Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@sssimi a okrem toho napoja si aj nieco jedla?
@cherry1981 na desiatu sa je ovocie, na olovrant zelenina a na obed sa môže všetko na čo máš chuť s tým že je treba dodržať živočíšnu bielkovinu (mäso, vajcia, ml. výrobky). Ja som napr. dnes mala cestoviny s omáčkou (kur. mäso, šampióny, kukurica, biely jogurt a syr v črievku spolu uvariť) a za tým ešte 3 pásiky čokolády-tej neviem odolať 😔 , ale aj naprek tomu ide čo týždeň to cez 1kg dole.
baby vraj toto je veľmi dobrý krém a poznám 3ľudí u ktorých funguje.s toho jeden mal 100kg a začal robiť len brušáky a má 70kg.natieral sa krémom a to si zabalil do folie.treba si len pri nom dávať pozor aby ste nenatierali silnú vrstvu,lebo páli dosť a potom sa nedotýkať očí a intímnych miest
http://www.mnutrition.sk/kategoria/spalovace-tu...
baby aj ja chudenem ale chcem sa spytat kandizovane ovocie sa moze papat tak mi ide na chut
🙂
@hasleerka U mňa sa v podstate mení iba obed. Čiže:
Ráno 8:00 : Nápoj Herbalife
Desiata 10:30 : Ovocie (napr. dnes som mala domáce jahody a čerešne zo záhradky 😀)
Obed 13:00 : Všetko na čo mám chuť. Polievky moc nemusím. Dnesšný obed som písala. Včera som mala vypražaný bravčový rezeň s ryžou od nedele 😀 , Inak varievam veľa kuraciny a morčaciny, lebo je to rýchlejšie ako bravčovina, ale nepohrdnem ničím 😉 . A samozrejme za každým riadnym obedom si dávam sladké.
Olovrant 19:00: zelenina alebo proteinová tyčinka herbalife. Ja neviem jesť samotnú zeleninu okrem mrkvi a uhorky. Tak si to striedam.
Večera 22:00 : Nápoj Herbalife
@sskriatok Ahoj..no pokazenu vahu nemam...ale strasne rada by som po pravde raz vazila takych 55kg...co mnohe stihle zeny pri mojej vyske maju..., ked pocujem, ze baby tolko vazia tak nechapem..po 1. nepamatam si kedy som taku vahu mala..100% to bolo este na zakladnej a po 2. neviem si predstavit ako by som vyzerala, keby zo mna zislo este 10kg tuku..mozno by na mna nebol velmi pekny pohlad🙂Venujem sa behu...uz niekolko rokov asi takych 5..ale len sporadicky. vzdy ked nejake to kilo priberiem, zacnem behat par tyzdnov/mesiacov..to mi vzdy pomoze, potom prestanem. Teraz beham celkom intentzivne uz 4 mesiace, pricom mesiac robim silove cviky s cinkami na tvarovanie. Inak som celkom aktivny clovek..vzdy nieco robim, v lete plavam, v zime lyze, isteho casu bola aj posilka. Ale zas ja aj rada papkam, takze nerobit ziaden sport by u mna znamenalo peknu tukom obalenu postavicku🙂
@rebecca16 prosim ta, ako si sa vypracovala k takemu peknemu brusku? vies mi poradit nejake cviky? dakujem
@vitacalcin dakujem pekne...no s bruchom stale nie som spokojna. Fotka je na lacno, z rana...ver, ze popoludni mevyzera az tak dobre. Na brucho sa stale zameriavam, obmienam cviky, stale som zavesena na roznych sportovacich/fitness strankach a youtube...no a hladam cviky a zaradujem si ich do zostavy. Momentalne robim klasicke sklapacky so zavzim na hrudi, noznicky, bocne brusaky (teda, ze lezim na boku)...a este dva cviky, ktore sa mi tazko opisuju, lebo nepoznam ich nazvy. Odporucam ti urcite aj stranku posilka.tv v sekcii trening/zeny/brucho najdes super cviky aj s radami o pocte opakovani a serii....tym som sa inspirovala na zaciatku. Hlavne nerobit stale to iste a po nejakom case cviky obmienat..🙂
