icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
hasleerka
30. jún 2013

@margaretka888 no tak toto poznám dôverne ... vždy som chcela začať v pondelok, len akosi nikdy neprišiel ten správny ... až som sa raz v piatok nahnevala a viac sa o seba starám... nie som taká dobrá ako ostatné kočky, ale som aj tak spokojná so sebou...

lusika02
1. júl 2013

@mirkave aj ja sa vazim rano po zobudeni....
dnes je mesiac ako som zacala aaaa -3,6kg no ziadna slava ale ak to takto pojde nasledujuce 4 mesiace tak moooze byt 😉 tak huraaa do toho 😎

mirkave
1. júl 2013

@lusika02 ale coby 🙂 to je pekny ubytok na vahe 🙂 tak nejak islo aj zo mna dole a som spokojna.ak to pojde takto dalej........ budeme krasne 😉 😀

misha666
1. júl 2013

@lusika02 ahoj, jillian je silove cvicenie, ked si tolko vela cvicila tak si nabrala svalovu hmotu a svalova hmota je tazsia ako tuk...z tuku si mozno schudla aj kilo dva ale tolko si pribrala na svaloch...mala by si sa uz skor zamerat na meranie s metrom ako na vazenie,alebo ist si dat raz mesacne zmerat pomer tuku a svalov v tele na tom pekne vidno ako postupujes 😉 urcite to bude tak ja to poznam...ja sa uz ani nevazim...lebo vaha mi stoji ale cm ubudaju 😉 vela sil 🙂

veronikaitali
1. júl 2013

@danuska24 BABY ASI BLBA OTAZKA ALE TO PRHNO SU AKOZE NASE KLIKY?ROBIA SA TAKTO NA PREDLAKTI?DAKUJEM

lusika02
1. júl 2013

@misha666 dakujem nemam meter tak kaslem na to cvicit budem dalej uvidim po 3 mesiacoch aky bude vysledok rozhodne to nevzdam tento rok v decembri budem mat 35r. a chcem si dat darcek 55kg 😉

lusika02
1. júl 2013

@veronikaitali nie to nie su kliky to sa zdvihnes na predlakti a na spickach a musis sa tak udrzat vystreta ako doska/prkno 😉 pre mna je to nenormaaalne tazke 😒

veronikaitali
1. júl 2013

@lusika02 AHA A TO KOLKO SA TAK MUSIM UDRZAT?

hasleerka
1. júl 2013

@veronikaitali ako je tam napísané, každý deň pridávaš sekundy

veronikaitali
1. júl 2013

@hasleerka KOKSO TO AZ TERAZ SOM SI VSIMLA ,ZE SU TAM SEKUNDY,PREPAC 🙂

lusika02
1. júl 2013

@veronikaitali kolko vydrzis 😉

hasleerka
1. júl 2013

@veronikaitali ja ti nemám čo prepačovať :D :D :D ... ved sme tu na to aby sme si radili...

sunshine85
4. júl 2013

18ty den na DD a váha -3,2kg 😉

mirka21041988
5. júl 2013

baby ste super a všetky tu na fotka dobre vyzerate ja som na mesiace po porode a zacinam pomaličky cvičit lebo kojim ale aj tak to ide dole lebo jem normalne ale už sa tak neprežieram sladkostami držim všetym co chcu schudnut vela trpezlivosti a všetko bude fajn neskor pridam nejake foto

nibiru
6. júl 2013

tak takto som vyzerala 29.4.2013

nibiru
6. júl 2013

a takto vyzerám dnes -8kg za 2,5mesiaca žiadna dieta a 66,5cm na obvodoch začala som cvičiť,upravila stravu 🙂 táto fotka je strará asi 2 týždne takže teraz mám ešte o pac cm menej a maka sa dalej ešte 20kg musí dole aktualne mám 86,5kg začínala som 94,5kg

lussy666
6. júl 2013

baby, otazka - ste tu niektora alebo poznate niekoho kto schudol 50 a viac kil?

hocy79
6. júl 2013

nibiru vyzeráš super.Mam otázku...ako konkretne si zmenila stravu?Aký maš jedálniček?A čo si cvičila?

ronny123
6. júl 2013

baby ma niekto skusenosti s nejakymi tabletkami,pri ktorych schudnes bez toho aby si musela aj cvicit?mam operovane koleno,preto nemozem velmi cvicit...

