Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@laurica123 54kg?? nooo tak tam sa ja nedostanem, ale ty si uz teraz stihla ja budem stastna ak sa na tych 60 kg dostanem 😅 ja ked som toto forum objavila tak som bola sokovana zo @superego (prijemne teda) a uz neviem na ktorej stranke to dala fotku pred a po a k tomu komentar, ze co sa da stihnut za pol roka... a ta veta + tie jej fotky to ma dostalo teda tak ma to nakoplo ze stale ked to zacnem vzdavat stale si to najdem a zase idem na 100% 😀 Inak mm ma pofotil v spodnom pradle a je to hnuuuus aj to je super motivacia. No a co robim....rano zacnem tym, ze vypijem pohar teplej vody s citronom Ranajky co jesto muslli, cerealie, chlieb tmavy so syrom sunkou kopou zeleniny...+4dcl zeleny caj, Desiata bud jogurt, alebo ovocie alebo dokonca kolacik JEDEN!!!!! alebo tycinku nejaku Obed co je navarene ale nie mega porcie ako som sa predtym pchala ale NORMALNE 😀 okolo tretej si dam nejaky jogurt alebo ovocie a o 16:30 uz chystam veceru co jesto a po 17:00 uz nejem nic ak som veeelmi hladna tak jablko alebo jogurt ale aj to max do 19:00 no a kazdy vecer cvicim niekedy sa mi nechce tak je to len 10-15 min. ale inak sa snazim pol hodinku. Vcera som sa dokonca bicyklovaala na stacionari 15 min. a cvicila som aj cez den, ked mam cas pri babach tak cez den aspon 20 min zumbujem a veeeela pijem. Zacala som 1.6. na 69kg o tyzden 8.6. to bolo 67,4kg o tyzden 15.6. (to boli aj prehresky) to bolo 67,1kg tento tyzden som sprisnila hlavne cvicenie tak pevne verim,ze v sobotu bude na vahe svietit 66tka, ked aj snejakymi gramami navyse len nech je ta 66tka 😀
@laurica123 na strane 3 je ta moja @superego motivacia krasna baba je a to co dokazala no uuuuf klobuk dole velky vzor je pre mna 😉
ahojte....konecne som sa na to dala aj ja...ale ziadne diéty, moja štartovacia váha bola neuveriteľných 87kg!!!!! (tolko som mala v 9.mesiaci pred porodom, teraz som mala tolko aj bez bábetka) a po týždni!!!! mám 3kg dole. Jem normálne, ako doteraz, akurat si k ranajkam doprajem viac zeleniny, pečivo sa snažím tmavé,obed normalne, to co varim bežne, podvečer si dám niečo malé, niekedy aj to, čo ostalo z obeda, ale po 17tej sa snazim nejest...a snazim sa neejest sladke a alkohol tiez vynechavam. Ale čo je kľúčové- chodievam BEHAT kazdý vecer 15 minut (viac nevydrzím), je to uzasny relax, doteraz som to neznasala, a teraz, sa neviem dockat vecera, kedy pojdem, a ked pridem z behania tak este nejake tie cviky- brusaky a pod. pred telkou. a vela sa snazim piť čistu vodu. A ide to, nieje to az take hrozné. wau...sama som nadšená. 🙂 🙂 🙂 🙂
@sssimi mozem sa opytat co konkretne si papala z herbalifu ? ... mm sa na to tiez dal a ja s nim, len nejako si nevieme najst rezim... mame aj cajik aj formulu1, vlakninu, multivitamin a koooopu dalsich veci.... aa ako si to riesila s vodou ? , nam doporucovali 3litre doobeda a 1,5 poobede... lenze u nas to nejako nejde, doobeda nam je z vody az zle a poobede sa jej nevieme nabazit :(
@bayuska Ahoj. Začala som F1 + F3 a čaj. Ja mám na svoju váhu vypiť 3,5 litra. Ráno na lačno vypijem 1 liter vody s vlákninou a herbalifelinom, potom do 12:00 2 litre čaju a do večera ešte nejaký liter, takže ja pijem aj naviac. Problém mi to už nerobí. Ranné pitie je dobré kvôli vylučovaciem obdobiu a vtedy sa najlepšie prečisťuje organizmus od škodlivýn.
Ja som s tými 3,5 litrami začala hneď od začiatku. Výhoda je, že som na materskej, takže nemám problém s hladaním WC. Tie 2 litre čaju už teraz dokážem vypiť do hodiny. Hlavne ak behám s deťmi po doktoroch je to lepšie. Pijem až keď prídem domov okolo 11:00. Je to podľa mňa len vec zvyku. Kedy si začala?
@lusika02 tak teda to je skvelé vau videla som to..ja už 3 mesiac vlastne 4 chudnem veľa prehreskou ale aj napriek tomu som dala dole slušné číslo..štíhla niesom ja som moc krpata a mne. Je veľa aj 60 52 je ideál toľko som mala naposledy v 18 tich.. Ty to dáš musíš mať len pevnú vôľu..moje foto v spodnom pradle je tiež nie bohviečo.. Keby som nemala cicky 4tak je úplne zlé..som zvedavá na tvoje výsledky 🙂
@sssimi mne na herbalife schudla len penazenka 🙂 niiikdy viac fungovat na tom do konca zivota nemienim a ked s tym clovek prestane priberie spat moja suseda krasne schudla bola na nom asi 2-3 roky potom s tym skoncovala a za pol roka bola tam kde predtym 😒 ale ako zaciatok to moze byt dobre a potom uz asi treba menit ten zivotny styl a bez cviceniaaa to nejde....
