icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
katka1981
23. júl 2013

@maja21041989, brala som kedysi, aj fatburner a neviem este ake hovadiny. Hoci som ani nemala nadvahu, Prosim ta, nevyhadzuj peniaze do kosa. Ked prestanes jest po 18.h a budes jest 5x denne, garantujem ti, ze pokial si zdrava a budes jest mensie porcie ako doteraz, tak urcite schudnes. A ked pridas cvicenie, este si aj vyformujes postavu. Never ziadnym tabletkam. Ja verim len caju Puerh. Nevravim, ze mi spaluje tuky, ale aspon mam vdaka nemu pitny rezim, lebo mi chuti a chodim po nom casto na wcko, tak sa rychlejsie vyprazdnujem a nelepia sa na mna kila.

kubiklulik
23. júl 2013

@sssimi Ahoj aj ja vyzerám ako ty pred premenou čo si robila krásne si schudla,ja cvičim Jillien každý den teda začala som a uprava stravy,potrebujem dať dole 15kg ☹

cawes
24. júl 2013

ahojte zienky, vsetkym co schudli gratulujem. Ja sa snazim tiez no neviem co robim zle, zo mna to ide strasne tazko tie kg. Cvicim kazdy den, mam velmi upravenu stravu, vecer uz nejem a horko tazko par gramov. Som z toho strasne sklamana a neviem ako dalej.

sssimi
24. júl 2013

@kubiklulik Môj cieľ bol tiež 15kg, Teraz sú to už len necelé 4kg 😀 . Ja som nedokázala nijak schudnúť pri deťoch a tak som sa dala na Herbalife. Za 2 mesiace som mala dole 10kg. Teraz sa dal na to manžel a za 2 týždne má dole 3kg a to pije ten nápoj iba namiesto raňajok. 😉

sssimi
24. júl 2013

@cawes môžeš mať prekyselený organizmu a preto to nejde dole. Skús ráno na lačno pohr vody s vytlačeným citrónom. Citrón je zásaditý. Pridaj na pitnom režime-mala by si piť 4dcl vody na 10kg tvojej váhy. Ja momentálne pijem 4 litre denne. Dôležité je piť hlavne do obeda. No a skús odlahčiť stravu-veľa zeleniny, ovocia, porípade tofu na večeru-je rýchlo straviteľné a nezaťažuje organizmus. A pozor na úpravu zeleniny a ovocia-sú síce zásadité, ale akonáhle sú tepelne upravené už patria medzi kyslé potraviny.

cawes
24. júl 2013

@sssimi aha dobre vyskusam, no ja jem na ranajky chlieb k tomu sunku, papriku rajciny kusok syra, a potom uz som len na salate a masko, alebo salat a mozarela

cawes
24. júl 2013

@sssimi a mozem si dat aj zeleny citron? limetku?

sssimi
24. júl 2013

@cawes jasné, môžeš. A ješ v pravidelných intervaloch? To dosť pomáha a pol hoďku pred jedením skús vypiť pol litra vody.

sssimi
24. júl 2013

Babyyy konečne ide aj pupek dole. Už som myslela, že sa nedočkám 😀

cawes
24. júl 2013

@sssimi hej myslim ze celkom ano, snazim sa jest pravidelne, aj ked nie vzdy sa to kvoli praci da

sssimi
24. júl 2013

A ešte som zabudla dopísať, že na tej spodnej fotke mám už raňajky a 3 litre vody v žalúdku 😀

@cawes a ako dlho sa snažíš?

cawes
24. júl 2013

@sssimi tak od porodu, podarilso sa mi schudnut f5 kg a odvtedy nic, to som ale drzala dukana, no a teraz asi 2 tyzdne intenzivne cvicim jem ako kralik len salat a nic z toho

sssimi
24. júl 2013

@cawes a neformuje sa ti postava? Možno len meníš tuk za sval a tým pádomnejde váha dole, ale tvaruje sa postava. Ja ako som začala k strave aj cvičiť, tak som išla maximálne 0,5kg za týždeň dole. Pred tým čo týždeň to kilo a viac. Je síce pravda, že čím je menej z čoho chudnúť tým to ide pomalšie, ale ešte sa na mne tuku nájde dosť. Každopádne začínam byť so sebou spokojná a vic nepotrebujem 😉

cawes
24. júl 2013

@sssimi ale ja mam 30kg navyse takze u mna je tuku na chudnutie dost 😀

sssimi
24. júl 2013

@cawes inak prekyslenie organizmu by ti vedel zistiť aj obvoďak. Ak chodíš na preventívne prehliadky raz za 2 roky, tak ho popros či by ti nedal zistiť z krvy. No a je dosť možné, že ak si doteraz držala nejakú dietku, tak sa ti znížil metabolizmus, a teraz sa potrebuje len nakopnúť. Ja keď som dávnejšie začala dodržiavať pravidelné intervali v jedlách tak som za prvý týždeň pribrala, za druhý týždeň nič a až na tretí týždeň to začalo ísť dole. Problém je, že veľa chudnúcich to vo chvíli priberania automaticky vzdáva.

lucula73
24. júl 2013

@sssimi super foto,dúfam,že aj ja také budem mať😀

viludu
24. júl 2013

@sssimi vyzeras super, pekne si zhodila z brucha gratulujem aj ja chceeeeeeeeeeeeem🙂

sssimi
24. júl 2013

@lucula73 jasné, že budeš 😉 Ja som dnes bola na premeranie a ako som predpokladala, tak formujem. Tuk ide krásne dole a sval hore, ale aj váha ešte klesá čo je pre moju psychiku dobre, keď nechodím už každý týždeň na prevaženie.

