icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
aredhel
25. jan 2013

@martinkova24 prave som napisala navod ako som chudla 🙂 precitaj si odpoved pre jaruska74 🙂

jaruska74
25. jan 2013

@aredhel fantasticky si schudla, och..........musim ist do toho, fakt je najvyssi cas. S cvicenim problem nemam ja chodim cvicit aktivne, len ta strava . Ale uz je rozhodnute.......si ma maximalne motivovala, toto som asi potrebovala. Takze verdikt je taky, ze ovela ovela menej jest!

aredhel
25. jan 2013

@jaruska74 ak chces schudnut rychlo tak ovela menej jest je jedine riesenie...ale samozrejme aj ovela viac pohybu...ale vsetko ma svoje klady aj zapory a tento styl chudnutia nie je velmi zdravy...teraz by som chcela skusit na to ist inak a to jest v mensich davkach ale nie tak malo ako som jedla predtym ale zaklad je vylucit tie tuky a cukor...alebo aspon ich minimalizovat lebo tie su pre stihlu postavu velkym nebezpecenstvom (ja som varila len na minimalnom mnozstve olivoveho oleja)...urcite to nepojde tak rychlo ale bude to menej "bolestive" 🙂
a takmer som zabudla...taktiez netreba jest po veceroch a po nociach...ja som vtedy jedla max. do 18:00...po siestej uz nic...akurat vodu ;)

pergola
26. jan 2013

@superego kočica riadne...klobuk dole...a ako sa to podarilo?ak sa smiem opýtat...ja mam 92kg achcem ist na 70kg-pomoooc... 😉

patka1979
26. jan 2013

@aredhel moja krasna postava myslim ked si schudla ako si to dosiahla dakujem 😀

aredhel
26. jan 2013

@patka1979 na strane 7 som uz dala navod ako som schudla...nebolo to sice zdrave chudnutie ale zato ucinne a rychle 🙂

angelaa214
26. jan 2013

pergola....... sme rovnako velke... aj jachcem mat 70kg

patka1979
26. jan 2013

@aredhel no ja som zatial upravila stravu jem 5x denne ale aj menej cvicim jednu hodinu vela zeleniny pijem vela vela vody pomedzi to caj a zatial mam tri kg dole ale aj sa lepsie citim no chcem schudnut az 30kg dufam ze to pojde

superego
26. jan 2013

@pergola
@angelaa214 zeny :D inak ako cvicenim to nejde ale fakt ked date aspon 20 minut denne cvicenia a nebudete sa prejedat+ prestanete jest po 17.00 date to!! :D ja som mala viac ako vy a po pol roku som na tom lepsie ako pred porodom 🙂 drzim palce

aredhel
26. jan 2013

@patka1979 to robis velmi dobre...je lepsie chudnut pomalsie ale zdravo...bude ti to trvat dlhsie ale urcite zhodis aj 30 kg len nesmies povolit 🙂 a jedna hodina cvicenia je az az 🙂

aredhel
26. jan 2013

@superego uplne suhlasim 🙂

vitacalcin
26. jan 2013

@superego súper, mas pevnú vôľu, koľko vážis teraz a koľko merias, ďakujem

superego
26. jan 2013

@vitacalcin kedze som sa na seba uz nedokazala pozerat musela som to vydrzat.. Cez vianoce som sa prejedala a necvicila som, tak som na 72kg meriam 173 cm.. Ale do leta mam zavazok ist n 65 kg :D

pizzamati
26. jan 2013

Ahojte dievcata, aj ja sa k vam pridam ja som tiez ako slon, vela krat som sa snazila chudnut ale ked som schudla tak som to rychlo nabrala naspat ked som prestala drzat dietu. Ja a pohyb sme neni moc priatelia ale ako tu citam tak bez pohybu to nepojde. Ja si vzdy poviem ze pohybu mam cez den dost som sestra a beham cely den za pacientami ale nestaci to. MOj problem je ze cely den nejem nic ak tak nejaky jogurt rano a potom az ked pridem domov vecer to sa niem dozrat vsetko co vidim zozerem. Ale baby tu su super a vidim ako super schudli tak idem na to aj ja. Drzte palce a dnes sa pokusim trosku pohybat. Ja som uvazovala aj o zaludocnom balone ale stoji az 2000 eur uz som mala ist na stretnutie s lekarom ale napokon som to odvolala.Tesim sa na vasu podporu. 🙂

