Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@ssisska ja by som zomrela 🙂)). Keby som pocas dna len take zjedla ... Ako sa dá naucit takto stravovat?? ...zacinam s obmedzenim chcem schudnúť ale ako zahnat hlad a nemysliet vkuse na jedlo...prve dni su take tazke a nechcem sa uz vzdat ....dakujem za radu
@ssisska myslim si, ze papas strasne malo. Neviem teda ako dlho sa uz takto stravujes, ale dlho nevydrzis, teda aspon ja by som nevydrzala 😀 Na ranajky by si mohla pridat celozrnne pecivo a sunku, a tiez obed aj nejake cestoviny a vecer kuracie masko alebo rybku 😉
@katarina789 skus stravovanie podla dr. Havlicka. Funguje to pomalicky, ale nie si hladna a za mesiac schudnes mozno tri kila 😉
@evulka2203
@rosannar tak baby, ja som začala tiež naraz aj brucho aj zadok, ale poviem vám, že takú svalovicu na nohy som nemala už veľmi dáááááávno🙂 a to som si myslela, že toľko drepov urobím kedykoľvek 🙂 no ale mám 4 deň a nechystám sa to vzdať, zaujíma ma výsledok či to fakt funguje. A vam sa ako darí?
@milly3 ja som mala vcera volno, dnes ma caka 100 drepov + 100 brusakov...dufam, ze to dam🙂drzim palce, nevzdavaj sa🙂
@79zuzana Dakujem ma aj str.kde najdem recepty alebo knihu treba kupit ?
@katarina789 http://zkusenosti.org/recenze/havlicek-jidelnicek skus si to pozriet. Mne sa paci fakt to, ze nehladujem 😀
@79zuzana Idem si to pozriet,kym Tami spinka potom Ti napisem a Dakujem
Ahojte dievčence,tak tu je môj dnešný jedálníček 😎 :R-celozr.chlieb,natierka a paradajky,,,D-biely jogurt a hrozienka,,,,O-rybka so zeleninou,,,OL.-banán,,,V-vločky s mliekom,škorica,,,a 2litre tekutín 😝 ,,Prajem pekný den. 😵
@katarina789
Ked menej jes tak sa Ti automaticky zmensi zaludok,na hlad si navyknuta len preto lebo mas pravdepodobne zvacseny zaludok,a ten signalizuje pocas dna pravidelny pocit hladu.
@ssisska nechcem kritizovať tvoj jedálniček. Samozrejme z toho krásne schudneš, ale veľa pôjde zo svalu a tým pádom nebude ani postava taká pekná ako keby si šla iba z tuku. Máš tam síce bielkovinu, ale určite nepokrýva toľko, koľko jej potrebuješ. A nakoniec čo je najhoršie si neskutočne znížiš metabolizmus a ak sa začneš "normálne" stravovať, tak pôjdu kila hore. Nebývaš unavená, nechce sa ti cez deň spať, nebýva ti zima?
@79zuzana Dakujem za typ pozerala som musim spravit zasoby potravin a budem sa snazit sa pridrziavat tomu jedalnicku.Zrejme ziadne sladke slane,biele pecivo doma mat nemozem neviem sa proste potom zdrzat ....
Ty z akej vahy potrebujes schudnut,si schudla??
Tak baby fitko dopadlo užasne dala som 2x cele kolo čiže hodina cvičenia a ja neverím že som dala orbitrek 5,55min predtým nikdy v živote 🙂doma mi robil vešiak tak som ho predala ☹uplne fasa som si zacvičila no pekne ma pomerali a povážili doma som vážila 90,8 tam 92 tak ale vážili ma večer a oblečenú teda zistila som že 36,3kg čísté sádlo mám aj grafy ako to mám rozložené no des len na trupe že 17,6kg tuku a na nohách každej cca 5,7kg tuku, ramená cca 3kg no zle sa na to pozerá skoro 5l. vody v tele :o( ale vraj dáme to dole nemám sa báť tak idem si dať ešte jill v pohode možem cvičiť aj to aj to vraj ked vládzem nieje problém. tak sa strašne teším tých 30kg musí dole 🙂
@dvorakovajana superr!!!! a to si za mesiac schudla 5kg??? ako?? mne sa nedarí ☹(
@dvorakovajana Ahoj,prosim aku mas vysku?
doteraz som dala dole za 26dní cvičenia 9cm s brucha,pas a boky 7cm stehná 7 tak nieje toho aby som to doel nedala len tá koža do plaču mi je sa na to pozerať:o(
@nintu za 6 týždňov. upravila som stravu.... nejem chlieb, zemiaky, ryžu.... nahradila som to zeleninou a veľa vody.... 🙂
@nikinkals 172 cm
@sssimi
Moja,ja chodim do fitnescentra aspon tri krat do tyzdna,kazdy naozaj kazdy den cvicim cviky na brucho a boky su to intenzivne 15 minutovky dva krat za den.A ze ci sa citim unavena?Ani nahodou.Mam energie za 12 ludi.Strasne vela povinnosti,totalne hekticky zivot a neviem kde mi hlava stoji,ale na to cvicenie si cas najdem,aj keby motyky padali.

Moj jedalny listok
ranajky-jeden jogurt s prichutou jahody s 0,0 % tuku s len 37 kalorii,predavaju ho len v obchode CBA.Dve tri mandarinky.
obed-zeleninovy salat s Mozzarelou a bylinkovym dressingom,2 litre denne neperlivej vody Rajec
vecera-jogurt a dve jablka