Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@opica89 pekne si schudla
Baby a viete čo je najúžasnejšie na schudnutí??? Že keď som ako puberťáčka mala 54kg aj tak som sa kade tade schovávala a obkukávala každý záhyb kože a mrmlala aká som strašne tučná. Pritom som bola ideálna ak nie aj moc chudá. Na a keď som teraz schudla zo 72kg na 61 kg stále mám o 7kg viac ako na strednej, ale už sa vôbec neschovávam 😀 Nechcem napísať že som dozrela, lebo keby nikdy nepriberiem a neschudnem, tak by som sa schovávala naďalej aj keby som mala tých 54kg. Fakt je že všetko zlé je na niečo dobré a mne konečne aspoň o kúsok stúplo sebavedomie. Dokonca aj pri sexe sa konečne vyzliekam 😀 😀 😀 Po naozaj dlhej dobe som si nakúpila nové oblečenie OBTIAHNUTÉ a cítim sa v ňom dobre aj keď ešte nejaký špek vybehne 😀
Takže motivačne: BABY DOTOHO a hlavne robte to pre seba!!!
Ahojte ja som sa tiez odhodlala konecne chudnut . uz som vela krat skusala vela diet ale vzdy som sa nakoniec prejedla. Snad mi to vydrzi a ja tiez pridam nejake foto za par mesiacov 🙂 Momentalne som schudla 5 kg za tyzden. Nejem nic, iba pijem 200ml stavy denne 🙂 a samozrejem plus k tomu aspon 3 litre vody.Viem mozno drasticka dieta, ale na stavach chcem vydrzat 6 tyzdnov nech ide co najviac kg dole a potom prejst na Raw stravu, uz som raz na nej bola, ale dlho som nevydrzala tak verim, ze teraz to uz dotiahnem do vitazneho ciela.
Ahojte....aj ja som zacala konecne so sebou nieco robit. Uz takmer mesiac co som zmenila stravu a zacala som cvicit kazdy druhy den. Sice som schudla len necele tri kila zatial, ale uz vidim zmeny co sa tyka postavy. Tuk ide pomaly dole a svaly pomaly rastu. Aj ma to zacalo bavit co je najhlavnejsie. Dlho som uz nad tym rozmyslala, po porode som chudla sama od seba napriek prejedaniu sa a napchavani sa sladkostami. Po asi 10 mesiacoch sa to zastavilo a zacala som naberat. Teraz ked tak spatne rozmyslam asi odkedy som zas dostala menzes. Ked som prisla z porodnice domov vazila som 70, potom som schudla na 62,5 a zas pribrala na 73,5. Teraz mam tych skoro 71 a moj ciel je takych 57-58. Dufam, ze sa mi to podari. Dala som si vypracovat jedalnicek a trening na doma a celkom to ide......po case pridam aj nejake fotky....🙂
@cherry1981 prepac, chcem sa opytat, to si kde nasla taku dietu, ze nic nejest? Ako ja nie som odbornik, ale podla mna si tym mozes len a len ublizit. Ved tvoje telo potrebuje jest, ale tie spravne a zdrave veci, v spravnom case a mnozstve. 😕
@cherry1981 nerob hlúposti, šesť týždňov na šťavách vydržať nie je rozumné rozhodnutie, môžeš skončiť v nemocke. Spomalíš si metabolizmus a všetko, čo po skončení tejto nezmyselnej diéty zješ, sa ti uloží a po pol roku tu budeš plakať, že máš o pár kg viac ako dnes. Hádam neveríš tomu, že si za týždeň schudla 5kg tuku? Bola to zaržaná voda, vyprázdnila si si črevá a žalúdok a nazabúdaj, že ti odchádza aj svalová hmota a mľandravé telo nie je pekné, aj keď je štíhle, radšej pár kg naviac, ale pevné telo. Mrkni na stránku www.chudnutie-ako.sk, týždeň študuj a nabehni na zdravý životný štýl a chudnutie vyváženou stravou a pravidelným jedením. Prepáč, že ti do toho kecám, mám známu, ktorá pred rokom a pol dala nekresťanské peniaze za nejaké gebuziny, ktoré do seba ládovala a okrem toho len ovocné šťavy a ovocie. Schudla za dva mesiace 11kg, teda váha jej ukazovala o 11kg menej, 11 kg tuku to nebolo ani náhodou. Do roka ich mala späť a 8!!!! ďalších k tomu. Teraz si nadáva, že vo veku nad 50 rokov by už mohla mať rozum.
