Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@zuzu8655 dakujem, uz stahujem, len sa bojim, ci pri tom neskolabujem 😀
@savanah111 no, toto sa odporuca cvicit samostatne 25 min., nic k tomu viac netreba cvicit, tak si to treba premysliet a neprekombinovat to 😒
@savanah111 no, toto sa odporuca cvicit samostatne 25 min., nic k tomu viac netreba cvicit, tak si to treba premysliet a neprekombinovat to 😉
28.5.2013 - 79,9 kg
28.6.2013 - 75,0 kg
29.7.2013 - 73,0 kg
@22lucinka22 perfektne a velmi si omladla. na tych fotkach to vyzera ako mama s dcerou 🙂
@sjuz dakujem pekne...aj som sa zasmiala na tych fotkach. ta prva je foto pred tehotenstvom ale v tehotenstve som pribrala 10 kil tak dokopy som schudla 28,5 kila
@22lucinka22 uzasne.....ja om dala est len cca 11 kg, musim zacat poraidne makat....ale ty si to krasne zvladla....velmi si opeknela...len tak dalej 🙂
@svatava74 dakujem. Ale ta postava este nieje taka aku by som chcela musim na sebe este makat. Ale aj tebe sa podarilo pekne zhodit. Chce to len trpezlivost a pevnu volu. Drzim palce
ahojte, aj ja sa k vam pridavam, 23.5. 79kg, k dnesnemu dnu 73kg, zmenila som stravu, jem 5xdenne, vzdala sa sladkeho, obmedzila pecivo, zemiaky, cestoviny, ryzu poobede, po 17tej nejedavam, trosku cvicenia, brusaky...No mam problem - za prvy mesiac 5kg, dole, za 2. mesiac len 1kg, pritom jedavam rovnako. Viete mi poradit, mate podobne skusenosti? Mam este ubrat z jedla, pridat viac cvicenia sa mi pri dvoch malickych detoch moc neda.. vdaka baby. Inak velkou motivaciou mi bolo prave toto forum - pekna tema.
@kinna 🙂 dakujem..ale ja samozrejme spokojna nie som..este je co robit 😉
@kinna asi tak 😀
Ahojte baby ja mam takuuu depku jak hovado ☹ 2mesiac nejem po 17:00 zo 69kg som stale na 65 a tu to kolise pravda je, ze prvy mesiac som poctivo cvicila teraz prazdniny a som skoro stale sama na 3 male deti nestiham zehlit, riadit som strasne unvena skoro stale hladna lebo sa snazim aspon stravou udrzat vahu jem kazde 3hod male davky a brucho akov 5 mesiaci cvicim denne brusaky take tie calanetikovske 100 -150 denne a total ziadna zmena ako to ze niekto za mesiac schudne 10kg a ja za 2 mesiace neviem dat dole 5 😢 ☹ 😒 pijem litre zeleneho caju a pu-er caj na chudnutie liiitre cistej vody, vkuse som na wcku a niiiic pomoooooooooooooooooc ☹
to nepoznam a ja som skor za prirodzene chudnutie sa bojim, ze ked rychlo schudnem a skoncim s dietou tak sa to vrati ☹ a v com spociva ta dieta o com to je?
@opica89 ahoj na tej tretej fotke nemozeš mať predsa 88 kg- ak som spravne pochopila... ja mam 88 kg a vyzerám omnoho tučnejšie 🙂 kolko meriaš ?
@sunshineforme joj ale mam akurat mam o kilo viac pri maminke na peazdninach som 🙂 no vysku mam 173cm
@beva_z len ta strava nestaci, nemozes sa nechat vyhladovat. musis spalovat viacej kalorii a nie menej jest. takze aj ked s detmi musis si nejako najst cas na cvicenie. alebo nejako to vydrzat kym sa neskoncia prazdniny a ty nebudes mat viacej casu na seba. skus ze deti na bicykli a ty behat popri nich.(ak su uz take velke ze sa vedia bicyklovat), alebo ich hod do kocika a behaj s nimi.
@lusika02 vela pit tiez nie je dobre, telo moze zadrziavat tekutiny a tym padom naberas na vahe. ohladom cvicenia, telo si uz zvyklo na "ten program" a potrebuje nieco ine ako "motivaciu". zapojit ine svaly do prace a ine cviky aby si aj ty mala zmenu. musis sa sama prinutit robit nieco co je tazsie a zlozitejsie a namahavejsie.
@beva_z keď uberieš z jedla, tvoje chudnutie sa úplne zastaví, telo sa prehodí na núdzový režim. Chudnutie sa ti spomalilo preto, lebo si zrejme chudla na nízkom príjme a nejesť po 17 hodine je nezmysel. Ak chceš schudnúť a byť štíhla, mrkni na stránku chudnutie-ako.sk, dostaneš odpovede na všetky otázky. Ak budeš pokračovať takýmto spôsobom, priberať začneš len čo pridáš do stravy pár súst navyše.
mamavera prave, podla tej stranky idem, len po 17 tej nejedavam kvoli tomu, ze o 20. uz uspavam a zaspavam s detmi, su este malicke, a cvicit cvicim na moje pomery az dost, prave som si vravela, ze sa stravujem a cvicit tolko chcem, aby som tak dokazala fungovat nastalo..nielen teraz..Ale bude to naozaj asi malo vydaju..vdaka
@22lucinka22 tak toto je uz uplna hotovka...super mamina..... 🙂
@svatava74 no ale este ani nie mam 76 kil a mala by som mat 70. stale mam natiahnutu kozu na bruchu a som zvedava kedy sa to stiahne

@savanah111 uz to baby zavesili na ulozto.cz : http://ulozto.cz/xXsscBu2/workout-1-veru-krejci...
http://ulozto.cz/xYHuBZtg/workout-2-veru-krejci.... Cvici sa 5 tyzdnov 1. faza, 5 druha, je na to presny rozpis