icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
martina172
15. máj 2013

@vera23 ja som nedala dole toľko koľko ty, len to 72 som šla na 53, ale tiež sa z toho veľmi teším, takže viem si predstaviť ako sa cítiš... tak len tak ďalej, ak chceš ísť ešte nižšie. držím palce

vera23
15. máj 2013

@hasleerka Jasne ze aj cvicenie ale podla moznosti maly je živel a ak ho ma kto postrazit tak makam na orbitreku🙂

vera23
15. máj 2013

@martina172 No krasa ved to si dala 19kg😲 ja chcem este 17 kg dat dole🙂

miki060707
16. máj 2013

@vera23 Vera, ty si o desat rokov mladšia... som ťa minule nespoznala, konkretne včera, keď som išla do škôlky so šimonkom, si bola pri tej fontáne, klobuk dole Veruška, práávom si zaslužiť byť na seba hrdá, kym sa dostanem kam ty, tak veľa vody pretečie..ale hádam to nebude tak neskoro

nufficek
16. máj 2013

Ah8jte zeny.... tie co ste uz schudli, gratulujem parada! Je to vzdy drina a sebazaprenie... tie co ste este v stadiu alebo ste teraz zacali ako ja drzim palce najviac na svete! Ja som zacala ten boj vcera. Mala ma 9 mesiacov tak som si povedala, ze by bolo nacase zbavit sa tych 36 kg co som nabrata ako tehotko a vratit sa spat na svoju vahu... takze zacinam s 98kg a ciel je 70kg pri vyske 172 cm... drzte palce ked sa bude darit postnem fotky! Drzme sa!

kamilkak
16. máj 2013

@vera23 - srdečne ti gratulujem , si šikulka 🙂))

miriamka
16. máj 2013

@vera23 Uplne uzasna zmena, by som neverila ze si na druhej fotke Ty.Fakt kraaaasne, gratulujem!!!!

martina172
16. máj 2013

@vera23 no teraz mi skáče váha medzi 53 a 55, ale tak podľa toho či sa vážim ráno, alebo večer alebo kedy a či som najedená a tak.. 🙂 ale to asi každému. Držím ti moc palce. Máš môj obdiv, keby som ťa videla predtým a potom, tak by som určite nevedela, že si to ty. Úžasná premena, fakt

rosannar
16. máj 2013

ahojte, moja váha sa nejako zasekla váha, držím sa tých 79,2 až 79,4 a anie a nie pohnúť sa..cm ubudli cca o 2-4 cm ... máte tu fakt krásne premeny, po čom túžim aj ja...ale ja sa tak lahko aj k 65 kg nedostanem...ale aspon 70 kg by mi pomohlo 😉 moja strava je teraz dosť zlá, kedže jem len na obed a to je všetko, bojím sa že ak prejdem na pravidelnú stravu 5krát denne v malých porciách tak zase priberem, neviem čo mám robiť, na cvičenie mi moc času nezostáva jedine pred spaním v posteli brušáky 😒

chanthall
16. máj 2013

@bubinkaa aj ako tehuľka si bola krásna, no teraz bez bruška vyzeráš, akoby si nikdy nebola tehotná 🙂 krása! Môžeš mi napísať (možno aj do IP), ako si cvičila a čo iné robila? Pred tehu som mala 53kg. počas tehu som najprv schudla a potom sa dostala na 56kg, no v pôrodnici mi ostalo 8kg, domov som išla 48kg-ová. Vzhľadom na to, že kojím, strašne som schudla. Vyzerám hrozne ☹ najviac ma trápi môj zadok v tvare želatínovej kocky ☹ a bruško guľaté,akoby som bola v 5. mes., pričom som 9mes. po pôrode. Viem, že kým kojím, nepriberiem (jem koľko vládzem a nič...), no dostať sa k takému brušku je môj sen!

chanthall
16. máj 2013

Baaaaaby!!! Ja vám tak v dobrom závidím, ale ešte lepšie vám prajem!!! Krásne premeny!!! Je vidieť, že ak sa chce, dá sa schudnúť 🙂 (kiežby som si to ja mohla povedať o pribratí ☹ ). Držím palce, nech to tak pokračuje a nech sa rozrastáte v hojnom množstve a motivujete ostatné ženy, ktoré sa na to ešte nedali a chceli by! 🙂 R E Š P E K T !!!

monita662
16. máj 2013

Ahojte bbaby ...neskutocne premeny !!!! ste strasne sikovne .....ja tiez chudnem len skoda ze pomaly....ale hlavne ze to ide....neobmedzujem sa v nicom ...len som sa prestala ''prezierat'' a tymm padom z 87 kg som zatial na 75 a ide to stale dole....len pomaly...ak najjdem fotky urcite ich sem vycapim 🙂 uplne zasnem nad niektorymi 🙂

vera23
16. máj 2013

@kamilkak
@miriamka Ďakujem baby strašne pekne za podporu🙂)

vera23
16. máj 2013

@miriamka Ďakujem, vieš, že ani ja som neverila, ked som včera tie fotky v počitači hladal, myslela som, že nemam z toho obdobia žiadne, ale našli sa a normálne som bola zhrozená, vieš človek seba inak vidi v zrkadle a a inak na fotkách, ale som rada, že už tak nevyzerám a že to ťahám dalej a verím, že do konca roka dosiahnem svoj ciel, chce to len trpezlivost a nezist na stare chodničky🙂)

vera23
16. máj 2013

@miki060707 napísala som ti IP🙂)cmuky

bubinkaa
16. máj 2013

@chanthall dakujem za pochvaly 🙂 No, ja som bola vzdy sportovo zalozena, pred tehu som bola vypracovana.. Takze sa mi po porodode mozno o to lahsie dostavalo do formy.. Ja som za kazdy sport.. Momentalne chodim na crossfit, spinning, chodievam behat a aj do fitka.. Ked mam chvilku casu, cvicim.. Brusko vzdy dam aj doma pred telkou, ked po celom dni s maluchom konecne zalahne,.. 🙂 Snazim sa stravovat zdravo, no ja spapam vselico.. Myslim si, ze na dosiahnutie postavicky je najdolezitejsie cvicenie a pohyb.. Mna po porode tiez trapila ovisnuta koza a huspeninka 🙂 Stale spevnujem, ide to, len treba chciet 🙂 Tak drzim paluchy...

