icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
sunshineforme
6. aug 2013

@22lucinka22 počúvaj tie čo to tu kritizuju si naozaj nevšímaj , asi si tu riešia svoje komplexy 😒 alebo závidia, že si schudla. Ty môžes byť na seba hrdá a každá žena, ktorá schudne tolko kíl. Ono to nie je schudnúť 5, 10 kg. je to celkom iné... 😒 Asi si to dotýčné ani len nevedia predstaviť, aká je to makačka. A keby taká obézna žena jedla tolko čo tu písu oni dve , v živote by neschudla a asi zomrela na obezitu 😒 Ja ta obdivujem a si pre mna velkou motiváciou 😉

22lucinka22
6. aug 2013

@sunshineforme no ved mas cistu pravdu. Chcelo to vela sil schudnut tolko kil. A iste by som sa opat nevyzrala na 105 kilovu svinu. Ked sa tak dlho snazim schudnut tak s uz tu vahu budem strazit...

nice202
6. aug 2013

@martulkamarhulka vyzeras skvelo a hlavne mladsie

kikavicek
6. aug 2013

@22lucinka22 presne tak nevsimaj si blbe komenty ,,hviezd,, urccite si inspiraciou pre viacere mamicky a nemamicky a okrem ineho ja tiez po 18tej nejem iba vodu pijem a nemyslim si ze je to zle...ja som sa vyzrala na 100kg pretoze som nestihala jest a a vecer ked som dala maleho spat a vsetko som mala porobene konecne som sa najedla do popuku,,,ked je clovek na vela veci sam a nema kopu penazi aby si do fitka chodil a neviem ake drahe potraviny a sprostosti jedol a si obycajna mama a zena co musi cely dom a okolo vsetkych lietat a kopu starosti tak sa to neda...obdivujem ta palec hore... 😉

22lucinka22
6. aug 2013

@kikavicek dakujem ze si napisala. No tak si natom podobne ako ja kolko sa ti uz podarilo zhodit. Nemyslim si ze je zle ako chudnem su aj horsie ako ja. Drzim ti palce

sanny77
6. aug 2013

ahojte, super tema to som rada, ze som to nasla, tiez sa davam na daleku drahu, viete mi niekto poradit co je dobre robit, vseobecne myslim strava prisposobena s cvicenim, mate niekto skusenosti s cvicenim jillian michaels? videla som par videii a sa mi to celkom pacilo, je to funckcne? da sa niekde stiahnut cele jej video, alebo viacere cvicenia? pripadne viete mi este poradit stranku o chudnuti / teda celkovo co sa tyka stravy a aj cvicenia. vrela vdakaaa.. 😉

sanny77
6. aug 2013

@martulkamarhulka uuuuuuuuuzasna premena, velka kocica super

j.a.n.e.7
6. aug 2013

pekné premeny, ja tiež zvažujem zhodiť nejaké to kilo, ale nakoniec sa aj tak vždy vrátim do svojho "pôvodného" tela v ktorom sa cítim aj s tými pár kilami navyše spokojne. A o to podľa mňa ide, aby si každá našla takú váhu, ktorá jej pristane a cíti sa dobre. Lebo niektoré nie sú spokojné nikdy a to už nie je dobré.

sanny77
6. aug 2013

@dana_l vdaka idem na to mrknut

biancarv
7. aug 2013

@sanny77 www.chudnutie-ako.sk tu sa dá veľa dočítať hlavne o stravovaní

sanny77
7. aug 2013

@biancarv vdaka za info, preluskam sa tou strankou hadam zmudriem 😉

wendy95
7. aug 2013

Babeny super téma 😉 ,úžasne fotky, fakt klobuk dolu že ste to vydržali a nevzdali sa,výsledky su parádne 😀 .Konečne som sa naštartovala a dúúfam že to aj mne vydá 🙂 a budem sa môcť aj ja pochváliť . 😀

susanicka27
7. aug 2013

pred porodom som vazila 57 kg a po porode 85 kg. Ked som porodila malinku - 10 kg, cize 75. Zacalo kojenie, mliecka bolo malo,malinka sa nevedela prisat. Pocuvla som rady skusenych, jedla som, pila vsetko mozne, len aby som mala mlieko. Po mesiaci trapania sme prisli na nutrilon a mne pribudli 5 kg, (to z toho jedla a pitia, na tvorbu mlieka). Ja som asi jedina, ktora pocas kojenia pribrala. Mala som z toho nervy a tak som zacala s chudnutim. Od marca - 10 kg dole, teraz 70. Ide to ako v lete na saniach :D Chcem schudnut este 10 kg a budem spokojna. A mimochodom jem vsetko, pecivo jem len na ranajky. Zakladom mojho chudnutia je minimalne 40 minutova zumba aspon 5 krat tyzdenne.

