Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

prosím Vás poradte, snažím sa tiež zhodiť nejaké tie kilečká už druhý mesiac.....ale som nešťastná, lebo keď sa postavím naváhu zhodila som asi 3kg za tie dva mesiace....pravidelne 6km na bežiacom páse, stravu som upravila na oveľa menšie porcie, večera najneskor o piatej hodine, cítim sa oveľa lepšie....ale keď som sa pomerala pár cm je dolu z celého tela....kedy pôjdu zo mňa tie kg dolu? ☹
ja veľký úspech nemám, ale tak potešilo ma aj tie 4 cm z brucha dole ... a 3 cm z pása ... som vďačná aj za to .... ale tak idem aspoň teraz zopár brušákov urobiť
ja teda cvicim od februara, a mam dole len 4kg, cez pupok zial iba -1cm, to je moj najvacsi problem, a vobec sa mi nedari... tiez jem 5x denne, vody vypijem min.2l, teraz v tomto teple aj 4l. a cvicim 4-5x tyzdenne, teraz cvicim len 12minute madness a obcas nejaku posilovacku od boba alebo kynychovej, buduci tyzden sa meriam po 2mes. ale vidim, ze sa nic nepohlo (pupok si meriam priebezne)
@sssimi a ako si si vypracovala brucho po pôrode síce už nemám veľké ale ochabnute..inak perfektný výsledok 🙂
prosim ako to robite, ze vobec vtomto teple vladzete cvicit??? ☹
@smatankaaa no ja som cvičila večer o 22,3 .ale len 15 minút ... viac nevládzem .. ale teplo bolo aj tak ..
@mravcica no preto sa mi to zdá málo, keď vidím aké úspechy majú baby ... ale tak ony viac aj cvičia, aj určite omnoho menej jedia ako ja .... ale i tak som spokojná za to čo som zvládla ... veď ty vieš koľko som žrávala ...
Baby vsetky vas obdivujem. Ja som prisla z porodnice pred 7tt a moja vaha bola 100kg, katatrofa!!dnes mam 90kg, takze 10kg islo dole. Prvych 5ani neviema ko. a od 1.6.som zacala vicit jillian 30days shred a obmedzovat sa v strave, bile pecivo vobec, sladkjosti tiez nie, len bebe dobre rano orieskove. ranajky jeden racio rozok, obed normalne, a vecer naposledy o 17:00 teiz len nieco lahke, popri jillian sem tam zumba a tak, zhon okolo deti, su dni ked sa cele dni nezastavim.. ale dneska som totalne zlyhala, dala som si horalku a dva cukriky z bonboniery a este k tomu aj chleba dve hodiny po obede. jedavam kazde 4hod, neviem co sa deje, aj vy kt ste tak schudli ste obcas zlyhali? citim sa hrozne, aj si pripadam strasne tucna, kedy ste zacinali badat prve vysledky? ja som spevnela ale nejak na podtave to nie je vidiet.. prosim poradte mi ako sa znova nastartovat?velmi chcem schudnut, dufam, ze len dneska je den blbec.. 😒
ahojte zienky ja mam dnes vaziaci den ciel bol 66kg s malou dusickou som zastala na vahu pozrem dole a ze 65,7 😀 jabadabaduuuuuu 😉 dnes som nestihala vobec cvicit som total unavena dam len nejake tie brusaky sprcha a spat 🙄 ciel buducej soboty 65kg 😉 ja som s mojim tempom spokojna vraj zdrave chudnutie je -2 az 3kg za mesiac ja chcem dat dole este 10kg tak ak mi toto tempo ostane v novembri sa dostanem do ciela 😉 Noooo Pan Boh pomaaahaj 😉
@miskachrumka ako sa da kojenim pribraaat???/ ja mam tretie ale priberam len z prejedania a okrem deti a domacnosti ziadny pohyb...mne pomohlo praveze kojenie kilecka sli dole aj ked sa to potom zastavilo 😒
sranda, no ale kazda sme ina a to telo reaguje stale inak, drzim palce 😉 ja sa drzim rad superego nejem po 17:00 a kazdy den trosku cvicim 15 min a niekedy aj 30min. 😉 pomalicky to ide dole 😎
@lusika02 no dá sa ....a by si sa čudovala kolko žien pribralo práve dojčením ....každá sme iná ..a aj moja mama naberal pri mne kilá práve dojčením ..a aj vela žen tu na mk ..pribralo dojčením ..na každu to posobí ináč
@miskachrumka ano, toto ja poznam. za 8 mesiacov kojenia + 4 kg. Neustaly pocit hladu... jednoducho som pribrala a akonahle som prestala kojit 5 kg vdaka snahe dolu. Predtym to neslo, aj keby som sa rozkrajala...
@effkaa dalšia 🙂 ja som pribarala viac ..ja som nebola hladná ja som jedla ako predtím ......mne aj pediatrička povedala ......že su ženy ktorým sa všetko ukladá ako by si robilo telo zasoby keby niečo ....každá sme iná 🙂
@miskachrumka ved urcite ja som o tom nepocula este aj okolo mna kojace zeny chudnu preto ma to prekvapilo ale jasne, ze kazda sme ina a to telo reaguje inak 😉 ja este kojim tak cvicim dost opatrne, jem normalne akurat ze uz po 17:00 nejem iba ak som strasne hladna tak surovu zeleninu alebo jougurt 🙂
Inak baby ja mam pocit, ze ako som zacala cvicit mam este vacsie brucho ☹ to akoze mate niektora takuto skusenost 😒 a strasne mam ovisnute brusisko predsa 4 tehu a pri kazdom som pribrala min. 17kg. budem cvicit aj nadalej len by celkom dobre padlo povzbudenie, ze sa to da vycvicit 😕 mate niektora za sebou takyto uspech? dakovala 😉
@lusika02 🙂 aj ja stale kojim, ale uz od 3. mesiaca cvicim uplne normalne. 2x tyzdenne aerobic a 2x beh (6,3km). U mna je to tazsie s tou stravou. preto si myslim, ze som po prvom tehu este pribrala a to som kojila malu az do 13.mesiacov. Takze teraz po druhom sa snazim aj so stravou, ale ja som strasne vela pribrala. tak to ide pomaly, ale ide. Uz mam uz mam o 22kil menej ako ked som isla rodit, ale stale potrebujem min 13kg (aj ked chcela by som az 18), takze este beh na dlhu trat.
