Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Ahojte. Nemate nahodou niekto skusenosti s upravou brucha? Myslim tak ze som pocas tehu pribrala vyse 30kg za menej ako rok boli fuc, co je super ale brusko to rychle chudnutie niako neuvitalo tak mi zostala ako keby koza ktora bola natiahnuta a podbruskom mam ako keby zvraskavenu tu kozu trocha este, uz aj cvicim cca 2 mesiace skoro kazdy den ale niake extra zmeny nevidim...:( je sanca ze sa mi ploche brusko vrati???
😢 😢 😢 😢 😢 zle zle už druhý deň robím zle ...došli mi sily, musím sa nejak zase nakopnúť ...
Od zajtra po 10001x zacinam nieco so sebou robit nech konecne sa dopracujem k predporodnej vahe .Po mm vecernom " komplimente" ....som rozhodnuta dufam,ze tento krat sa dopracujem k vysnivanej vahe .Kila traste sa a baby vy drzte palcesspolocne to dame.
@lucinka710 aky typ stravy si zvolila ,ze taky pekny ubytok na vahe DAKUJEM
@superego tak toto je super!!!Normalne mi padla sanka!! Ja satie chystam schudnut. Dufam, ze vydrzim. 😉
@katarina789 jasne, ze to dame 😉 potrebovali sme len to spravne nakopnutie 😀
@hviezdicka13j Ahoj,aky typ stravy si zvolila uzasny uspech .Po kolkej nepapas? Uzasna zmena
@79zuzana tak mna vcera mm tak nakopol ,ze...musim tento raz to dat 😉
ahojte, tak pridám aj ja foto 🙂 tiež sa za prvú fotku hanbím, síce to bolo 4mes. po pôrode, mala som tak 85kg (apríl 2012) do decembra som ako tak dala dole na 75kg, išlo to akosi samo, a od 5febr.2013 som sa začala "inak" stravovať, vyradila som sladkosti, malinovky, pečivo, koláče, buchty, vela pijem citronovej vody, večer stepper, brušáky, rotana, od bud. týždna zač. zumbu. takže od februára išlo dole 9kg, teraz mám 66kg. Ešte min 8-10kg musí isť dole, a potom spevňovať
@superego to je priam neskutocne ;) neskutocna zmena ...!!!! Velky obdiv
Ahojte baby ,tak 1 dnik predomnou ...na zaciatok som sa rozhodla zmensit porcie a postupne vylucit sladke,biele pecivo ..a pridat viac ovocia,zeleniny a samozrejme napravit moj pitny rezim 🙂
Ak niekt.budete mat cas potesila by som sa keby mi do IP napisala ako så zacala stravovat,co vylucila a co pridala do stravy lebo mate moj obdiv ...ake uspechy ste uz niektore dokazali.Dakujem
pánabeka , aká si ty kočka , super zmena , gratulujem ti 🙂
Zdravím kočky! Gratulujem k parádnym výsledkom 🙂 Ja sama športujem, pre udržanie postavičky, nejaké 2kg by som chcela ešte dať dole, tak uvidíme. Píšem vám, lebo som si objednala fitnes legíny (3/4 ťáky) a sú mi veľké, ak by ste niekto mali záujem... https://www.modrykonik.sk/bazar/oblecenie-na-sp... ja som si už objednala menšie číslo. A ešte toto tričko na šport mi stojí v skrini 🙂 https://www.modrykonik.sk/bazar/oblecenie-na-sp... Pekný deň a športu zdar! 😉
Ahojte dievčence,môj dnešný jedálníček 😉 R-2hrianky,maslo,šunka,hlav.kapusta,paradajka,uhorka,,,D-jogurtov.nápoj,,,O-polievka s rezancami,,,OL.-2male nektarinky,,,V-vločky s mliekom a hrozienka,,,,,a véééééla tekutín 😀 ,,Prajem pekný dník 😝
@marina999 ta trpezlivost 🙂 pre mna je to najhorise na svete 🙂)) treba sa dat troska do formy. Ja som bola pred detmi chuda, 2rizikove tehu, kopec kil na vyse. Dve deti sebe, a ked som druhe dieta odrodila tak som vyzerala katastrofalne. Prve dva roky som len revala,co so mnou bude.Toto leto je prve, od kedy mam deti co sa za seba nehambim ako vyzeram, hoci sice to nieje dokonale 🙂
@katarina789 vyradila som sladkosti, bublinkave vody, slane, pecivo, vyprazane...
@lucinka710 to pecivo ako sa ho vzdat milujem tu vonu ale jeden cas som postupne obmedzovala a citila som sa menej nafuknuta...ako si sa ho uplne vzdala? Dakujem za typy 🙂
Nemam tolko casu aby som si tych 70 str.presla po strane no klobuk dole zeny ,letmo som pozrela a velky obdiv ...kopec tem o " diete",stravovani...ale tato tema s fotkami ma nadchla riadne .
Dufam,ze za Vasej inpiracie a mojom snazeni sa naucim zdravsie stravovat a postupne pridem k vysnivanemu cielu .
Moja vyska 163 vaha 66-65 kg kolise.

Dievčence môj dnešný jedálníček 🙂 :R-2tousty s maslom,hl.kapusta,paprika a uhorka,,,D-banán,,,O-torteliny plnené špenátom,,,OL.-vanilkove acidko,,,,V-grilovné mäsko a tzatziky,,,,a samozrejme 2litre tekutín,už si pripadám ako vodník 😀 ,,Prajem pekný dník 😎