patka1979
26. jan 2013

@aredhel dakujem normalne som podrastla ked som sa zapla do nohavic do ktorych som nevosla..😀

mamaveronika
26. jan 2013

@superego fuha riadna zmena!!! ako si to dokázala? ja som akurát začala🙂 tak ma povzbudzuje ked vidím ako sa to dá...daj nejakú radu.... 😀

aredhel
26. jan 2013

@patka1979 to ti verim 🙂 ved ja vtedy co som tak schudla som tiez bola ako v siedmom nebi a to najmä ked som prisla do obchodu a konecne mi boli dobre vsetky veci ktore som si obliekla a dokonca som v nich vyzerala aj dobre :D a kazdy kto ma videl hikal ze aka som chuda a ako super vyzeram 🙂 ludia ma nespoznavali 🙂 a sebavedomie mi tiez pekne narastlo 🙂 akurat rodicia sa bali ze mam anorexiu a chceli ma poslat na vysetrenia :D ach kde su tie casy 🙂 ale uz tiez znovu zacinam tak dufam ze vydrzim a budem znovu taka stihla ako pred tehu 🙂

patka1979
26. jan 2013

@aredhel tak ti drzim palce mi mame svadbu svagor sa zeni to ma inspirovalo lebo uz som raz bola taka viac pri sebe a ked som sa videla na DVD skoro som odpadla strasna vaha ani som sa nemohla na seba pozerat 😅

vitacalcin
26. jan 2013

@jasmika páči sa mi to, konečne sú aj fotky, dobre si to vymyslela, ja mám tiež v pláne schudnúť, a ked sa mi podarí, hneď dám tiež fotky

aredhel
26. jan 2013

@patka1979 no a presne to treba...nejaku motivaciu...a silnu taku ktora ta len tak lahko nepusti 🙂 tak aj ja ti prajem vela stastia na ceste za stihlou liniou 🙂

patka1979
27. jan 2013

@aredhel 😀

pergola
27. jan 2013

@angelaa214 tak ideme na to,ni??? 😉 Ja som zacala pred 2týždnami...pred týždnom ubytok vahy len 600g azo vsadial 2cm dole.Uvidime dneska...po meraní a vážení...och bože 🙂

superego
27. jan 2013

@mamaveronika ahoj, cvicila som kazdy vecer aspon 20 minut plus som sa neprejedala a po 17.00 som uz nejedla.. da sa to 🙂

evitka82
27. jan 2013

ahojte zienky sklanam klobuk pred vami ako ste dali dole tie kila.super!!!kukam fotky a nevychadzam z uzasu. ja cely zivot bojujem s kilami.nie su az tak hrozneee ale aj tak...mavala som tak 60kg. vtedy vypadam najlepsie 😀 .pred otehu som mala 69 ked som rodila 83.po porode mi to slo rychlo dole ale makka som ako rosol.od noveho roku chodim do fitka chcem spevnit a ist na tych mojich 60 mozno aj menej 🙂 teraz mam 64.

pridavam foto.prva je tyzden pred porodom-HROZA!tulen(nikdy nikde nezverejnena).druha ked mala Margaretka daky mesiac,tretia z dovolenky ked mala 10 mesiacov 🙂 teraz pracujem na tom bruchu a tie kozy no to uz len prestat kojit 🙂 a potom plastika 😀 😀
všetkým nam drzim palce!!!!

angelaa214
27. jan 2013

@pergola ahoj.. a co robis,aby si schudla?? nejes po veceroch.. aj cvicis?

aredhel
27. jan 2013

@14petulka88 za kolko mesiacov sa ti to podarilo? aspon priblizne?

14petulka88
27. jan 2013

@aredhel 3 mesiace 🙂

11moncsike44
27. jan 2013

Skvela temička, dúfam že za par mesiačikov sem pridam aj ja moju premenu. Všetky ste premna velka inšpirácia. 😀 😀 😀

sarrahmichelle
27. jan 2013

Caute baby tak aj ja pridavam svoje fotky..foto c. 1 pociatocny stav 103 kg po roku 55 kg bola to riadna fuska zo zaciatku ale casom ma to zacala bavit....momentalne som pol roka po porode mam este nejakych 11 kg navyse no na tych sa uz pracuje

kingstonka
27. jan 2013

@sarrahmichelle Super !!!! blahozelam k takemu upspechu. ja by som zatial mohla dat len fotky v opacnom poradi.

obdivujem vsetky kocky , co ste to dokazali. silna motivacia.snad sa raz nastartujem aj ja :(