Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@kukuc2 Ďakujem🙂 Budeš prekvapena, ak ti poviem, že som cele dni jedla úplne všetko(dieta je blbost), ja som stavila na vela, vela vody, čiže pitný režim a počitala som si približne kalórie a samozrejme pohyb(orbitrek, skoro každý deň).Ale ešte som neskončila ešte mam pred sebou-17kil🙂)
@kukuc2 Nič nieje na smiech, všetko začina v hlave, musiš to velmi chciet.Ja som jedla aj čokoládu, ale len 1-2 kocky denne, podla toho kolko mala kalorii a ako mi to vychadzalo.Teraz som momentalne na detoxe od Mačingovej a tam sa papa každy den med a cely mesiac som nemala chut na čokoladu, keksiky ani nič ine, ten med je zazračny🙂
@vera23 ty si si rátala kalorie .... to sa u mna nedá ... ja zjem čo navarím, samozrejme trošku menšie porcie, a snažím sa nejesť od 6 ... teraz som dosť aj hladná, nuž ale musím vydržať ... a sladké som dosť obmedzila ... dúfam že aj to pre začiatok postačí ... no s cvičením je to u mňa horšie, jednak nemám žiadny stroj, ani ho nemám kde dať ... hold na drahé posilovne nemám, tak len doma sa snažím po troške ... beriem to tak, že kto chce hľadá spôsob a kto nechce hľadá príčinu ... tak sa nejdem vyhovárať že nemôžem cvičiť na strojoch a snažím sa aspoň čo to doma pocvičiť .. no idem sa aspoň napiť a zahnať hlad
@hasleerka Ale dá, ja normálne varím pre muža a jem to aj ja(teda teraz nie, lebo ešte som na detoxe, ale v nedelu večer končím a budem zasa jest normalne všetko) a vidíš schudla som a ja tiež nemam doma stroj, dochádzam k rodičom a ak sa neda ist k nim ,mam doma na dvd napalenu zumbu a ked maly zaspi poskaš´čem si 45minut a to je možno ešte lepšie ako stroje🙂)Presne tak netreba sa vyhovarat, ale treba sa snaziť a ked sa dostavia prve vysledky, poženie ta to ďalej.Skus, ak maš chut na sladke, dat si namiesto to lyžičku medu, kludne aj poobede, alebo doobeda zjedz sušene slivyk(ja si ich namočím večer do vody a na druhý deń pojedám doobeda a vôbec som už celý mesiac nemala chut na sladké(to odporuča Mačingova v detoxe ktorý teraz držím🙂 A pobede biely jogurt s orechami, mandlami,medom a škoricou.Ono to naisto funguje.Naozaj som na čokolady, kolače, napolitanky a neviem čo ešte ani nepomyslela🙂))Ozaj a kavu si sladím stéviou, nemá kalorie🙂
@hasleerka Med môžeš už ako som ti písala vyššie, aj doobeda aj poobede,hm večer by som to už asi obmedzila, ale cez deň si kludne daj,med je jedine sladidlo, ktoré naše telo vníma inak a aj ho inak spracováva ako klasické cukry.Ja ho mám denne v detoxe kolko mam chut si môžem dat a vidiš kila išli dole.Ja už budem stale viac a viac používat med kde sa bude dat(poprípade stéviu, alebo ak už tak hnedý cukor)
baby, chcem sa vás spýtať. ktoré ste mali alebo máte ten problém, že ste schudli a ostali vám ruky, resp. ich horná časť také mľandravé? čo ste s tým spravili alebo robíte? mám na myslí taký ten stav, že keď kývate, tak by ste sa tými rukami vyfackovali. :(
zienky, mam otazocku...co sa da robit s prsiami? Volakedy davno pred tehu , som mala krasne pevne gulate dvojky , a teraz? som uz vyse roka po porode, a moje poprsie fakt hrozne je... Dost velke, ovysnute, a dost vyditelny rozdiel, ze mam jedno prso odost vacsie.Pri nakupe podprsenky, musim vacsiu. Lebo vzdy ked mi je na lavom kosik akurat, tam pravy sa mi vylieva na boku ☹ som zhrozena z toho...Kojila som len mesiac... No a aj to ze ked si lahnem na chrbat, prsia sa mi rodizu, jakeby v nich bola len voda, Ja tomu hovorim jak volske oka... strasneee ☹ a to iste aj strie... Nie a nie sa ich zbavit.Mam kamaratky, co im pomohli rozne kremi, olejceky , vsetko som vyskusala co im zabralo a mne nic.. ☹ Mate pre mna nejaku radu? dakujem moc moc mc
@dedenini z prsiami neviem poradit, ale viem ze ked mas raz strie tak to je vacsinou dane, ide o to aku mas pokozku, genetika atd. mojej mame popraskalo brucho hned pri mojej sestre, a mne nepopraskalo vobec, je ako pred porodom, koza pevna akokeby sa nikdy nenatiahla..a nenatierala som nicim. mala som iba 3-4 male na stehnach, ale do konca sestonedelia vybledli. ale ked chces nieco dobre co pomaha mne pri takychto problemoch - v obchode MANUFAKTURA maju olej proti celulitide, velmi dobre vonia, a je aj ucinny, vraj aj na strie.