@laurica123 no to aj ja som zvedava na moje vysledky 😅 😅 😅 pri tychto horucavach by sa to mohlo vypotit 😀
baby, ste sikulky, uz sa tesim ako sa po porode k vam pridam
@hasleerka no ani mne sa nechcelo veru, a zacala som tak spontánne, bolo tak príjemne vonku, a hovorim mužovi, postraž deti, ja si idem zabehať...dala som si sluchatka, hudbu, a isla som, nie vela, kolko som vládala, ale tolko, aby som sa zapotila, inak to nema vyznam...a čuduj sa svete, na druhy den som zas dostala chut ist si zabehať..najhorší je ten štart..potom to už ide samo 🙂 🙂 a dnes som napriklad mala horalku a vecer o pol šiestej som mala chlieb so syrom. no ale potom o osmej som bola na kolieskove korcule, tak ma to az tak velmi nesere 😵
@lusika02 veď práve, že všetko je to v hlave. Tiež netuším čo bude o rok, ale viem že sa nechcem vrátiť na tú moju predošlú váhu. Teraz idem skúšať udržiavačku. Budem sa snažiť jesť každé 3 hodiny. Vtedy ani nechudnem a ani nepriberám. Hýbem sa až až pri dvoch deťoch a k tomu si chodím obdeň zabehať. Aj tak sa toho bojím čo bude teraz. Uvidím 😉
@hasleerka ako sa ti dari - ja zatial stale v hlave nemam jasno - teda mam jasno že by som rada ale nemam jasno ako na to 😀 a do toho zapal šlachy alebo väzu na kolene že chodim ako Quasimodo - no radosť 😀
@sssimi to pravidelne jedenie je dooobra vec a naozaj zabera no a + behanie pohoda to je pohybu az az 😉 ani nehovorim ze este +2deti 😀 poznam to 😉 Nech sa dariii 😉
@lucula73 akoze nechcem im krivdit, tak schudla som za mesiac 1kg 😅 ale za tu 1buksu vanilkoveho koktailu + ten caj nic ine som nechcela som zaplatila cez 90eur a to som este mala brat nejaky protein ci co ale to som odmietla tak akoze toto kazdy mesiac 🙄 nie je sanca ja mam 3 deti a nekradnem 😒 😀 teraz ked som po 17:00 nejedla a cvicila som trosicku kazdy den som schudla za tyzdden 1,5 kg ZADARMO 😉
@lusika02 máš pravdu, nie je nad to ked schudneš prirodzene a zadarmo ... ja tým prípravkom akosi nedôverujem...
@jerryjanka no nie je sa čím chváliť ... zatial je to 2kg isto a 1 kg nejak lieta ... lebo ked sa odvážim nalačno tak je dole, ale ked sa skúsim odvážiť večer, tak už je tam ... ale idem už na to prísnejšie, po 17nič nebudem len piť ... sladké úplne stále neviem obmedziť ale stále sa držím tak menej ho zjesť ako kedysi ... no a už som zase začala s brušákmi ... ked sa mi podarí dostať na dvojciferné číslo budem velice happy...
Prečítal som si príspevky nielen v tejto kategórii, preto si dovolím dať tieto otázky na zamyslenie 1. otázka - Koľko je finančných spoločnosti a ľudia prichádzajú o financie prečo ? 2. otázka - Koľko je spoločnosti čo sa venujú zdravej výžive a pritom koľko je ľudí chorých, prečo ? 3. otázka - Koľko je spoločnosti čo sa zaoberajú chudnutím a pritom koľko je ľudí viac a viac tučných, prečo ?. 4. otázka - Koľko je kozmetických spoločnosti a koľko ľudí má následne kožné problémy, prečo ?“ 5. otázka - Poznáte nejakú spoločnosť, ktorá vo svojej reklame nepoužíva slovo ako : sme najlepšia spoločnosť, sme jednotkou na trhu, máme najkvalitnejšie výrobky, výrobky sú z najkvalitnejších plodov, a iné podobné slová. Nájdite si čas na cca 25 min a preštudujte si stránku http://slobyf.webnode.sk/.
@sssimi ano 1kg za mesiac a to som si davala pozor kolko jem ale pravda je ze som vobec necvicila 😒 no ja s tym mam tiez problem rano som vypila caro a okolo obeda ked mi bolo spatne som zistila, ze som este neranajkovala prebalovat, chovat, kojit potom hned to spravit postavit varit..... no to asi kazda pozna 😉 teraz si davam valky pozor na to a uz mame svoj rezim dna tak upraveny, ze sa viac da 🙂
2,5 mesiaca a dole 7,5 kila...z80,5kg na 73...do prace chodim pesi a vlastne vsade kde sa da a uz "nezerem" ale jem...teraz chcem zacat aj s korculami...
@dadak pridas aj mna do sukromky...😉

ahojteee....takže pauza za nami, už idem zase naplno, od dneska 😀 a vydržíme, vydržala som predtým vydržím aj teraz...stahovačka nedokončená, všade krabice, ach jaj, ale aspon mám čo robiť po večeroch a žiadne vyžieranie 🙂
váha našťastie ani neklesala ani nestúpala...takže pokračujem tam kde som skončila 79,5 kg 😉