@viludu Skoro 20cm išlo dole, sa teším jak malá na vianoce 😀

viludu
24. júl 2013

@sssimi tak to ti verim,musi to byt super pocit 🙂tesim sa s tebou snad aj ja budem mat take brusko🙂

haicka
24. júl 2013

@sssimi Že vau 😲 A to za akú dobu si dokázala? Čo a koľko denne cvičíš a a aký je tvoj jedálniček??Ďakujem. Fakt obdivujem 😉

sssimi
24. júl 2013

@haicka Za 2 mesiace išlo dole 10kg. Teraz sú tomu presne 4 mesiace od kedy som začala s Herbalife. Momentálne mám dole 11 kg a hlavne formujem. Behať som začala až keď som schudla nejakých 8kg. Snažím sa každý druhý deň 25 minut, ale niekedy to nejde a hlavne na jeseň neviem ako to poriešim, lebo chodím na polnu cestu a ak prší, alebo v ten deň pršalo, tak sa v tom behať nedá. Základ je, že ma to strašne chytilo, a neviem sa dočkať kedy si znovu vybehnem. Škoda, že sa nesmie každý deň 😀 Len dúfam, že ma tak na jeseň chyti aj rotoped. Ten ma fááákt neláka.

kubiklulik
24. júl 2013

@sssimi Nooo klobuk dole super si schudla,ja som tak tiež vyzerala pred pôrodmi :(,no hadám to tak aj bude,inak čo presne máš s toho herbalifu,ďakujeeem,je to inak asi drahé či?

ivoka
24. júl 2013

@sssimi fú super,ako dlho ti to trvalo dostať sa do takého stavu ako na foto 2? ja som začala chudnúť dietkou,skor obmedzovaním sa a zdravou stravou,zatiaľ necvičím,ešte si nepripadám dos´t štíhla ,by mi začali rásť svaly v takomto stave to ešte nie je ok.Dala som dolu 10kg od porodu,ešte 10 ma čaká... po porode som zostala ľahšia len o 3.5kg 😠

mojsap
24. júl 2013

už 17-ty deň spevňujem, výsledky poznať 🙂

takyna
25. júl 2013

@sssimi mozem sa opytat ako na ten pupok?, cvicis? inak krasna zmena gratulujem 🙂

sssimi
25. júl 2013

@kubiklulik Začala som len základom-napoj (zdravé jedlo a proteín) a čaj. Teraz si dávam aj nejaké bobule, ale tie s chudnutím v podstate nič nemajú. Sú na podporu iných vecí, takže nie sú nutné. Ten základ stojí na 3 týždne 145€, ale dá sa tam zaregistrovať a hneď získaš 25%nu zľavu a objednávaš si sama.

@ivoka Za dva mesiace 😀 a to som ešte na tej prvej fotke o 4kg chudšia ako keď som začala 😕 . Moje skóre po dvoch pôrodoch bolo nabratých +14kg, a síce mi chýbajú ešte 3kg dole, tak v pohode oblečiem na seba rifle čo som nosila na strednej a to som mala 54kg-teraz mám 61kg, takže postava sa vyformovala lepšie ako za puberty 😀

@takyna Ďakujem 🙂 Ja len behám a ide to. Snažím sa pri behu z nejakých 25 minút aspoň nejakých 10 minút mať stiahnuté svaly na bruchu, ale to robím len nejaký týždeň, zatiaľ sa mi zdá, že to funguje, ale to uvidím časom 😉

lusika02
27. júl 2013

@sssimi supeeer co cvicic brusaky? u mna je brucho najvacsi problem som uz 6mesiacov po porode a stale vyzeram ako v 5-6 mesiaci 😅

sssimi
27. júl 2013

@lusika02 Iba behám 🙂

lusika02
27. júl 2013

@sssimi aha uz som si precitala 😉 okrem behu nic necvicis?

sssimi
27. júl 2013

@lusika02 už jedine že by si brala aj zdvíhanie deciek na ruky za cvičenie 😀 Fakt nič iné 😉 Nie je kedy, lebo brušáky na roli sa mi nechce robiť 😀 a domov akonáhle prídem, že si dám pár brušákov, tak ma začnú v sekunde obliehať deti a sadnú mi vždy na brucho, tak mám docvičené. Brušák som spravila naposledy asi 3 mesiace do zadu.