icon

Goute proteínová diéta

liskalisko
25. apr 2014

Dobrý vecer chcela by som sa opýtať ci ma niekto skúsenosti s touto novou značkou na trhu? Kedže doteraz tu bolo len drahé Protissimo a ine proteinova diéty potrebovala by som názor niekoho kto to užíva a vie porovnať. Ďakujem za odpoved

patina123456
6. júl 2014

Ak by mal niekto záujem,predám 4 týždenný balík Ketoaktiv,chýba do 5 ks jedál.Kúpili sme ho pre sestru,ktorá si medzi tým zakúpila inú značku :( Pôvodná cena 189,-€,teraz za 170,príp.sa dohodneme.

daduska132
16. júl 2014

ahojte ja som mala niečo podobné. ALe nekupovala som si žiadne špeciálne výrobky akurát som úplne prestala jesť všetko s obsahom múky. a jedla som všetko čo obsahovalo bielkoviny (niekeedy som si dala bielkovinový chlieb keď som mala chuť) a občas aj vyprážané mäsko ale len zeleninu, žiadna ryža a jedla osm veľa rýb .... žiadne sacharidy a cukor .. a podarilo sa mi schudnúť cca 8 kg a popri tom som ešte behávala a cvičila ( čím viac som športovala tým viac ma to bavilo =D ) len potom prišla choroba a nejaksa nechcelo variť a chodiť do obchodu a začala som jesť čo bolo doma =(

monkabr
16. júl 2014

Dievcata, myslite si, ze takato dieta je zdrava ? Niekedy sa naozaj chytam za hlavu pri vsetkych tych dietach, co tu citam, pri jednej cele dni vobec nic nejest a fungovat na nejakom sirupe, pri druhej konzumacia velkych mnozstiev proteinov, pri dalsej do seba hadzat vselijake tabletky.... Hazardujete so zdravim ! To naozaj veria vsetkemu, co sa napise niekde na internete, veria reklamam bez toho, aby sa o tom poradili s niekym, kto do toho aspon trochu vidi ?
To je naozaj taky problem trosku zmenit jedalnicek, jest pravidelne v mensich porciach zdravu, vyvazenu stravu,k tomu sa aj trosku hybat a pripadne si dopriat nejake prirodne, zdrave doplnky, napr. s velkym obsahom antioxidantov, ktore pri chudnuti pomozu ? Ina zdrava dieta neexistuje !
Ziadna jednostranna dieta nie je zdrava, ziadna... Doporucene denne mnozstvo bielkovin je 0,8g na 1kg vahy cloveka, viete kolkonasobne ho prekracujete takymito dietami ? Ako zatazujete svoje oblicky a zaludok ? Ako si rozhadzujete metabolizmus ? Viete kolko prace ma so stiepenim tolkych proteinov ?
Ano je naozaj ucinna, ale stoji to za to ?
A podalsie jojo efekt je pri bielkovinovej diete takmer zaruceny, dam ruku do ohna, ze 90% z vas zhodene kila nabere naspat

marcela_bosnyakova
Odpoveď bola odstránená
monicka14
9. dec 2014
Používateľ monicka14 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monicka14.

Bielkovinová diéta www.goute.sk ponúka francúzske a belgické proteínové jedlá, ktoré sa kvalitou a účinkom vyrovnajú ostatným značkám na trhu. Sortiment priebežne rozširuje , nie je pravda, že by mali jedlá nižšiu kvalitu. Chuť konkrétnych jedál je individuálnou záležitosťou, ak niekomu nechutí konkrétny produkt, môže si objednať iný. Goute má tú výhodu, že je oprotri iným značkám lacnejšia pri zachovaní kvality.

scandya
23. feb 2015

@kacenka15
@zdenocka
@monicka14
@adulka1975

Ahojte, baby co mate nove? Chcela by som znovu otvorit tuto temu 🙂
Prave som objednala z goute vela vyrobkou, este som dietu taku nemala.

monicka14
24. feb 2015
Používateľ monicka14 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monicka14.

@scandya Ahoj,scandya🙂
Čo máme nové?🙂 Okrem toho,že život prináša stále niečo nové, je jedna vec, ktorá bude asi stále - a síce, že žena neustále chudne alebo si musí kontrolovať váhu. Hihi.
Mala si si objednať na začiatok aspoň po jednom kuse z rôznych výrobkov, lebo poznáš - 100 ľudí - 100 chutí🙂) Teraz majú veľa nových dobrých výrobkov. Ja keď sa rozožeriem, vždy si potom nasadím pár sáčkov🙂) TEraz po zime sa musím tiež kontrolovať, chcela by som zhodiť nejakých 5 kg. Tak som si dala tak 2 vrecká denne + ostatné jedlá zdravo a striedmo🙂

scandya
28. feb 2015

Ahojte 5dni a 1,5kg dole

qazxsw
10. máj 2015

Ahojte, poznáte niekoho v BB ,kto to predáva?

