného stravovania na niečo verím zdravšie a hlavne idem znovu po roku na cvičenie ...

Držim palce nech zídu dolu ešte kilečka ktoré chceš a hlavne nech sa čím skôr zadarí druhý potom ...

csokasi
10. feb 2013

@lucka1987 Presne takto sa idem Ja dnes fotiť prvý krát a verím, že za 4 týždne to bude už zmena ...

zuzu_h11
10. feb 2013

Baby ahojte ako mam jest tie chia semienka? to sa je poobede alebo pred obedom toto mi prosim poradte dakujem

ivka_666
10. feb 2013

Ahojte baby, táto téma je super! ;) Konečne niečo čo ma nakoplo so sebou niečo začať robiť, takže by som sa rada k vám pridala. Moja pôvodná váha pred tehu bola 48-50 kg pri výške 160 cm. Počas tehu som pribrala 30 kg, aktuálna váha 56-57 kg. Rada by som sa dostala na pôvodnú váhu.....

jana86
10. feb 2013

ahojte, pridavam sa k vam 🙂 pred 3 tyzdnami som zacala chodit do fitka 3x tyzdenne a upravila som stravu. zacala som so 71 kg, dnes mam 68,4 🙂 moj najv. problem je brucho 😠 pred porodom som mala 63, pribrala som cez 20 tak dufam, ze sa mi podari dostat na 60 🙂

andy0015
10. feb 2013

@zuzu_h11 Zuzka, moja ty z coho chces schudnut, ved ty si aka kost 😉

michalovicova
10. feb 2013

baby... nedavno som tu pridala jednu fotku ako sa mi podarilo schudnut...vcera som obzerala fotky a nasla som zopar starych ...cista katastrofa to Vam tu musim ukazat...na prvej fotke Vianoce 2011 tam som mala asi 95kg nepamatam si presne este ze mam malu na rukach lebo hruuuuuuuuuuuuuza a na druhej z minuleho tyzdna a mam momentalne 78kg

dadikadodik
10. feb 2013

Ahojte baby, ak dovolite,rada by som sa k vam pridala 🙂 moja vyska je 162 cm , povodna vaha bola 65 kg, pocas porodu som pribrala 23 kil, 😖
27.12.2012 som zacala s upravou stravy a cvicenim s vahou 87 kil 😲
do dnesneho dna zislo dole 9 kil, co ma strasne tesi, az na to,ze nejako to nevidim na sebe, iba citim na obleceni,co sice potesi,ale viac ,keby si to uz vsimli aj ludia okolo mna 😕
.

dadikadodik
10. feb 2013

ak by som mohla poprosit, aby ste ma pridali do sukromnej skupiny 🙂
aaa este foto, zatial mam len take startovne, a dufam,ze onedlho pridam,take schudnute 🙂
prva fotka -moja povodna postava, 65 kil,
a tie druhe dve moje špečiky teraz

moncicatko19
11. feb 2013

Ahojte kočky klobúk dolu pred vami 🙂 poradíte mi niektoré prosím ako rychlo schudnúť? 20 kg ! Ďakujem

missy97231
11. feb 2013

@moncicatko19 teoria je jednoducha: uprava stravy, viac pohybu - cvicit, a pit vela cistej vody pocas dna ,,, a hlavne pevna vola 😉 nooo, horsie to je praktizovat 😀

18nikuska186
11. feb 2013

Ahoj...ja som sa dala na chudnutie svojpomocne...samozrejem som nediétovala... to by som nezvládala.. 🙂 a tu ľaľa je môj výsledok...

patka6
11. feb 2013

@18nikuska186 waaaw klobuk dole, vyzeras super 🙂 to sa ti ako podarilo?

18nikuska186
11. feb 2013

@patka6 kus som si upravila jedálniček...vyradila sladené nápoje, perlivé vody a menej mäsa a pečiva....denný pohyb min. po 2 hodiny. Jem 3-5 krát za deň ale v malých porciách.... a čo je základ jem všetko... len po mnenej...a vééľa surovej zeleniny.. 😝

voskovka
11. feb 2013

baby neda mi ale idem sa pohambit aj ja....prva foto po druhom porode som vazila 96kil a foto druha po cca 5tich mesiacoch jednej diety a obcasneho cvicenia 69 kil....teraz som nieco pribrala sviatkami a liekmi ale do leta treba sa pozbierat a byt pekna na dovolenku 😀

voskovka
11. feb 2013
zuzka1.
11. feb 2013

@csokasi zlata,dakujem,
mne nabehla poriadna ovulka , cyklus sa upravil -berem metformin, mrcha chodila, ale dlhsie cykly, teraz mam cyklus 31dni, ovulku, taksa vytesujem, ze coskoro konecne otehotniem.
inak mi vaha stoji uz vyse dva tyzdne.
Baby, co dnes jete?
mne nechuti nic-sme po plese, svalovica hadam vsade 😝

