icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
emmuska8
25. máj 2013

@chryse super, rozdiel je vidiet... ja mam teraz 74kg a vyzeram horsie ako ty na tej fotke... :( ako si chudla? strava cvicenie?

rebecca16
25. máj 2013

Ahojte chudnuce maminy, nemaminy...citam Vas od zaciatku, no zatial som neprispievala. Chudnut som zacala pred 4mesiacmi. Fotku z uvodu nemam (vazila som asi 75kg). Prva fotka je uz po mesiaci chudnutia vaha asi 73kg. Druha fotka 65kg je z dneska. Pokracujem dalej. Chcem este viac vyformovat. Po pravde mam lepsiu postavu ako som kedy mala...co sa tyka pevnosti tela a centimetrov...no vahu som uz mala aj nizsiu. Teraz naberam trosku svalstva...preto necakam nejake velke ubytky na vahe uz. No take 2kilecka cisteho tuku dole by este potesili. Drzim vsetkym kockam palce...viem, ze je to makacka, pot, disciplina a pevna vola...nuz asi celozivotny udel vacsiny zien. Moj teda urcite🙂

chryse
25. máj 2013

@emmuska8 hmmmmm nejak sa v jedle neobmedzujem,,,,moj problem bol, ze som jedla hlavne vecer, ked mala uz spinkala,,,,a vypila som za den 4 dl vody a z toho bolo 2 dl kava 🙂 ,,,,,,,, tak teraz jem na malych tanieroch, po 5 tej uz nejem,,,a vypijem 4 l caju,,,,zo zaciatku som sa do toho musela nutit, ale teraz je to uz v poho. Cvicila som kazdy den po 30-40 min na steperi, az kym sa mi nepretrhlo to ocelove lanko,,, 😀 asi som velmi odusevnene cvicila. Ale byvam na dedine tak tak mam okolo domu stale dost pohybu. Hej a chleba jem veeeelmi malo

chryse
25. máj 2013

@rebecca16 hmmmm krasa,,,ale ty musis byt asi aj vysoka,,,, lebo mojich 75 kg a tvojich sa neda porovnat, tak isto a po schudnuti.

rebecca16
25. máj 2013

@chryse velmi ani nie. Mam len 173cm. No mam proste vysoku vahu, neviem co to v mojom tele sposobuje...ale tipuju mi vzdy nizsiu vahu aku realne mam. A vahu urcite pokazenu nemam🙂 ja keby som mala klesnut pod 60kí, tak by na mna bol asi dost smutny pohlad uz🙂

estachova
25. máj 2013

@chryse za aký čas si to zhodila? daj typ na jedálniček, ja som sa tiež začala zdravšie stravovať a len 1,5kg dole za 1 mesiac, moc to nejde, ale necvičím som lenivá, ty cvičíš?

marianna313
25. máj 2013

@rebecca16 a aké cviky cvičíš?

chryse
25. máj 2013

@estachova ahoj,,,, hmmm teraz moc necvicim, lebo na take to skakanie velmi nie som,,,,,, cvicila som na steperi no ten sa mi pokazil,,, 😠 ,,,,, a s tym jedalnickom??? nemam nic specialne, jem vsetko co uvarim mm a malej,,,,, nemam dobru pevnu volu a keby som si to nedala napr. na obed aj tak by som liezla do hrcov...napr. teraz som si dala na malom tanieriku kusok zemiakov a jednu fasirku. no a samozrejme pitny rezim.,.. chudnem cca od januara, prva fotka je z minuleho leta

chryse
25. máj 2013

@rebecca16 no ved to,,,,,ja mat taku postavu ako ty pri tych 75 tak len kus spevnit a neriesim,,,,, 🙂 🙂

rebecca16
25. máj 2013

@marianna313 kombinujem beh a silove cvicenie. Silovy trening mi zostavil fitness trener. Cvicim doma s jednorucnymi cinkami a vlastnou vahou.

figurka1985
25. máj 2013

@rebecca16 woooow! kraaasa! 🙂

sssimi
25. máj 2013

@nibiru BMI máš už dosť rizikové. Ale hlavné je, že s tým niečo robíš a netváriš sa, že je to ok. To je obrovský krok.

Inak babule pridávam sa k Vám. Od 20.marca 2013 k dnešnému dňu som dala dole 9kg. Pôvodná váha 72kg pri výške 164cm. Terajšia váha 63kg a čo ma najviac teší sú obvody:
Krk -2,5cm
Prsia -10cm
Pás -10,5cm
Boky -10cm
Stehno -5cm
Ruka -4cm

Fotky budú o pár dní 🙂

ssisska
25. máj 2013

@dejnas
jA TAK UZ JEM POMALY JEDEN ROK,pretoze zvyk je zelezna kosela.