@cherry1981 ani ja si nemyslim ze len pit je dobry napad. telo bude po tej "strave" bojovat proti tebe a budes na tom horsie ako predtym. ano schudnes ale potom ..... urcite nezostanes na tej vahe a len si pokazis cely metabolizmus. taketo radikalne "schudnutia" su vzdy skodlive.
@iviatko neber to až tak, teraz máš detičky a my maminy sme akosi zabudli na seba pri tej všetkej starostlivosti o detičky. Kilečká pôjdu dole, len musíme teraz myslieť viac aj na seba. Ja som si povedala, že keď som 9 mesiacov priberala a 5 rokov kilá nosila, nemôžem chcieť hneď veľkú zmenu. Mám 9 mesiacov na to, aby som ich zase zhodila. Držím palce 😉
@iviatko radsej neskoro ako nikdy. ty si niekto kto sa na seba konecne pozrel kritickym okom. ine sa cely zivot trapia s nadvahou ale nic proti tomu nerobia.
niekedy cloveku aj povedia ze ma nejake kila navyse ale pokial to ta dotycna osoba nezoberie na vedomie tak jej mozu aj cele dni hovorit a nic sa nestane.
@iviatko tak to nie, len sme na seba nepozerali tak, že nám tie kilá vadia. Mne to dokonca ani nikto nepovedal, ani z blízkych, ani z kamarátov. Keď som teraz začala chudnúť, tak mi kamarát povedal, že tie kilá na mne navyše nevadili, že som aj tak vyzerala dobre, že podstatná je vnútorná krása.
Veď koľko je plnších žien a mužov a vyzerajú naozaj dobre, jednoducho sú so svojimi kilami spokojní.
Métu "deti" som si splnila a teraz mám novú "moja váha a spokojnosť", takže ideme makať. Drž sa! 🙂
Ahojte. V piatok idem na stretnutie s Julom Karabinosom do Nitry. Mate skusenosti? Na jeho stranke www.karabinos.sk ma uzasne vysledky, zostavuje komplet treningovy a stravovaci program sity na mieru tak ako v programe "Jste to co jite". Dufam, ze aj ja budem uspesnou klientkou, i ked fitness nepripada do uvahy, mam moc male deticky, mozem cvicit len doma.
@biancarv ahoj 🙂 podarilo sa mi zhodiť na obvode zadku 4cm, a je to aj vidieť, zbavila som sa celkom slušne celulitídy a to robím iba drepy každý deň + pár cvičení na zadok a stehná... aktuána váha 57 kg, zajtra idem ležať na do nemocnice, takže nejaký čas budem bez cvičenia :/ držím palce
/a keď si už bola 2x tehu, máš super váhu, ja som nebola ešte ani raz/ 🙂
@mojsap a to som pri obidvoch tehu mala váhu pri pôrode 85kg 😀 ja sa zdravo a pravidelne stravujem a aj cvičím 5 krát do týždňa. Na tej foto kde píšeš že máš 57kg tak máš koľko obvod bokov? Ak môžem vedieť 😉 ja mám teraz 95cm boky, ale ešte to chcem skresať na tých 92cm ako som mala dakedy. Mám aj váhu na meranie tuku a iného, tam mi píše že mám ešte 16% tuku. Na nete som čítala že žena potrebuje k životu 10-13% tuku. Takže keď som si to vyratala z mojej váhy tak mám ešte dva kilá tuku navyše, to keď dám dole tak bude fasa. 😀 dúfam že potom už budem spokojná. PS: veď keď ideš ležať do nemocky, môžeš aspoň na posteli v kľude napinať brušné svaly a zadok. Mne to pomáha, robím to stále keď manapadne 😉
@biancarv.dakujem za rady,cvicit na posteli mi nenapadlo 🙂 ma tej fotke mam obvod bokov 95, chcem 90.:D ako je idealna.miera zeny 🙂 a co vsetko cvicis ty?

@briketa Super zmena! Gratulujem!