daniela40
11. feb 2013

@zuzidr tak potom ides podla norbiho? podla neho vela ludii takto pekne schudlo 😉

majka20201
11. feb 2013

@ivka_666 Ahoj, moje miery su podobné. Akurát ja som nebola tehu. Ja som sa tak pekne vypapkala - a po operacii clenku som dlho nemohla chodit a už vobec nie cvičiť. Konečný verdikt 64 kg pri výške 161 cm - hroznééé. Bola som zvyknutá na váhu 49 kg!!!! Od 19.1. som si povedala STOP a začala som sa lepšie stravovať a hýbať. 4.2. som mala 59 kg a dnes poobede idem znovu na váhu a som zvedavá čo ukáže. Ale vidim zmeny už aj na oblečení 🙂

skeptik
11. feb 2013

@zuzka1. To najma vdaka metforminu, odporucam, aby si ho nijako nevysadzovala ani neznizovala davku, a to najma v pripade ak otehotnies. Ja som metformin uzivala obe tehotenstva a vdaka tomu som nemala ani cukrovku a deti maju vyborny metabolizmus.

zuzka1.
11. feb 2013

@skeptik metformin beriem 3/4roka, cyklus bol stale 38dni, potom nabehol 31dni. jj dr v centre hovorila, ze to budem brat cely zivot.

dadikadodik
11. feb 2013

@zuzka1. ja som mala na ranajky , grahamove toasty s natierkou a redkovky, desiata -pomaranc,na obed budem mat ryzu, cistu s hraskom, na veceru to iste, len mensiu porciu, a posledna vecera cca 2 hodiny pred spanim na platky pokrajany kalerab 🙂

inac baby ked citam,ze niektore mate vysku ako ja a vazili ste 49 kil a pod. fuuuuuuuha...ja som mala 65 a vyzerala som ok,len teraz sa zamyslam,ze ci by som teda nemala viac zhodit, ale pre zaciatok mi bude stacit tych 13 kil 😀

zuzka1.
11. feb 2013

@dadikadodik ja mam 164 a vahah 55 je akurat,menej uz bolo az moc. 😉 tak pokoj
nie je to malo jedla? len kalerab na veceru? alebo ryza? maso nic? polievka?

skeptik
11. feb 2013

@zuzka1. Ja len preto, ze som sa tu na fore docitala, ze na SK to niektori lekari zenam v tehotenstve vysadzuju, co je uplna haluz, nakolko je preukazane, ze to zvysuje potraty v 1. trimestri (to vysadenie) a cukrovku od druheho. Cely zivot mozno nie, ale asi do menopauzy. Podla mna to je jeden z najgenialnejsich liekov, ma obrovsky vyznam ci uz pre cukrovku, PCO, alebo metabolicky syndrom, pozitivny vplyv na srdcovo-cievne zalezitosti, atd.

skeptik
11. feb 2013

@dadikadodik tymto stylom sa privedies rovno do nemocnice - namiesto tuku ti budu odchadzat svaly, a to aj tie "dolezitejsie" ako napriklad srdcovy. Ty MUSIS denne aspon 100g bielkovin do tela dostat, len na to, aby ti svaly neodchadzali.

dadikadodik
11. feb 2013

@skeptik zabudla som napisat,ze dnes mam ocistny den 🙂 lebo vcera sme mali oslavu, a potrebujem sa vycistit ....ja papam normalne, len mensie porcie, aj maso, vsetko, len dnes sa potrebujem precistit...aby ste si nemysleli,ze dietujem ryzovu dietu 😀

skeptik
11. feb 2013

@dadikadodik aha, ok 🙂 lebo som sa strasne zlakla

dadikadodik
11. feb 2013

@zuzka1. pisala som vyssie, ze dnes mam ocistny den, vcera bola oslava, ano je to malo jedla, ale vcera ho bolo az prilis, inak jem 5x denne, mam to rozdelene, na 9:00 , 12:00 ,15:00, 18:00, 21:00 . pisala som ti preto, lebo si napisala,ze ste boli vcera plesat, a ze ti nechuti nic....tak ako mne zo vcera...

zuzka1.
11. feb 2013

@dadikadodik nechuti, ani vcera nechutilo ale jedla som, 4x menej ale jedla, musim jest. 😉

dadikadodik
11. feb 2013

@skeptik no taketo blbosti som skusala uz davnejsie, a privodilo mi to akurat tak problemy so zaludkom a vypadavanie vlasov....takze som uz poucena 😔
teraz mam len upraveny jedalnicek (to znamena,ze nejem biele pecivo, cukor mam Steviovy, sol morsku) jem mensie porcie, a 5x denne...
len dnes sa to proste neda, na oslave som vypapala dost, a este k tommu aj nepecenu tortu, z bonboniery som zobkala, a najhorsie na tom,ze to bolo vecer,
tak preto dnes ocista musi byt 😀