icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
zuzka105
4. aug 2013

@22lucinka22 poznam jednu co schudla tak, ze prestala veceriavat ...po case neviem ako dlho to trvalo ale ked uz by si ju rada dala tak nemohla lebo hned mala krce a bolesti silne ked nieco zjedla vecer...takze schudnut je sice pekne ale pokazit si takto zdravie ...no ..to necham uz na uvazenie kazdeho

beva_z
4. aug 2013

@sjuz o joj, ja az moc skor, ranajky velky krajec celozrneho chelba, rastlinne maslo, sunka, zelenina, desiata jogurt, obed vsetko - prosto co sa uvari - len menej prilohy /zemiakov, ryze, alebo cestovin/ plus zelenina, olovrant ovocie, vecera polievka, alebo syry, prip. daco z obeda..kalorii mam podla mna dost, skor moc, obcas prehresky...skor toho pohybu pri dvoch malych detoch je malo, aj ked sa mi to nezdalo...citala som na veseleho stranke, ze prvy mesiac ide aj voda, aj ked sa chudne spravne, preto idu aj 4kg dole, a potom tak po dve za mesiac, tak uvidim, po auguste..

22lucinka22
4. aug 2013

@janka300
@katkas1979 ahojte. Tak podarilo sa mi schudnut od porodu 29.5 rodila som 17 marca. Robim okolo 180 brusakov a tie cviky neviem takto opisat ale skusim ich najst na internete a pridam sem link.

22lucinka22
4. aug 2013

@zuzka105 no a rano krce nemala ked jedla? Alebo cely den nejedla. Tomu nerozumiem. Ja si dam banam a jablko a nemam ziadne krce. Potom asi cez den nejedla normalne

sjuz
4. aug 2013

@beva_z no skus stravu cca takto: ranajky 1/2 celozrnnej zemle alebo celozrnneho rohlika, 2 platky sunky, platok tvrdeho syra, vela zeleniny. desiata: 1/2 acidka nizkotucneho, obed: maso + zelenina (ale zo zaciatku vynechat sladku zeleninu ako hrach, mrkva, kukurica, cvikla), olovrant 1/2 acidka co ti ostalo z desiatej, vecera zasa masko zo zeleninou, alebo ryba so zeleninou pripadne polievky zeleninove, slepacia atd (zo zaciatku vynechat vsetky prilohy, ovocie, sladku zeleninu). Nastartuje sa ti metabolizmus, vela treba pit (voda, nesladene caje bylinkove, ziadna kava). Az by si rychlo chudla (lebo mne islo zo zaciatku aj 2 kila tyzdenne pridaj si tu sladku zeleninu. No a potom cca po 2 tyzdnoch si na desiatu mozes dat 1kus ovocia (ale na desiatu, nie olovrant). No a potom sa postupne pridavaju prilohy. najprv ryza, ale na obed a so zeleninou atd... Ja som tak vela schudla, pohyb potrebujes na spevnenie az tak k chudnutiu ti nepomoze. Podla toho aky si typ. ja ked vela cvicim, som aj ovela viac "zrava"....

zuzka105
4. aug 2013

@22lucinka22 jedla ranajky a obed normalne ale NIC na veceru...myslela si ze je to tak ok a krasne schudla...ale po case, ked uz chudnut nechcela a chcela si dat nieco na veceru aj ked len malickost, tak hned krce bolesti brutal...jednoducho tomu sa hovori Porucha prijmu potravy a vedie to akurat tak ku zaludocnym vredom alebo niecomu horsiemu...Ak by si mala znameho gastrologa opytaj sa ho, kolko zien k nemu chodi s problemami, ku ktorym sa dopracovali sami nespravnym chudnutim..bola by si asi prekvapena kolko ich je a ake zdrav. problemy si navodili ☹

22lucinka22
4. aug 2013

@zuzka105 ale tak podla mna je to blbost neviem potom musela mat niecim pokazeny zaludok. Ale sranda je ze jej bolo zle len vecer. Potom by ju bolel aj zaludok aj rano a nie len vecer. A jai davam na veceru ovocie. Ona nejedla ani to?Ja s tym problemi nemam keby som chcela jest a bola hladna tak budem jest

janka300
4. aug 2013

@22lucinka22 a koľko kg si schudla?

