Fungujú prírodné kvapky na chudnutie?
Ahojte ....mate niekto skúsenosti a tymito kvapkami ? Pomohlo to aspon niečo? Viem ze tie foto nie sú práve ale tak ze ci aspoň niečo pomôže...

🙂 🙂 néééé..toto nie už...na toto sme tak v 90tych rokoch naleteli 🙂
Jesť menej a viac sa hýbať..iné ti nepomôže 🙈žiadne ,, zázračné,, kvapky ešte nevymysleli
aplikácia Kalorické tabuľky - zapisuj a uvidíš kde robíš chybu
Pozri, uvidíš, či pomôžu, keď vyskúšaš. Určite lepšie, ako sa zdravo stravovať a hýbať sa. Neolutujes ☝️
Presne tak isto ako chudnuci caj, kava, cokolada, folie a spol. Obzri sa okolo seba a posud, ci by bolo tolko tucnych ludi, keby toto fakt fungovalo.
jasneeee...ale musite mat fasadu postriekanu octom a strechu natretu horciou 😀 😀
inak to nebude fungovat
jasneeee...ale musite mat fasadu postriekanu octom a strechu natretu horciou 😀 😀
inak to nebude fungovat
@nyusika a o pol noci ešte chytať jednorožca v poli, ale len počas splnu 🤣
@nyusika a o pol noci ešte chytať jednorožca v poli, ale len počas splnu 🤣
@denkabemommy no dobre, toto sa nerobi cez obed ked niekto tlaci jedlo a potom sa kvoli komentom dusi 😝
ak to bude mat nejaky efekt tak len kratkodoby a potom kila naberies naspat
Áno,pomôžu. Ale musíš si pri nich opakovať cica nežer 🤪😀
Nieee toto fakt nepomoze
Radsej si kup protein a dobru kuchynsku vahu, stiahli kaloricke tabulky a chod sa von prejst
Nieee toto fakt nepomoze
Radsej si kup protein a dobru kuchynsku vahu, stiahli kaloricke tabulky a chod sa von prejst
@taktotedanie ani proteín nie je na chudnutie 🙈
o zvyškom súhlasím
@taktotedanie ani proteín nie je na chudnutie 🙈
o zvyškom súhlasím
@nyusika protein pokial nevie dostatok prijat z potravy je velmi jednoduche a elegantne riesenie
Bielkoviny su podstatne v otazke chudnutia
@nyusika protein pokial nevie dostatok prijat z potravy je velmi jednoduche a elegantne riesenie
Bielkoviny su podstatne v otazke chudnutia
@taktotedanie kalórie sú podstatné.
Schudnes aj s minimálnym množstvom bielkovín.
Bielkoviny sú potrebné pri budovaní svalovej hmoty.
Bez bielkovín budeš chudá a traslava.
Tieto sa kvapkaju do oci..funguju na principe neuvidis- nezaplaces
@taktotedanie kalórie sú podstatné.
Schudnes aj s minimálnym množstvom bielkovín.
Bielkoviny sú potrebné pri budovaní svalovej hmoty.
Bez bielkovín budeš chudá a traslava.
@nyusika bielkoviny su potrebne, s minimom bielkovin mozno ale len na chvilu, kedze clovek nebude zasyteny takze jojo efekt alebo nocne vyjedanie jednoznacne nastane
@nyusika bielkoviny su potrebne, s minimom bielkovin mozno ale len na chvilu, kedze clovek nebude zasyteny takze jojo efekt alebo nocne vyjedanie jednoznacne nastane
@taktotedanie
zopakujem - jediny sposob, ako schudnut je prijimat menej kalorii, ako vydat
nepisem o zdravom chudnuti, dlhodobom chudnuti, peknom chudnuti.
informacia, ze na chudnutie optrebujes protenovy prasok je BLUD
schudnes aj bez proteinu.
na zaklade tejto informacie su x zien kupi v DM protein a caka,z e bude chudnut.
Vazne?nie nie a.nie,kazdy by bol.len velmi lahko stihly,ak by toto bola.pravda.prerusovani post,bez diet a cviceni toto,na 100 percent ja som.toho dokazom 😁🙏💯
@taktotedanie
zopakujem - jediny sposob, ako schudnut je prijimat menej kalorii, ako vydat
nepisem o zdravom chudnuti, dlhodobom chudnuti, peknom chudnuti.
informacia, ze na chudnutie optrebujes protenovy prasok je BLUD
schudnes aj bez proteinu.
na zaklade tejto informacie su x zien kupi v DM protein a caka,z e bude chudnut.
@nyusika 😱 dakujem za vysvetlenie , niekto si tu dal na rano “mudru” kasu, taketo hlupe chytanie za slovicka
Ja som schudla 25kg za par mesiacov a drzim vahu, mam to dost dobre nastudovane

bože, ja nechapem, že na toto este stale niekto skoci.. na chudnutie je kaloricky deficit.. nic ine...
a potom este drogy a medicinske lieky, ktore su na predpis...