nibiru
6. júl 2013

@hocy79 jillian michaels prvý mesiac len doma 30days sred potom som začala chodiť aj do fitka 2-3x tyždenne na cca 1-1,5h. strava upravená tak že nejem po 21h. chodím spať o polnoci,obmedzujem pečivo,sladké ale ked mám hroznú chuť dám si ale s mierov a hlavne zmenšila som porcie jem s malého taniera vždy som mala pestrú stravua el problém bol porcie jedla som vela pohyb žiadny.

nibiru
6. júl 2013

@ronny123 ak začneš brat tabletky schudneš ako s prvej svalovej hmoty tuky budú daleko daleko preč ppotom nastane jojo efekt a bez svalovej hmoty je tuk objemnejší čiže budeš vyzerať horšie ako predtým,dajú sa nájsť aj cviky kde nemusíš velmi používať koleno v prvomrade strava je 70= zakladu chudnutia skús pozrieť dáke wokouty jillian michaels,bob harper a povyberaj si cviky ktoré sa ti budú hodiť hlavne mať dobrú obuv,bandáž na koleno to je základ.

juditkak
7. júl 2013

@lussy666 ahoj no ja som sice neschudla 50 kg ale od porodu ked som mala 113 kg mam teraz 77 kg. tiež pekne nie? ale idem ďalej prvych 20 islo dole porodom a kojenim. teraz cvicim a uprava stravy

annulikb
7. júl 2013

no super téma, potesili ste ma, hlavne fotkami 🙂 Som sice 2 mesiace pred porodom, ale uz teraz sa tesim, ako sa pridam do tejto skupiny. Tak krasne leto 🙂

olifcek
7. júl 2013

@ronny123 to su vyhovorky, ze nemozes 😀 ja som byvala profi sportovkyna, mam milion veci ale pekne cvicim 😀 mozes plavat, bajkovat... 😝 brusaky robit...

ronny123
7. júl 2013

ja som tiez sportovala roky,hrala som hadzanu...nemozem ani bajkovat,ani na korcule,ani behat,lebo to koleno potom strasne boli a tak isto mam problemy s krizami,takze ani brusaky robit nemozem,lebo mi idu odpadnit krize potom...

nivalis
7. júl 2013

Tak sa k vam pridavam🙂 1. foto- rok 2011 august, 9 mesiacov od porodu, vaha 72kg, 2 foto minuly tyzden, vaha 58kg 😀 a tuto vahu mam uz vyse roka, len akosi nebola sanca sa odfotit v plavkach 😉 Ziadna "dieta"... proste som si nasla svoju cestu!= ku kazdemu jedlu jem surovu zeleninu, nejem bielu muku a zemiaky... teda nejem- ak sa da nejem, ak sa mi moc chuti- tak si dam 😉 😉 😉 jem mensie porcie a jem castejsie. Hlavne sa netrapim!!! Ak sa mi nieco vazne chuti- jednoducho to zjem- bez vycitiek 🙂 teraz prave pijem cervene vinko a papkam chipsy, dojedam prvy balik a druhy uz mam nachystany 😀 chudnutiu zdar 😀 😀 😀

hasleerka
7. júl 2013

@nivalis no super pochvala ... aj si veľa cvičila či len stravou???

nivalis
7. júl 2013

@hasleerka Dakujem!!! 😉 posledne dva mesiace som robila brusaky...ako pred dovolenkou 😅 ale neslo dole ani cm a kg... tak som to vzdala 😀

hasleerka
8. júl 2013

@nivalis takže len tou stravou si tak pekne schudla

jankatt1
8. júl 2013

Dievcara, mate prosim niektora podobnu skusenost? Uz druhy tyzden chudnem, stravujem sa zdravsie, cvicim 6x tyzdenne ( 3x s osobnou trenerkou vzdy 60-70min a 3x aerobny trening - 15km bicykel alebo 4km beh) jeden den regenerujem. Vaha mi vsak stoji. Mam 60 kg, chcela by som sa vratit na svoju povodnu vahu 53/54kg.

Demotivuje ma to. Mam 14 mesacneho synceka. Pred porodom som vzdy len upravila stravu presne tak isto ako teraz, a islo to super. Teraz sa s mojou vahou nic nedeje. S trenerkou spevnujem cele telo, no nic sa po dvoch tyzdnoch nedeje. Mate niektora takyto problem? Pijem cca 1,5-2l vody denne, pred treningom 1000mg L-karnitin. Za kazdu radu, skusenost dakujem 🙂