icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
lusika02
2. aug 2013

@kapokapo joooj skoda tak to nic pre mna ja nic nebudem kupovat nuz asi prestanem zrat a budem musiet zacat viac makat na sebe cvicit ooovela viac ☹ len, keby som pri deckach viac vladala 🙄
@dana_l ja myslim, ze momentalne v tychto teplach mam pitny rezim v pohode, ale pravdu mas, ze by bolo na tom cviceni viac popracovat a pridat nuz skusim nieco popridavat 😉

eludka
2. aug 2013

@superego to je vykon, blahozelam, ja mam pri 174cm 70kg a necitim sa dobre, uvedomujem si, ze mi chyba pohyb, ale mam 3 deti a manzel chodi az vecer z prace a chcela by som dat dole 6 kil yatial sa nedari ☹

sjuz
3. aug 2013

@beva_z podla mna je chyba ze po 17 nejes. Naposledy by si mala jest 3 hod pred spanim. Skus si po 17 dat este nieco male, ako jogurt, alebo zeleninu... No a mozno nejaky pohyb pridat, aspon nejaku rychlu chodzu zo zaciatku (teda ak necvicis). Podla mna jes dobre, jediny problem moze byt bud velke porcie alebo prilis male (myslim, ze az jes pod 1500 kalorii denne tak sa spomaly metabolizmus, lebo tebo prejde do nudzoveho rezimu)...

sjuz
3. aug 2013

@lusika02 mozno jes moc malo a telo spomalilo metabolizmus. musis papat kazde 3 hod, a kedze po 17 nejes mala by si ist o 20 spat 🙂 takze treba este aj vecer nieco male, zbytocne hladujes. Podla mna ten pohyb az tak nevadi, strava tvori vacsinu chudnutia. Cvicit na brucho samostatne nepomaha, sice sa ti vytvoria svaly, ale ak je na nich tuk aj tak ich nebude vidno, ked sa chces zbavit brucha, musis celkovo schudnut a cvicenim dotvarujes 🙂 Drzim palce...

sjuz
3. aug 2013

@soldi ja som ani pri prvej ani pri druhej teraz nevedela schudnut pri kojeni, len kojenim. Pri prvej ako som prestala kojit tak som vyraznejsie schudla, aj ked na povodnu som sa nedostala (ale svojou chybou). Teraz pri druhej som si povedala, ze neexistuje. Takze ked mala mala 3m, zacala som cvicit a zaradila oveda viac ovocia. klasicky pestra strava. No a pomaly chudnem. Rodila som 105kg, domov som prisla ako 96kg, od januara cvicim ale najpr som neobmedzila stravu, no poucila som sa, ze bez mensich porcii to nepojde napriek cviceniu 3x tyzdenne. Teraz mam 81, nie som na seba uplne prisna a vacsinou 1-2x tyzdenne porusim s nejakym sladkym, ale hovorim si, ze este vela potrebujem schudnut a takk dlho bez sladkeho nevydrzim 🙂

sjuz
3. aug 2013

@beva_z pozeram ze spis o 20 🙂 tak to je potom dobre, nejest po 17... Ved napis jedalnicek na jeden den ci je to dost...

sjuz
3. aug 2013

@22lucinka22 perfektne a kolko merias? vobec nevyzeras na 76... No ved si este len 4 mesiace po porode, ta koza trva kym sa vrati... a zalezi na genetike. Aj si dost rychlo schudla, tak sa este nestihla prisposobit.

22lucinka22
3. aug 2013

@sjuz dakujem pekne no meriam 167 cm. Preto by som chcela zhodit aspon na tych 70 uvidime co a ako. Ale robim kazdy den okolo 150 brusakov tak sa to hadam umudri

marianna313
3. aug 2013

dievčence všetky Vás obdivujem...🙂 ako to všetko zvládate. ja som zhodila od februára necelých 10 kíl... všetko išlo pekne pomaličky, ale v máji som mala štátnice.... a tam tie kila išli rýchlo.... lenže kila zhodené zo stresu som naspäť pribrala. ale chcem sa vás opýtať nejaký dobrý recept na stehna a zadok. Obmedzila som chlieb a sladké. Naučila som sa piť kávu bez cukru a poviem vám je skvel. Viac si ju vychutnám....Ak mate nejaké dobre skúsenosti ako zhodiť zo zadku a nôh, tak budem rada ak mi dáte nejaké dobré rady.