@liuba84
@barbs24 Ja som zo 68 kil nabrala na vyse 100. Mala som preklempsiu, uz som to davnejsie schudla naspat.Teraz mam 64 , ale stale mam brucho velke a prsia to je hrozne. Do porodu som skoro nemala ziadnu striu, len taku malinku na bruchu a malicko na prsiach. No poporode jakeby ma prethlo.Sama stria na prisach, bruchu, krize, a nohy , a v rozkroku tiez. Nemozem si obliect to co by som chcela, napr.kratase nad kolena nehrozia ☹ no najviac mi vadia tie prsia. Skusala som hocijake podprsenky pevne, nosila som ich den noc,a nic sa nespevnilo.Este dokonca ked som schudla -prsia sa cise troska zmensili, ale oto viac su ovisnute ☹ clovek si preto ani sex nevie uzit ☹ ked to sade ovisa ☹ aaaaach... Jedine co ma tesi ze mam krasnu dcerku a vela krat si poviem stalo to zato......... noo aj tak by som chcela vyzerat jak clovek ☹
@dedenini ja mam prsia po porode tiez ako zvednute slivky :D neviem ako inak to nazvat ,ale beriem to s humorom, a nerobim s tym nic a niektore mamy co vidim ze idu na plastiky a neviem co preboha ved mame krasne deticky a my sa vidime castokrat ovela horsie ako je to v skutocnosti. takze urcite to nieje take zle...ja som zhodila 25 kg, ale nieje to uz to co byvalo, ale som spokojna. stale by mohlo byt aj horsie :D
@barbs24 taak to je jasne ze mame krasne deticky... A viemze aj horsie by to mohlo byt... ale u mna to je fakt celkom zle ☹ aj strie , aj jak si napisala ze slivky. Koza nazvis, naliate jakeby... Noo fakt neviem ci pomoze uz len cvicenie alebo co aby sa aspon troska spevnili.Ja necakam zaraky ze budem take jak pred tym , no keby aspon take roztecene neboli, ked citam po sebe co pisem, tiez mi to dakedy pride az smiesne, ale ked sa na ne pozrem , niekedy az do placu mi je ☹ ale tak co uz asi....
@hasleerka Ahoj, vieš čo, keď sa o šiestej naješ a máš pri sebe stále pohár vody, tak sa to dá vydržať. Keď si večer nakrájaš na rezance mrkvu, kaleráb, ... a ješ to ako chipsy, tak nepriberieš a oklameš žalúdok. Večer síce ideš spať hladná a myslíš si že ráno zješ vola, ale ráno sa nebudíš taká hladná. Keď pooobede upečiem koláč tak si nedám, lebo viem že si na raňajky môžem dať z neho koľko chcem. Pečivo nejem cez deň vôbec, iba ráno aj to max jednu celozrnnú žemlu a kávu a to stačí. Ono to naozaj zaberá, len to ide veľmi pomaly. Ale aspon nehrozí jojo efekt. Prvé dva týždne som nezhodila ani gram. Ešte potrebujem dať niečo dole. Mala som 82 kg pri výške 170 cm, teraz už mám 71 kg. Nesmieš sa vážiť stále. Stačí raz do týždňa. Našťastie bývame v rod.dome takže mám stále veľa roboty okolo domu. Je to jednoduchšie. Keď si niečo dám po tej šiestej okrem zeleniny, normálne mám ráno také výčitky, že na druhý deň to už neurobím. Dá sa to naozaj, len nato nesmie človek stále myslieť. Držím palce. Koľko vážiš?
