Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

tak ako klobúk dolu NÁDHERNÁ ŽENA- OBDIVUJEM ODHODLANIE!!!
@kikavicek
@prekvapenie
@savanah111
@manzanillaa dakujem pekne...ale este stale je zle,,teda ta velka"putka"( sa mi paci ten nazov)..🙂) to som mohla mat nad 85kg,,,neviem presne,,a na druhej mam 68kg,,tak som mala do porodu ,a po porode 83 kg ale uz som tak do tvare nepribrala,len na nohy zadok a brusko...teda len,,....ehm.. ....🙂..teraz uz prave zas na 70kg,,este chcem 10 kg dole,,,,boze ,,mne to ide tak tazko zeny:((((ja som si ista ze kazda z vas by uz bola o polovicu mensia pri mojich dietach a cviceniach,ale mne to ide velmi pomalicky,,,ta prva zmena trvala asi rok...:(((..ale nevzdala som sa...a poviem tak,,ako prvu dietu ,,tu uplne prvu som mala dost divnu,moj kamarat ktory cvicil a zdravo sa stravoval mi pomohol.....cely tyzden teda 5 dni dieta,,,,,cize,tuniak,kura,diet cola,salaty,olivy,jogurty bla bla bla,,to co kazda vieme ze je zdrave,,ale ja som jedla tuniaka aj 3 -4 konzervy denne,,(vo vlastnej stave )......no a v soboty a nedele som mohla jest cokolvek....neverite viem...ale ja som jedla cokolady.(ktore mi tak velmi chybali cez tyzden)cipsy,a tak som sa dojedla v sobotu ze uz v nedelu som mala dost hehe🙂)a potom zas 5 dni dieta ,2 dni hoco...a denne som cvicila 30 min....ani neviem ako je to mozne tymto postupom ,ale kila sli dole,,potom to uz bolo horsie....zacala som diety ostrejsie,,,teda bola som na seba dost tvrda,a skoncila som s anemiou,,,a moje telo si tak zvyklo na zdravu stravu ze ked jem hoco len par dni uz priberem aj 3 kg....ale ,,ale ,,ale......zacala som riadne treningy ,take tymove,....snazim sa 4-5 x tyzdenne..kondicia sa upravila a ja sa citim lepsie,,takze este 10kg a budem uplne stastnaaaaa.🙂))chcem mat 60kg
@yanka86 to je fama ze dietna kola je zdrava. ta ma este viacej cukru ako original. ak chces chudnut a nie tak dlho cakat na vysledok tak sa vyhybaj tymto "zdravym" veciam. tekutiny su najlepsie len voda a ziadne sirupy (nevravim ze nemozes si dat obcas aj ine veci)
uz tu niekto daval ze pred kazdym jedlom si dat salat (neviem ako to funguje pred ranajkami 😕 😕 😕 ) ale myslim si ze je to dobry napad lebo si zasytis zaludok a potom z toho hlavneho jedla zjes ovela menej ako by si zjedla ked by to bolo prve jedlo.
drzim palce nech tie kg idu dole rychlejsie ako predtym.
a mas pravdu. tych par navyse kg ide horsie z cloveka ako ked mas 50kg nadvahu.
@dana_l pred tym to bol pre mna velky skok co sa tyka stravy z uplne nezdrave na take ,,asi zato som sla tak rychlo....diet colu pijem malokedy ,,cely cas vodu ,alebo na vecer len vodu s citronom.nejem zemiaky, cestoviny biely chlieb nic vyprazane,nic mastne,vela omeliet ,kura ,ovocie, zelenina a kus kus,,,no a ja musim kavu ,kedze malujem po nociach musim dako zit cez den...tak si davam aj 3 kavy.
@yanka86 Ahoj, ja mám presne takú postavu ako ty. Začala som na 82 kg a teraz mám 70 kg pri výške 167 cm. Cítim sa oveľa lepšie , preto sa mi už nechce tak dodržiavať to večerné dzobkanie. Ja by som bola rada, keby išlo ešte aspoň 5 kg, nechcem byť veľmi chudá. Nikdy som neschudla ani deko a tento rok sa mi podarilo 12 kg, takže som spokojná aj tak. Vyzeráš super 😅 .
@prekvapenie super..memas foto?treba to dako dotiahnut do konca🙂))len skoda ze to ide tak tazko....aaaa gratulujem samozrejme
@sarrahmichelle wauuuuuu super ako sa stravujes ze si tak schudla a aj cvicis ??
@sandrikacsg aki je tvoj jedalnicek ?? a aj cvicis ?? 🙂
@yanka86 Ja som bola taká tlstá asi rok a vôbec som sa nechcela fotiť. Pripadala som si ako velryba. Teraz banujem že som sa pred začiatkom chudnutia neodfotila pre v ý s t r a h u 🙂 .
baby chcem sa spýtať ked ste tak pekne pochudli tým že ste vyradili také a také jedlo .. to znamená že už to nikdy nebudete jesť??? myslím že ja veru takú vôľu nemám
@hasleerka Ahoj, pri udržiavaní váhy si môžeš jesť všetko, stačí, keď dodržíš to že neješ večer 🤐 🤐
@14petulka88 ahoj ako sa stravujes a ked si hladna vecer o tej 9 co si das ??
Keď si večer hladná, skús sa najprv napiť čistej vody.... častokrát sme smädní a nie hladní ...
Ja idem tento tyzden trikrat do fitka poriadne cvicit a potom vdaka kondicii si idem urobit este jeden kurz pre go-go tanecnice v Mnichove,medzitym este teraz cvicim cviky na brusko kazdy den.Ten kurz bude urcite super je to po 4 hodiny v sobotu a po 4hodiny v nedelu.Urcite este viac schudnem a ziskam nove skusenosti pri pohyboch tanca.Chcela by som tancovat aj po diskotekach,kluboch,velmi ma to totiz bavi.
@patik114 ja vecer uz nejem vobec 🙂
@14petulka88 a vydrzis ?? alebo co robis ?? 🙂
@patik114 Zo zaciatku to bolo tazke ale teraz uz som tak zvyknuta ze mi ani nechyba
kocky, moja premena je na strane asi 28 alebo tak nejak,no odvtedy mam dole dalsie kila- momentalne 55 ,zacinala som na 72,5-centimetre ani neratam, spevnene telo -cvicit som zacala ked som mala 12 kilov asi schudnutych len stravou. jem vsetko, akurat pozor na sacharidy vecer davam, teda olovrant a vecera, ked som bola hladna nahodou pri telke vecer, chrumala som mrkvu a kalerab .
veceram okolo 19,30 vacsinou, z ovocia jedavam vacsinou jablka a hrusky, a to vacsinou doobeda, jablko max po cviceni vecer, robim jumping a je to super kardio, mame aj prvky posilnovania.
ked som zacinala, nakrajala som si vela zeleniny, najskor zjedla tu a potom ostatne - zakladom zostalo vela zeleniny cerstvej, dusenej, parenej , maso dusene, parene alebo na prirodno, ryza jasminova, zemiaky varene, alebo peceny zemiak v supke, salaty, nic sladke, sladene ani podobne, pijem caje, a vodu a mlieko ked nemam chut na olovrant dam si mlieko plnotucne , meram a vazim sa kazdy tyzden, a v tomto rezime som uz 41-tyzden. nie je to nic tazke ani zlozite, ide to a to mam hormonalne problemy dost velke. drzim vam palce kocky, ked vydrzite a zatnete sa aspon na mesiac dva , zvyknete si a uz spat nepojdete -

@yanka86 - gratulujem 🙂