icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
luci78p
25. aug 2013

@kapokapo pred pôrodom si vážila kolko??,

aredhel
25. aug 2013

@kapokapo wow!!! ako si to dokazala tak skoro??? ja som uz rok aj dva mesiace po porode a zhodila som nejakych 5-6 kg a dalej sa nedari :(

kapokapo
25. aug 2013

@aredhel dakujem, dala som sa na Cambridge diet....

aredhel
25. aug 2013

@kapokapo a to je aka dieta?

vitacalcin
25. aug 2013

@kapokapo je to nejaká drasticky dieťa? Vďaka za odpoveď

jankamesinova
26. aug 2013

@tanitta no to na nete veru nieje hehe 😉 a ďakujem

kapokapo
26. aug 2013

@aredhel
@vitacalcin ahojte, je dost drasticka co sa tyk mnozstva jedla , ale obsahuje vsetky ziviny, takze nie je zdraviu skodliva.... je toho Vela na nete popisane, je to pod dohladom odbornikov a je sa zasadne strava kupovana priamo od nich, polievky , shaky, kase a tycinky...3x denne 🙂

jankamesinova
26. aug 2013

@kapokapo úplne že super

kuwait
26. aug 2013

teda dievcata klobuk dolu,krasne ste schudli

sjuz
26. aug 2013

@kapokapo perfektne, nadherna premena 🙂

sjuz
26. aug 2013

@jankamesinova no ja na to idem pomaly 🙂 aj ked som netrpezliva a radsej by som rychlejsie, ale malu dojcim, tak mam obavy chudut nejako drasticky, ale z predporodnych 105 som uz na 79 tak si vravim, ze hlavne ze to ide dole. A uplne mi bude stacit ked sa dostanem na 65, tak snad do konca rok max zaciatok buduceho som tam (no to znie hrozne dlho....). tak uzivaj krasnu postavu 🙂

jankamesinova
26. aug 2013

@sjuz všetko ide dole postupne a pomaly krásne si schudla a este ak dojčiš to čo si dala dole je úžasné 🙂 ja tiež drastické diety neuznavam vôbec jem všetko a cvičím to je všetko držím palec nech sa ti to podarí

tilly
26. aug 2013

@nibiru kam chodis do fitka? chcela by som nieco blizko tu... chodila som do reload, ale isla by som aj nieco ine skusit...

nibiru
26. aug 2013

@tilly www.contours.sk je to čisto ženské fitko je to oproti hotel nivy,super kolektív hlavne samé baby 😀 je tam polhodinový program ja dávam 2 kola 🙂

aredhel
26. aug 2013

@kapokapo takze to bude aj dost nakladne predpokladam 😠 ale ako fakt super si schudla! mozno sa aj ja na to dam 😠 len sa treba odhodlat a potom vydrzat a nevzdat to :D

vitacalcin
27. aug 2013

@kapokapo a tie prípravky sú drahé? Ďakujem

orieskova
27. aug 2013

Mile damy...dufam,ze uz sem i ja coskoro budem koct pridat foto...chudnem od aprila...zacala som na 80kg...momentalne 73kg...uprava stravy a pohyb..a co je na tom naj???ze sa ma uz ludia nepytaju,ci som zas tehotna,ale ako som to dokazala tak pekne zostihliet.a za to dakujem tejto skupinke..vy ste ma nastartovali..DAKUJEM

kapokapo
27. aug 2013

@vitacalcin no dost.... jeden stoji 3 eur....jedno jedlo, a jes 3x denne

zdena7327
2. sep 2013

@jankamesinova uplne nádherne chudneš ja som mala 1.1 tento rok 90,5 kg a dnes mám 75,7 kg stravujem sa tak isto samozrejme mám aj prehrešky sladkééé 😒 ☹ ale zase cvičím čo ma napadne aj Jillian M. som 2x cvičila behala som a teraz zase stacionárny + sklapačky a cviky na doma a ak ťa môžem poprosiť napíš mi ako cvičíš ty dakujem za odpoved pekný den želám 😉

jankamesinova
2. sep 2013

@zdena7327 ďakujem 😉

erika07
2. sep 2013

wow,... super ! klobuk dole 🙂 za pol roka 27 kg ...

erika07
2. sep 2013

Tu je dôkaz, že aj páni vedia schudnúť 🙂
Pozrite tieto fotky - chlapík schudol 29 kg za rok a teda hooodne to na ňom vidno 🙂 : http://www.skolachudnutia.sk/?a_box=nvwrupw7

vitacalcin
4. sep 2013

@erika07 super zmena

erika07
5. sep 2013

dnes mi poslali druhé video, nové, tiež zdarma a teda fuuuuuuuuuuuj 😖 buď mám takú dobrú predstavivosť alebo to naozaj funguje. Lebo veru po tomto už asi moju obľúbenú horkú čokoládku s veľkými mandľami do pusy a ani do nákupného košíka veru nedám... však pozrite aj vy, vyskúšajte či to bude fungovať aj u vás ... ale doporučujem len pre tie z vás, ktoré naozaj sa chcú vzdať jedenia obľúbenej čokoládky či zákusku....! Ak ich chcete aj naďalej jesť, tak to nepozerajte!
Vyskusajte: http://bit.ly/150WR6J

yanka86
6. sep 2013

tak neviem ci sem aj ku vam patrim,sice som este na ceste k dobrej postave..ale snazim sa ..este 10 kg zenyyyy!!

kikavicek
6. sep 2013

@yanka86 jeej uplne omladnuta,booze uz len zato,ze clovek opeknie a omladne stoji to chudnutie🙂 gratulujem super vysledok🙂 a ako si kneme dospela kg atd...mluv a přehanej🙂

prekvapenie
6. sep 2013

@yanka86 ahoj, koľko si už schudla a koľko si mala na začiatku ?

savanah111
6. sep 2013

@yanka86 ze neviem ci sem patrim! boze, ved si krasne schudla, nadhera! vyzeras ako mladsia sestra tej pani na prvej fotke! co si robila? ako dlho tito trvalo? a kolko si mala na zaciatku? a teraz? super! si velmi pekna!

malalucka3
7. sep 2013

ahojte ludkovia....sledujem to tu uz dlho a dole klobuk davam....Aj ja by som chcela nieco zacat robit, lebo uz teraz mam neake to kg na sebe a bojim sa ze ked otehotniem budem ako malicky slonik a to nechcem....Prosim poradte neaky ten jedenli listok.Hlavne ranajky a veceru....Prosim.Stale dookola to iste ma nebavi papat....a hlavne mam jeden velky problem nemam rada ryby....diky moc....

manzanillaa
7. sep 2013

@kapokapo Ty brďo, ako dve rozdielne ženy, na prvej nejaká domáca puťka a na druhej riadne sexi maminka🙂 Gratulujem🙂