ficksacha
3. aug 2013

@marianna313 upravou stravy sa neda schudnut len z urcitej casti tela. Chudne sa z celeho tela. Problemove partie si mozes posilovacimi cviceniami vytvarovat-spevnit. Vyborne na zadok a stehna su rozne drepy a vypady. Ak by si chcela posilnenie celeho tela, z vlastnej skusenosti odporucam take domacke cvicenia podla Jillian Michaels, Bob Harpera alebo Zuzku Light (inak na youtube je toho haba-kuk).

janka300
3. aug 2013

@ficksacha ahoj, môzem ta poprosit o nejaký link? tiez mam zaujem o cvičenie, diky

ficksacha
3. aug 2013

@janka300 Ak myslis Jill, Boba & Zuzku, tak tu su napriklad tieto:

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

https://www.youtube.com/watch?v=daeSym3Cob4

https://www.youtube.com/watch?v=qxPIoTRH1U8

https://www.youtube.com/watch?v=QrPUdoSBvUs

To su len take priklady. Je tam toho naozaj kopec. treba si len vybrat, kt. cvicenie by Ti najviac vyhovovalo

savanah111
3. aug 2013

@22lucinka22 akoze takto ked budem vyzerat budem spokojna! co robis? uz neviem najst tie starise fotky co si sem davala. si kocka!

22lucinka22
3. aug 2013

@savanah111 .ahoj dakujem velm pekne. Tak ranajkujem obedujem a potom uz nic. Treba hlavne pohyb a kila idu same dole

dana_l
3. aug 2013

@22lucinka22 ale ved ty hladujes a tym chudnes. pri takom malom dietati sa nabehas cely den. treba jest tych 5x denne. ale nie ze Tolko ako pre babatko. zdravu stravu ale porciu a nie na ukazku. a potom cviky. tvoj "program" ta daleko neprivedie. budes podvyzivena a budu ti chybat mineraly a ine veci potrebne pre tvoje telo. pozri sa na moznost zeby niekto dozeral na malu a ty by si si isla zabehat alebo niekam do parku zacvicit alebo aj doma zeby si ostala ale by si jedla a cvicila. ale zase tvoj maly je este malinky. on moze lezat v postielke a ty mozes cvicit.
hladovka nie je dobra

22lucinka22
3. aug 2013

@dana_l ale ja nehladujem. Jem ranajky obed normalne jedlo aj klobasu a slaninu proste vsetko. Len poobede uz len ovocie ale niesom ani hladna. Cvicim aj doma aj vonka keby som hladovala tak nejem vobec. O to sa nebojim ze by som bola podvizivena. Mam strasne pomale spalovanie keby som jedla poobede neschudnem. A nehladujem. Pokial chces chudnut tak ze budes jest 5 krat denne tak mozes nikto ti nevravi ako mas chudnut

dana_l
3. aug 2013

@22lucinka22 pozri, je to tvoje telo. ja len mozem povedat ze si myslim ze ten postup aky si zvolila nepokladam za spravny.
jest ovocie je sice zdrave ale len ovocie cele poobedie mi ako dobry napad nepride.

lucirella
3. aug 2013

@marianna313
Ahoj. Skus zadat na youtube do hladania 30 day butt workout. Cvici to taka cernoska. Alebo akykolvek iny butt workout skus omrknut. Nieco si isto najdes ;)

viktoria2011
3. aug 2013

Išla som rodiť so 104kg a dnes mám 73kg 😉

hasleerka
4. aug 2013

@viktoria2011 waw to je super ... toto by bol môj sen, len sa mi nedarí ... za aký čas sa ti to podarilo ...
ja vás tu sledujem už tri mesiace ... stále mám len 2 kg ... ale nesnažím sa tak ako ostatné dievčatá ... no mojím tempom bude zo mňa až chudá dôchodkyna

sunshineforme
4. aug 2013

@dana_l nemyslim si že 22lucinka22 hladuje ved písala , že je normalne ranajky aj obed a poobede už len ovocie , to je podla teba hladovanie ? Podla mna určite nie. Poznám xy žien , podotýkam chudých žien ,ktoré si pre udrzanie línie dovolia za cely den zjesť : polystyrenove alebo ryžové chlebíky , jedno jablko a vypiť dve kávy v robote ,tak to je podla mna riadne hladovanie! To by som ja určite nevydržala. Niektore ženy proste viac jest nemôžu a patrím medzi ne aj ja inak by som neschudla 😒 a aj ked budem mať 60kg. a chcem si tú váhu udrzať , tak sa prejedať nemôžem, iba jest s mierou.