22lucinka22
4. aug 2013

@janka300 29.5 kg

zuzka105
4. aug 2013

@22lucinka22 nie je to blbost, telo si zvykne na podmienky ktore mu das, prisposobi sa im a podla toho pracuje...teda ak dlhodobo nebude pracovat zaludok od obeda do rana, lebo mu nedas ziadne jedlo, tak prestane pracovat uplne a potom ked mu nejaku stravu das tak sa zacne burit..teda tie krce a bolesti. Rovnako sa telo sprava ked mas prijem pod bazalnym metabolizmom, jednoducho prejde na setriaci rezim, miesto aby spalovalo tak setri co sa da, zacne brat energiu zo svalov, a ked bude uplne najhorsie prejde na srdiecko a umries. V podstate jednoduche principy, preto tolko zien trpi jojo efektom. Ale ja nie som odbornik, treba hladat informacie u vyzivovych poradcov alebo lekarov 🙂 Na forach je zvycajne kopec nezmyslov a este si zeny v tych nezmysloch pritakavaju

zuzka105
4. aug 2013

@22lucinka22 Este jedna vec. Ona hlad necitila. To po case prestanes citit.

22lucinka22
4. aug 2013

@zuzka105 no dobre tak to moze byt ale to nieje moj problem. Lenze ja kazdy den jem poobede ovicie takze zaludok pracuje

zuzka105
4. aug 2013

@22lucinka22 Nemyslim si ze jest len ovocie na veceru a este dlhodobo je spravne. Ale nechcem to dalej rozoberat, myslim ze je to uplne zbytocne. Kazdy kona podla svojho najlepsieho vedomia a svedomia a kto chce, ten si informacie najde ci uz o zlozeni stravy, jej vhodnosti a kombinaciach, fungovani procesov v tele atd. Toto forum koniec koncov je hlavne o motivacii realnymi vysledkami pomocou fotiek, nie o stravovani ako takom, takych je tu x inych... Vela stastia 🙂

jljz911
4. aug 2013

@22lucinka22 supe fakt klobuk dole tiež musim rozhybat kosti nevečeriam a pečivo nejem ale zatial polamičky mi to ide dole ☹

viktoria2011
4. aug 2013

@blueberry21 Tak ked vravím že som mala 104,tak som hádam mala....

dejnas
4. aug 2013

no neviem... môj prípad, to síce neni, ja večeriam (nevydržala by som), ale poznám kopec báb, ktoré nevečerajú, resp. do 17tej len do niečoho "ďobnú" a žiadna z nich nemá tráviace ťažkosti 😕
myslím, že už naši predkovia to v "vymákli" v prísloví
"Raňajky zjedz sám, obed ponúkni priateľovi a večeru daj nepriateľovi".... takže ja by som to až tak tragicky nebrala 😉

macamac
4. aug 2013

@dejnas to je staré čínske príslovie:
Raňajkuj sám, obeduj s priateľom a večeru nechaj nepriateľovi 🙂

inak- ja som asi sama sebe aj nepriateľ 😀
bo ja ešte teraz tlačím čokolády 😀

ale kočky, nechcem vás demotivovať, občas sa na vás pozriem a fakt ste skvelé 😉 🙂

dejnas
4. aug 2013

@macamac aj ja tlačím - našťastie "len" melón 😀 😀
ale veru som si odkrútila takisto podobné nočné čokoládové hody 😝 ale tiež sa už zopár mesiacov "krotím" 😉

beruska141
4. aug 2013

@sssimi to si na obidvoch fotkach ty???? WOW!!!!