Ahojte baby! Chcem vam povedat, ze obdijem kazdu jednu co schudla, ja som terza teiz zacala, ale v strave sa nejako extra neobmedzujem, len cvicim, a stravujem sa ovela zdravsie, po piatej nejem, nemozem to prehanat, lebo kojim. Cvicim jillian asi tyzden. CHcem sa spytat, po kolkych tyzdnoch ate zacali pozorovat na sebe zmeny, a mozno blba otazkka, ale ked ste tak schudli, schudli ste aj na prstoch, mylsim, ze prsten alebo topanky vam boli uzke a potom uz nie? Drzim vam aj sebe palce aby som schudla. Monentalne vazim 94,5 katastrofa, hambim sa za to, moj sen je mat 70kg. Uz som milion krat zacala a skoncila, zlyhala. A chcem dokazat, ze to dokazem, lebo mivela lui povedalo, ze ja nikdy nebudem chuda, takze asi tolko. Dakujem za odpovede!! 🙂
Ahoj baby,
môžem sa k vám pridať? 🙂
@rebecca16 super postavička 😕 😎
@savanah111 drzim ti palce,da sa to ked clovek chce🙂ja si musim dat zuzit okuliare lebo mi letia z tvare teraz 😀
@miska2311 dakujem pekne! ako sa ti dari chudnut? super vyzeras! 🙂
dakujem,nieje to este super lebo moje telo treba spevnit..no niet casu .teraz som ani nechudla,min.jesen som bola casto v pohybe aupravila stravu,nejedla sladke a pecivo a po piatej nic sem tam nieco lahke a islo to dole.hlavne treba aj pohyb.min.tyzden som schudla 2kila len zo stresov:(ale aspon mam uz 68kg.chcela by som na 65 a budem spokojna.
bože baby, ja vam tak závidím....závidím..hlavne tu pevnu volu :( mne netreba schudnut par kil, ale par desiatok kil !!!
@sssimi a ake prichute? je viac tych koktailov? ako sa to zaraba/s cim??? cena? ja som nieco podobne brala v minulosti z aloe superr schudla som.je pravda ako tu pisu ze ked zacnes normalne jest tak naberes ale to asi pri vsetkej diete...a tam su dve prichute a uz ich nemozem 😒 ....ale potrebujem schudnut 15kg a nijako mi to nejde.jem pravidelne male davky a cvicim a nic ☹ ☹
@anavila ja som tiež kedysi babám závidela čo schudli, nemala som pevnú vôľu ... ale už mesiac sa celkom snažím ... nie je to žiadna veľká sláva, na začiatok som sa len prestala prežierať po večeroch, obmedzila sladkosti, chodím po schodoch no a občas aj trošku pocvičím ... ale nejak sa vo mne voľačo zlomilo, neviem či začal biť na poplach strach že som tučná a môže sa mi niečo stať ... som si to možno aj vsugerovala, kukávam tie premeny čo bývajú na markíze ... držím ti palce aby si to aj ty dokázala začať...
@zobacik12 krásna zmena a hlavne dostatočne viditeľná hlavne v nohách a bokoch...🙂 poraď ako si to dokázala.... lebo ja bojujem a nejako sa mi to nedari s tými bokmi....☹
@natinecka
@marianna313 toto su moje triky je to hlavne o strave
@zobacik12 vyzera to velmi dobre a ak sa môžem opýtať s čím sú tie cestoviny? zješ cestoviny aj na večeru?
@marianna313 cestoviny su s pestom a cerstvym spenatom a cherry paradajky ,davam si ich v pohode aj na veceru ,cestoviny mozes s cimkolvek aj s kalerabom je to velmi dobre

@fabula a pokračovala si aj v udržiavačke? Tiež sa toho samozrejme obávam a preto hladám stále ako pokračovať ďalej. Pre mňa je skvelé, že už "neovláda" jedlo mňa, ale ja jeho. Neviem čo je hlad a konečne sa mi utlmili chute na kadečo 😉 Ja som maximálne nabudená a k tomu že som schudla sa mi zmenila aj kvalita pokožky a hlavne čo je pre mňa náááááj, tak ma konečne nepáli záha. Ešte zničiť chuť na sladkosti a bude to No.1 😀