viktoria2011
4. aug 2013

@hasleerka Tak som vyzerala ako 104kg-vá s dcérkou,po roku som porodila synčeka a teraz mám dve detičky a po 10tich mesiacoch po porode vyzerám takto....Nedrzim dietu len po obede už nejem ak tak melon,zeleninu alebo ovocie a večer si dam ešte cerealie fittness s mliekom koli kojeniu ale inak nič viac 😉

jljz911
4. aug 2013

@22lucinka22 Ahoj Lucia chcem sa opytat či si držala len die
tu alebo si aj chodila do fitka a za aku dobu si tak krasen schudla dakujem...

hasleerka
4. aug 2013

@viktoria2011 no niečo podobné sa snažím aj ja ... sladké sa snažím len doobeda, aj obed zjem normálny ... ale občas zhreším, preto mi to ide asi tak pomaly... a cvičíš???

blueberry21
4. aug 2013

@viktoria2011 na tej fotke kde si tehotna vobec nevyzeras na 104 kg 😒

dana_l
4. aug 2013

@sunshineforme ja som reagovala na jej prvy prispevok kde napisala ze ma len ranajky a obed a potom uz nic.
nie som odbornicka na diety ale myslim si ze pri chudnuti je potrebne mat vyvazenu stravu a pravidelne jest. obmadzit velke porcie, obmadzit vyprazane a mastne jedla, viac zeleniny a ovocia. pre zeny ktore sa prejedali bude vidiet vysledky ked znizia svoje poricia na "normalne". ale ak niekto jedol takmer normalne a teraz uberie z jedla tak mi pride ze postup nie je spravny. taka osoba by mala zacat cvicit a tym spalovat viacej kalorii ako ich "zje". teda nie ze sa povie ze ved ja sa pocas dna dost pohybujem. ale makat - cvicit aspon 30 minut denne.
takze preto si myslim ze tej jej sposob (stravovania) mi nepride spravny.
ja sa tesim ze schudla, len neviem ci to bolo tym najlepsim spoosobom.
@22lucinka22 ja som to nemyslela v zlom. je to ako ked zena ma nadvahu a mozno jej aj niekto povie ze by mohla par kg zhodit ale ona sa urazi. teraz to bolo ohladom tvojho prispevku o stravovani. mozno mam trochu pravdy ale kedze tebe ukazuje vysledky tak sa na mna hnevas co som napisala.

22lucinka22
4. aug 2013

@dana_l ahoj. Ja sa nehnevam a nemyslim si ze chudnem nejako zle. Poobede mi to jedlo nechyba. A od zaciatku som cvicila kazdy den dve a pol hodiny teraz uz len hodinu. Pohyb mam pravidelny a stravu mam normalnu len menej. Som rada ze sa mi dari chudnut

22lucinka22
4. aug 2013

@jljz911 ahoj toto sa neda nazvat dietov len treba vynechat veceru. Som z dediny tak fitko nehrozi. Take dva mesiace som kazdy den cvicila na eliptickom trenazery hodinu. Hodinu som sa chodila korculovat. Plus brusaky a este nejake cviky. Twraz uz cvicim len taku hodinku cez den 21 budu tri mesiace co tak vazne makam predtym som cvicila ale len "akoze"

janka300
4. aug 2013

@22lucinka22 Ahoj, kolko sa ti vlastne podarilo schudnut a za akú dobu? vyzeras fantasticky

katkas1979
4. aug 2013

@22lucinka22 SUper, parádne si schudla. Čo konkrétne cvičíš? A za aké dlhé obdobie sa Ti toto podarilo 🙂