lucinka1552
7. aug 2013

@martulkamarhulka Ahoj, za aký čas sa ti podarilo zhodiť 30 kg a čo si robila preto?

hasleerka
7. aug 2013

@biancarv som si prečítala trošku tú stránku ... akože tie rady sú zdarma????

lucinka1552
7. aug 2013

@opica89 Ahoj, za aký dlhý čas si schudla? čo si robila?

mamavera
7. aug 2013

@anny1984 keď prestaneš jesť po 17 hodine a spať pôjdeš neskôr ako o 20.00 tvoj organizmus to vyhodnotí ako stav núdze a uloží každé sústo navyše. Načo sa týrať, keď sa dá v pohode chudnúť pri 5-6 porciách jedla denne, len musia byť v ňom vyvážené všetky zložky.

biancarv
8. aug 2013

@hasleerka pravdaže zdarma a ako inak? Mira Veselèho sledujem už roky a všetko čo vydal knižne má aj na svojom webe zadarmo k dispozícii. 🙂

opica89
8. aug 2013

@sunshineforme k tomu prispevku co si pisala lucinke na tejto str. Ze si nevieme ani predstavit aka je to makacka schudnut tolko kil... az take to nie je lahsie je schudnut 20kilo z vacsej vahy ako schudnu 5kilo z nizsej vahy
..

opica89
8. aug 2013

@lucinka1552 ahoj no vies co asi 3mesiace to mi islo hned 10kg dole už potom pomensie no ale celkovo pol roka... cvicim na rotopede

lucinka1552
9. aug 2013

@opica89 Ja som začala na orbitreku + uprava stravy. Aj s orbitrekom by to malo isť dole že?

lucinka1552
9. aug 2013

@biancarv Ahoj, len sa sa chcem pripojiť k tej tvojej poslednej sprave že Veseleho sleduješ už roky, viac som nečítala. Ja som ho našla pred par dnami ale to že máme zjesť od 250-500 g zeleniny pred každým jedlom, tak to je dosť, tolko zeleniny naraz ani nezvladnem a nie to ešte do seba dostať aspon nejake malinke jedlo. Potom sa musí určite chudnuť, lebo zatrepeš žalúdok tou zeleninou a jedlo potom už nezmestíš a zo zeleniny sa nepriberá a hlavne obsahuje veľa vody.

hasleerka
9. aug 2013

@lucinka1552 no a ja som sa práve tam zaregistrovala, že sa mi niekto čoskoro ozve .. no ak mi má poradiť že mám jesť kopec zeleniny, tak to ani nemusia ... no som zvedavá čo to bude, potom budem informovať

opica89
9. aug 2013

@lucinka1552 strava je zaklad

lucinka1552
9. aug 2013

@hasleerka Ja som si dala posielať emaili každý deň od neho. Ano maš zjesť pred každým jedlom 250-500 g zeleniny, tak si spravíš sama bandáž žalúdka a potom sa ti zmestí už len minimum jedla, pričom zo zeleniny nepriberieš, obsahuje veľa vody a živín. čiže na deň by si mala zjesť 1,5 -2 kg zeleniny. Umna je nemožné tolko zeleniny 250-500 g zjesť pred jedlom .

sunshineforme
9. aug 2013

@opica89 no urcite to neni lahsie ako schudnuť 5 kg. pretoze tu musíš chudnuť ovela dlhšie s vačšim sebazaprenim a nepovoliť dlhodobo, kdežto 5 či 10 kg. sa dá schudnúť do mesiaca a pol.

nikola1212
9. aug 2013

@anny1984 Mne sa podarilo schudnúť pomocou Dukanovej diety..za 3 mesiace som schudla 11 kg...je rok po tom čo som držala diétu a zatiaľ u mňa nenastal jojo.. 😉

biancarv
9. aug 2013

@lucinka1552
@hasleerka jedzte len toľko zeleniny koľko vám chutí, ani ja nejem toľko :D nedržím sa všetkého čo píše, ale ako základ je to dobré, človek si aspoň uvedomí veľa o stravovaní a ako s tým chudnutie súvisí, stravovanie je 80% úspechu 🙂 veď sa kľudne pozrite čo jem ja , mám to v albume, síce tam nie je všetko, lebo fotiť som to začala len nedávno 🙂 možno sa inšpirujete

hasleerka
9. aug 2013

@biancarv no idem pokukať do tvojho albumu