22lucinka22
5. aug 2013

@zuzka105 a ja si myslim ze to je ok. A som rada ze to uz nebudes rozoberat. Kazdy nech si chudne ako chce.
@jljz911 neboj sa zachvilku uvidis vysledky. Mne sa ani nezdalo ze som schudla ale ked som zapla bundu ktoru som dva roki neobliekla tak ma to nakoplo este viac
@dejnas dakujem aspon niekto kto ma ten isty nazor.tak ako ja

22lucinka22
5. aug 2013

@macamac ahoj. No ja obdivujem zeny ktore mozu jest aj o pol noci a nepriberu. Ked som sa dala dokopy z muzom a zacali sme spolu byvat zacala som sa stravovat v jeho rezime. Papat o 11 atd. Dopracovala som sa k vahe 95 kil a tehotenstvom sa namna nalepilo este desat. Takz som bola 105 kilovy slon. A teraz sa citim uzasne, mam 75.6. A je zomna iny clovek

mimi000
5. aug 2013

@22lucinka22 super , ak sa môžem spýtať to len tými brušákmi si takto super zhodila, či poraď prosím. vďaka

mimi000
5. aug 2013

@22lucinka22 no tak som si to prečítala celé a už som sa dozvedela len som bola unesená z teba ako si super schudla tak hned som ti písala. ak som tomu dobre porozumela tak cca 3 mesiace si dala dole tých 29... kg? či? ja som za to ako každému vyhovuje tak nech chudne , dôležité je ako sa ten človek cíti a že tie kg idú dole.

22lucinka22
5. aug 2013

@mimi000 no tak tie hlavne kila isli dole za tie cca tri mesiace ale zopar kil som schudla aj predtym proste to ide dole od porodu. Ja si tiez myslim ze je to kazdeho osobna vec kto ako chudne

macamac
5. aug 2013

@22lucinka22 no ja neviem, ale ja jedávam, dokedy som hore 😀 😉 teda naposledy jem,keď idem spať-takže teraz v lete aj o pol tretej ráno 😕 😅
a napr. v pohode o polnoci dám vysmážaný syr,hranolky,tatarka...a muž mi hovorí,že mi bude zle-ale nie je
a končím hodovanie čokoládou samozrejme

čakám, dokedy mi metabolizmus bude stíhať
lebo fakt je,že nikdy som dietu nedržala a skutočne obdivujem všetky dievčatá, ktoré to dokážu a spravia zmenu

ja mám 164cm, nejakých 56kg - neviem, váhu nemám, ja len podľa vecí sa orientujem-keď stále oblečiem, tak je dobre 😅 😉
po deťoch sa mi kilečká rozložili inak 😝 mám aj trochu bruško...ale inak myslím na vek a pohlavie v pohode 😀
i keď ako sa vraví-vždy sa dá niečo zlepšiť 😉
mávala som pred tehu aj 48kg, pás jak osa-to teraz ee 😀 😀 😉

fakt vás rada sledujem, držím palce a obdivujem!!!!!! 😉 🙂 🙂 🙂

asi s tým bruškom by som čosi mala robiť-aj ja chcem rovnéééééé 😎

sosovica
5. aug 2013

Ahojtee ja sa k vam pridavam pred rokom a pol som mala 86kil a dnes mam 68 kil cize da sa to.Nepapavam tak isto po piatej.Nesnazim sa prepchavat papam tri krat denne a vecer uz len nieco lahke niaku zeleninu alebo ovocie.Cvicila som ale uz nemam cas.Kazry den chodin stale peso z malou aj 15-20km denne...stale som v pohybe....cize urcite sa to da ked sa chce 🙂Pekny den a prajem nech sa to kazdej z vas podari 🙂

blueberry21
5. aug 2013

@viktoria2011 ved ok , len si sa mi fakt na tolko nezdala ,ale na kazdom tie kila ukazu inac 🙂 ja som mala tiez tolko a este mam do ciela tych 13 kg. schudla si super 😉

pinkulik
5. aug 2013

@zuzka105 ,zuzka ale ty nemozes porovnavat dve odlisne baby 🙂 to ked jedna nevecerala a mala problemy neznamana ze vsetke dievcence co neveceraju ich budu mat tiez 🙂 namiesto toho aby si lucinku pochvalila kecas bludy 🙂 a nikde nevidim ze lucka pisala ze nevecereala, u kazdeho vecera znamena nieco ine u nej je to ovocie a u teba sasi pol slona 🙂

pinkulik
5. aug 2013

ja este furt nevidim kde 22lucinka22 napisala ze neveceria ? a to som uz precitala vsetko 3x ......dakujem 🙂

viktoria2011
5. aug 2013

@blueberry21 dakujem 😉 snažila som sa 🙂