bandura
11. máj 2015

@pianina ahoj pisala si ze je to vysokokbielkovinova dieta tie sacky si davate do mlieka?

pianina
11. máj 2015

@bandura ja som to konkretne nemala,ale zda sa mi, ze s vodou sa to rozraba 🙂

bandura
12. máj 2015

@pianina lebo moja segra kupuje tuto drahu dietu a za dva tyzdne schudla 6kil a ja som si doma robila kokteily za bagatela schudla som za 11dni 8kil a zadara 😎 dalo by sa povedat

scandya
12. máj 2015

@bandura ahoj, ake koktejly? mas link? dakujem

michaelakarasy
13. máj 2015

Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.

scandya
15. máj 2015

@michaelakarasy este ze nemam 100kg :D

marieta323
27. sep 2015
Používateľ marieta323 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marieta323.

Ahojte. Ja som si goute objednala vcera, tak sa uz neviem dockat co to bude za zazrak 😀
Pociatocna vaha 80 kg a chcem ist dole tak 20 😝 Spravu podam podrobne 😉

scandya
27. sep 2015

@marieta323 ak to dodrzis, vysledok zaruceny :D

petrapodracka
Odpoveď bola odstránená
adulka1975
Odpoveď bola odstránená
klaudiuska
31. jan 2016

Prosim vas kojim...este...maly ma 8mes.a ja 90kg...mozem tuto dietu?ci kojace zeny vobec?

leskky
31. jan 2016

@klaudiuska aj na stranke maju napisane, ze sa neodporuca pre tehotne a kojace zeny. Nedas telu potrebne latky.

jennyz123
31. jan 2016

@klaudiuska - kojacie ženy nemôžu, lebo ketolátky prechádzajú do mlieka.

danya222
16. máj 2016

ahojte je tu este niekto kto chudne????

danya222
16. máj 2016

ahoj chcem si objednat goute balicek na tyzden....ake mate skusenosti schudla som teraz za tri mesiace 15 kg no vaha sa nejako nechce pohnut nadol.....chcem oskusat teda bielkoviny co vy nato???,

ingridkal
25. máj 2016

Ahojte babenky ja som tuto dietu držala pred 2r a schudla som za 3týždne 8kg v prvej fáze,ale potom som sa na to bohužial vykašlala prišla velká noc ..rozpapkala som sa a nejako som už na to kašlala čo mi je luto... no,ale dnes idem zasa dokupila som si sáčky a idem na to takže dúfam,že tu ešte niekoho nájdem kto tiež drží prípadne držal a budeme si navzákom písmenkovat ako sme na tom 🙂 rada by som si prečítala dalšie skusenosti.... Inak pred 2r som tuto dietu konzultovala aj s lekarmi s dvomi .... jeden lekrá sa k tomu rpiklonil s tým,že je dobrá ta dieta,ale nie dlhodobo lebo bielkoviny zatažuju obličky ale,že na taký začiatok a naštartovanie sa k zdravšiemu životnému štýlu by ju odporúčil a druhý lekár-bola žena a tá to odsúdila,že by to neodporučila hlavne kvoli tomu,že je to v sáčku a že taká dieta sa dá držat aj normálnou stravou.... takže aj lekári majú na to rozne názory ...... ja ked som ju vtedy držala pred 2r schudla som hlavne v bruchu a znižl sa mi tlak je pravda,že cítila som aj boelst hlavy a v nohách v prvý týžden ,ale hned ako som doplnila vitaminy,mineráli hlavne B6 tak hned to ustupilo...... no uvidím ako bude teraz...dufam,že tu najdem niekoho s kým o tom popíšem 🙂

ingridkal
25. máj 2016

@ingridkal ešte by som chcela dodat,že mala som vtedy problem s vysokým tlakom čiže ako som trochu schudla ten tlak sa mi upravil ....

danya222
26. máj 2016

@ingridkal ahoj ....ja som drzala 10 dni bielkoviny teraz striedam bielkovinovo zeleninove dni.....no vaha ako som spominala sa zastavila a nie a nie....pohnut s nou

jenn44
3. júl 2016

Dievčatá je tu este niekto na Goute diéte?objednala som si balíček produktov,idem chudnúť... Ste tu este niektorá?nemali ste jojo efekt? Dakujem

jennyz123
6. júl 2016

@jenn44 Ak sa vrátiš k normálnej strave, sladkostiam a prejedaniu, tak jojo efekt sa samozrejme prejaví.

jenn44
8. júl 2016

@jennyz123 ako sa stravujes ty?schudla si?bola dieta účinná? Mäso sa môže?