@dedenini píšeš o mne?? 😀 ja som zo 62kg šla na 80kg a teraz mám 64, brucho ako v 5 mesiaci a najhoršie je že sa mi rozšírili boky takže neoblečiem nič čo som obliekla predtým a vrch tak isto chrbát mi zostal úzky ale zato kvôli prsiam si musím kupovať väčšie číslo nechápem to ☹ , cvičím hlavne na brucho, snažím sa zdravo stravovať, sú aj prehrešky sem tam 😕 za týždeň ideme na svadbu a v šatách vyzerám ako vo vreci len aby sa zakrylo všetko 😠
@liuba84 ja som sem davnejsie aj davala svoje fotky, a mala som tam foto v satak ked som sla na svadbu, co bolo asi 4 mesiace po tehu...no ruky jak rambo, prsia sa mi vylievali skoro von, brucho mi trcalo, mala som ich od prs cierne tie saty, ale ze mi ma zostihlovali sa moc povedat neda..no strasneee... aj ked uz mam vahu mensiu jak pred tehu, tak to sa stym co bolo pred tym ani porovnat neda... no ja zase necvicim, papam celkom dost, aj sladke niekedy kazdy den... ale napriek tomu dokazem schudnut... to som rada..len jaksik to brucho a prsia, strie nemiznu ☹
@lucinka710 ako si papala,cvicila ked sa ti podarilo za 4 mesiace schudnut +- 20 kg??..super,vyzeras uzasne...ja sa tu mordujem s 5 kg a nie a nie ich zhodit
@dedenini no strie ti nezmiznú, len po rokoch 1. sú vyblednuté 2. si zvykneš 😒
na brucho je perfektné behanie s podsadenou panvou. Ja som mala po poslednom pôrode brucho ovisnuté, celulitídové a teraz je znovu pevné a ploché 😵
na prsia plávanie kraula 😅 a tiež čas 😝
a proste behanie + plávanie sú moja silná dvojka 😎
@mracik ja som mala strie na nohach dost cervene, este pred tehu, co bolo pribratim, a shcudnutim..a boli dost cervene, a zmizli celkom po dvoch rokoch. No tieto su ovela horsie, koza taka az zosuverena miestami, noo dufam ze o par rokoch 2-3 🙂 tiez aspon zblednu... no a nato cvicenie sa chystam. Budem muset 🙂 aa dakujem
@prekvapenie no mám hnusné trojčíslie váhy ... aj sa hanbím to písať ... ale ak zvládnem dať dole aspon 10kg na začiatok budem rada ... naozaj sa snažím po 6 nejesť ... a potom už len pijem ... aj sladké som dosť vysadila ... s pečivom to tiež moc nepreháňam .... tiež len doobeda ... najhoršie je prekonať chuť ... lebo niekedy som jedla, len preto že som mala chuť ... som sa teraz po dvoch týždnoch odvážila, dole ani deko, ale neprestávam dúfať, postavím sa zase na váhu o dva týždne ...
@hasleerka Mne sa to podarilo prvý krát v živote. Vždy som iba pribrala. Mám dve deti, takže sladkosti máme doma stále. Hlavne ich nemať na očiach. No veď uvidíš, ale myslím si že ked naozaj večer nebudeš jesť iba piť čistú vodu, tak to pôjde. 🙂 Keby to išlo tak rýchlo dole, jak to ide hore 🙂 .
@rosannar no nemyslím žeby som bola zavodnená .... ved som začala chudnúť len dva týždne, aj to ešte nie tak úplne poctivo, najprv som sa potrebovala psychicky naštartovať ... takže počítam že moje telo má riadne zásoby a ešte si neuvedomilo že menej jem ... ale ak ani po týchto dvoch týždnoch by nič nešlo dole, tak už budem uvažovať
@prekvapenie no veru hore to ide neskutočne rýchlo ... ja ani neviem kedy som sa tak zrazu vypásla ...len som jedla, najprv sa mi nezdalo že priberám a potom zrazu bum a bola som jak veľryba a nemala som za 9 rokov pevnú vôľu ... ale táto téma ma riadne nakopla... že som ja dokázala za dva týždne nezožrať celú čokoládu, to je už čo povedať ....

@vera23 mojko ty máš 45 laikov za jeden den si proste perfektnaaaa všetkým sa tvoja premena páči 🙂 😉 🙂