S bruskom neviem, patrim k tym stastnym ze brcho nemam (typ hruska) - dokonca ani stria nic a koza pevna ako pred tym, len tie kila navyse. Ale kamoska mala brucho - ona bola vzdy ten typ ze aj pribrala tak do brucha. No a mala ma teraz takmer 5 rokov, ona schudla tak ze je stihlejsia ako ked mala 18 rokov a brucho odislo. treba schudnuut, cvicit a mozno zacat niecim mazat 🙂
@laurica123 ja mám od prírody takú dosť tvrdu, pružnú pokožku, takže sa to celé pekne stiahlo, ale dávam si aj omega 3, možno aj to pomohlo.
@alore Ďakujem 😉 164cm mám.
@lusika02 ja tiež ešte dojčím malý ma 10,5mes 🙂
@sjuz ja tiez cvicim sice iba mesiac ale moje cvicenie je stacionar. bicykel, zumba doma 😅 ta julien ci ako sa jej nadava ale to ziadne ze taky level onaky co otvorim na youtube to cvicim a vecer pri telke take cviky starodavne na brucho, nohy, ruky a zadok, kliky a cviky na prsia uuuplne vynechavam lebo sa preoste bojim o mlieko rada by som kojila este minimalne rok. No ja som asize melon 😀 mala gula a vseeetko hlavne na brucho sa mi uklada ja tie moje 3 pneumatiky volam,ze tatra, matra, fatra 😀 a dost mi ovisa brucho ale dufam,ze cvicenim sa to podda 😒
miskachrumka no pevne verim,ze aj my sa vydrzime tolko kojit mala mi prestala chciet mliecko mala 10mesiacov vtedy som znovu otehotnela a vraj hormony zmenia chut mlieka a niektore deturence uz potom nechcu 😒 preto dufam a budem sa snazit robit vsetko preto aby sme sa vydrzali kojit ten rok, dva a aj tri ak sa bude dat 😉
@lusika02 ja neviem či tá zumba pri dojčení je dobrý nápad .....lebo tam sa osť skáče a može sa ti do mlieka vyplavovať hormon ktorý tu može zmeniť chuť mlieka a dieta ho lahko začne odmietat ...ten stacionár je asi najlepší ....
@miskachrumka
@lusika02
ja si myslim, ze ked doteraz neodmietala tak to cvicenie je ok. Ja som tiez opatrne skusala a prisla som na to, ze malej vobec nevadi ked cvicim. A to nam na aerobiku dava dost zabrat, ona aj take narocne cviky ako z funkcneho treningu, no a mala nic. vecer pridem, osprchujem sa a kojime. Ani na mnozstvo mlieka cvicenie u mna nejako vplyv, takze ja sa nebranim ziadnemu pohybu 🙂 Aj beh riadne natriasa a v pohode...
@sjuz viem ....ved ja chodím len behávať ...ale my kedže sme už vačší sa dojčíme len ráno po zobudení a pod večer nejak pred tím ako idem behať .....pred spaním už nie ...tak že mne to super vychádza 🙂 a pokial nemáš problém tak super 😉
@miskachrumka jooooj ja viem, ze ked sa povie zumba tak cloveka napadnu 40 kilove zienky a krkolomne variacie 😀 ale ja som kopa tuku 😅 tak ja sa len natriasam a trasiem zadkom v lepsom pripade 20min. ale vacsinou zvladam len 10 😀 ja mam velke prsia takze nic extremne natriasave nie je pre mna 🙂
@lusika02 ja som chodila na zumbu 3mes pred otehotnením druhého syna .....premna to bol skor relax a odreagovanie ....a poviem ti boli tam rozne tipy žien od 120kg po 45kg a rozne vekové skupiny ....ale poviem ti že tie hodnejšie ženy sa vedeli lepšie hýbať ako tie tenké ....štihla žena ledva 22rokov a ledva sa vlnila a bola jednoducho nemotorná ....kolko krát sme sa na takých aj zasmiali ....a tie čo malú tie kilá na vyše išli sko šípy .....takže ide o kondičku a nie o vahu a vek 😉
@miskachrumka inak aj ja uz cakam, ze by sa mala mohla nejako menej dojcit. ona ma 9mesiacov, cize nie sme od vas ovela mensi a dojcim tak casto ako na zaciatku. nejako sa mi ju nedari presvedcit ze ked spapa prikrm staci voda, stale chce mlieko...
@sjuz moj je jedák velký ..tak že dáva prednosť tomu čo ho riadne zasýti 🙂 ale tiež sme sa do toho 7mes často dojčili 🙂
Wow to je super ja sa tiez pokusam o nieco ale toto je super. Škoda že som túto stránku nenašla skôr. Gratulujem !

@superego tak toto sa ti ako podarilo ???? ja som pribrala za 10mes kojením 7kg chcela by som hodiť 15kg prosím porad? zmenila som stravu aj ked ja som sa nikdy nezdravo nestravovala ...aj mám pohyb aj ked nie vela kedže nemám času nazvyš ......tvoje fotky ma až fascinovali 😵 😵 😵