pflegerin
25. máj 2013

Ahojte dievčence,tak tu je môj dnešný jedálníček 😀 R-kaiserka,maslo,šunka,pol.uhorky a 3paradajky,,,D-biela activia,,,O-bazalkové cestoviny so šalátom a cesnakový dresing,,,,OL.-figy,,,V-šalát a mozarela,,,,a jasne že 2litre tekutín 😝 Prajem pekný den 😉

gp2000
25. máj 2013

navnadili ste ma s tými fotkami,od dnes začínam aj ja.....už sa ani do zrkadla nezmestím ☹ dufam,že o pár týždnov,alebo mesiacov sa budem môcť pochváliť aj ja 😎

katarina789
25. máj 2013

@gp2000 tak sme v tom spolu ....🙂 ako citam tie uspechy tak sa az hambim ze moja pevna vola je uplne uboha....mozme ist v tom spolu aspon sa budeme spolocne podporovat

ada1981
25. máj 2013

@rebecca16 blahozelam k super vysledku a k ubytku 10kg.. v Tvojom pripade, ani nie je potrebne sa vazit.. staci pohlad do zrkadla.. a uprimne, aj pri 73 kg si vypadala velmi dobre.. a teraz este lepsie..

rebecca16
25. máj 2013

@ada1981 dakujem ti ...skvele sa to cita🙂

gp2000
25. máj 2013

@katarina789 ja o svojej pevnej vôli radšej pomlčim 😒 rano si poviem,že dnes začinam chudnuť a hodinu nato už tlačim sladkosti do seba...... už mi z toho hrabe.......aj ked som syna kojila som sa tak prežierala,neviem čim to je len sladke a sladke tlačim
super ta sa budeme navzajom držať,snad to tentokrat zvladneme...... 😎 ak sa môžem spytať kolko važiš a meriaš a koľko chceš schudnuť,??? ak nechceš takto verejne,tak IP, ja napr.radšej mlčim ked sa niekto baví o hmotnosti,aby sa nahodu aj mna nespytal 😀

hasleerka
25. máj 2013

@gp2000 ja som mala doteraz tiež veľmi slabú pevnú vôľu, hádam aj stokrát som si povedala že nejdem žrať a frut sa čosika poondilo a už som tlačila ... ale teraz od 3.5. sa vo mne niečo zlomilo a sem ked som nakukla a videla tie fotky tak ti poviem že sa držím ... vynechala som ťažké večere a večerné vyhrýzanie pri pc .. samozrejme strááááááášne menej sladkostí ... občas si dám, ale snažím sa len doobeda ... už išli dole 2 kg, tak dúfam že sa budem držať aj nadalej ... aj ked teraz som mala tri dni útlm, ale to bolo krámamy....

kamilkak
26. máj 2013

@chryse - gratulujem 🙂)) si skveláááá

pflegerin
26. máj 2013

Ahojte dievčence,tak tu je dnešný jedálníček 😉 R-vločky s bielym jogurtom a hrozienka,,,D-vanil.acidko,,,,O-grilovany rezen,šalát a dresing,,,,OL.-malý ananás,,,V-grilov.rezen a zelenina,,,,,2litre tekutín... 😝 Prajem pekný den 😀

hasleerka
26. máj 2013

@pflegerin kks si dobrá .... to medzi tým nič nedžobneš??? ani sladkosť

pflegerin
26. máj 2013

@hasleerka ,,nie nie,,,ked mam na niečo chuť,tak sa rýchlo napijem,, 😀 ale tých chutí je už stále menej,,aj ked mame nejaký koláč,tak ma to vôbec už nelaka,,a to sa čudujem,,lebo som bola vzdy ako kobylka,všetko zjedla. 😀

rosannar
27. máj 2013

no na mna prichádza utlm, dostala som min. štvrtok menzes takže som jedla čo som našla, našťastie váha nešla hore, dole šlo len kilo, takže na začiatku to bolo 83,5 kg a teraz som na 78,7 kg ešte aspon 10 kg 😀

zuzulaxx
27. máj 2013

babulky kto sa chce nechať inšpirovať chudnutím šup like na stránku na facebooku
https://www.facebook.com/ZdraveAUcinneChudnutie nakolko som schudla 36 kg rada budem odpovedať na vase otázky a pod... 🙂

haicka
27. máj 2013

Táto téma je úplne super. všetke babenky, ktoré schudli a chudnú, klobúk dole 🙂 Mňa ste veľmi inšpirovali, začala som s tými drepmi- s tou 30- dňovou výzvou a pridala ešte

https://www.youtube.com/watch?v=YlssbVBjeQk

plus upravila stravu, nie som na diety ale vyradila som sladké, obmedzila pečivo, veľa zeleniny a babenky ono to fakt funguje 😵 Nemám síce foto ale za mesiac šli dole 4kg a už som dostala aj pochvalu od manžela.Dnes som pridala už aj brušáky.Akurát musím stihnúť odcvičiť, kým drobci spia 😉

estachova
27. máj 2013

@mirus1510 tie brušáky a drepy sa robia naraz, alebo ich môžem rozdeliť na časti na celý deň?

ivettka74
27. máj 2013

@rebecca16 Ahoj mozem sa opytat kolko merias??? Si asi dost vysoka ze???

rebecca16
27. máj 2013

@ivettka74 mam len 173cm. Nie az tak vysoka. Ale vahu som mala vzdy vysoku resp. Mi tipovali meej kg ako som realne mala🙂