lila69
16. máj 2013

Baby, momentalne sa ku vam nemozem pridat, nakolko som tehu, ale chodim sem nakuknut a inspirovat sa a som z vas nadsena. Vsetkym vam gratulujem !!!!!!!!!!!!!!! Mate moje velke uznanie a som rada ze ste ochotne sa podelit s foto, lebo tie vysledky su fantasticke.
Vase vysledky mi davaju nadej ze snad sa aj ja po porode vratim s trochou usilia znovu do formy 🙂
Takze este raz, drzte sa, a veeela skvelych vysledkov zelam 😉

kulinan
16. máj 2013

@vera23 neskutočné....gratulujem. Ja som na tom s váhou tak ako ty na začiatku,vidím teba, vidím že by to išlo....tak idem do toho.....si moja motivácia,si to dokázala,mohla by som aj ja. Cvičila si každý den ako často a len doma? Nemám vela času ale niekde si ho pre seba ukradnem. 😝

hasleerka
16. máj 2013

@vera23 no ja ked dokážem čo ty, tak ja budem aj veru namyslená 😀 😀 😀

zuzpap
16. máj 2013

@vera23 wau..neskutocna zmena, super, super 😨 ...gratulujem...a tisko zavidim...v dobrom samozrejme 🙂 🙂 🙂

pflegerin
16. máj 2013

Tak dievčatá môj dnešný jedálniček:ranajky-celoz,kaiserka s bylinkovým syrom a šalatova urorka.,,,desiata-pomaranč a za hrsť orechov,,,,obed-zemiakov.kaša s kyslou kapustou a polovička sekanej,,,olovrant-jedna paradajka a polovička mozarelly,,,,večera-activia s vločkamy,,,,a samozrejme 2litre čaju z toho 1liter zeleneho čaju,ktorý robí zazkraky. 😀

digysa
16. máj 2013

@vera23 V prvom rade nemozem uverit, ako si sa zmenila vyzorom. Neuraz sa, ale na prve fotke vypadas ako 50 rocna babka... je to fakt neuveritelne, ako nas tie kila navyse zmenia...

V druhom rade.....nemozem uverit, ze mas AZ 81 kilov a vypadas absolutne skvele. Tu je dokaz, ze nie kazda zena musi mat 55 kil, aby dobre vypadala.... (musis byt asi vysoka)

V tretom rade- Gratulujem k usepechu a pevnej vole....

lucula73
16. máj 2013

@vera23 ahojky.úžasný výsledok..............prosím ťa,akú máš výšku?ja idem tiež z váhy 105kg,momentálne mám 88,každý mi vraví že aká som chudá 😀 ,no oproti tej váhe čo som amla asi hej.ja mám 182cm............. 🙂

obdivujem tu každý deň všetky dievčatá,ste úžasné a motivujete aj nás ostatných,aby sme vydržaliiiiiiiiiiiiii 🙂 🙂 🙂 🙂

vera23
16. máj 2013

@kulinan Ďakujem velmi pekne, ano ak budeš naozaj chciet dokažeš to🙂!!!Cvičím podla možnosti každý deň 45 minut na orbitreku a plus prechadzky s malým cca 2-3 hodinky🙂Ale hlavne strava je asi najväčšie percento úspechu(počítat kalorie), je to síce na začiatku naročnejšie, ale stoji to za to!Držím velmi päste.Veronika

vera23
16. máj 2013

@hasleerka Vieš čo aj ja trocha začínam byt, ked tu dostávam tolko pochvál od báb🙂))))))))))))))))))

vera23
16. máj 2013

@zuzpap Ďakujem, dakujem, dakujem🙂)

vera23
16. máj 2013

@digysa V prvom, druhom aj tretom rade maš pravdu a dakujem velmi pekne za poklonu🙂 Vôbec som sa neurazila, ja sama som bola zhrozená, ked som našla tieto fotky, uf, naštastie je to za mnou a určite to sem už nikdy nedotiahnem, ani keby traktory z neba padali🙂) Bola som ako taka vypasená hrošica skrížená s knedlou🙂))Fuj, tolkokrát som už v živote začinala diety, ale diety su naprd, treba jest všetko ,ale s mierou, vela pit a ak sa dá sem tam si aj trocha zašportovat a ide to🙂Ďakujem ešte raz za kompliment🙂

vera23
16. máj 2013

@lucula73 Ahojky, tak ja mam 171cm a ty máš tiež krásny výsledok, hodíš sem aj fotky na porovnanie?🙂

lucula73
16. máj 2013

@vera23 ďakujem,no ja som sa an začiatku neodfotila,lebo som začínala chudnúť snáď 100tý krát a neverila som,že to dotiahnem do konca,........teda až tak ďaleko......ale skúsim niečo pohľadať 🙂

vera23
16. máj 2013

@lucula73 skus, skus, aj ja som hladala, lebo som myslela, že nemam tiež foto, a ked som našla, bola som zhrozena🙂))))